• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

Spring Deals

Styrke  Vektstenger  Vektstang

Kjøp Vektstang

6 artikler
Sortering:
Abilica Vektstang 200cm 7,7 kg
799 kr
Delbetal fra 228 kr/mnd
Kort leveringstid
-24% Abilica Bumper Weight Bar
3 037 kr
3 999 kr
Delbetal fra 157 kr/mnd
Kampanje
Abilica Weightbar 220 cm 20 kg
2 299 kr
Delbetal fra 270 kr/mnd
Kort leveringstid
-10% Abilica 180 cm 6,7 kg vektstang
721 kr
799 kr
Delbetal fra 215 kr/mnd
Kampanje
Kort leveringstid
Abilica 150 cm 6,6 kg vektstang
699 kr
Delbetal fra 211 kr/mnd
Abilica WeightBar Set 140 kg 50 mm
11 999 kr
Delbetal fra 319 kr/mnd

En vektstang er et fantastisk supplement til hjemmestudioet. Samtidig er den et godt verktøy også for deg som ikke har annet treningsutstyr hjemme og ser etter et sted å begynne. Kanskje har du ikke tid eller råd til å dra på treningsstudio flere ganger i uken. Eller kanskje du ikke har så mye plass der du bor og trenger noe som lett kan ryddes bort. Da kan en vektstang hjelpe deg med å ta treningen til et nytt nivå – uansett om du er nybegynner eller en erfaren treningsentusiast.

Vektstenger er populære fordi de er allsidige styrkeredskap. Når du kjøper en vektstang, blir du ikke låst til én øvelse, men får en hel verden av øvelser som for det meste kun er begrenset av din egen anatomi! Før du skal kjøpe vektstang bør du tenke over hva slags krav du har til denne ut ifra målene du har med treningen. Trenger du for eksempel en høy maksvekt på stangen, eller er det viktigere for deg å trene teknikk? Her er det mye forskjellig å velge mellom, og du finner alt fra "vanlige" stenger til stenger med olympisk kvalitet. Ta kontroll over din egen tid og trening, og kjøp en vektstang hos training365.no i dag!

Vanlige spørsmål om Vektstang
  • Hvorfor er det så stor forskjell i pris på vektstenger?

    Hvorfor er det så stor forskjell i pris på vektstenger?

    Pris på vektstenger er avhengig av modell, kvalitet og merke. Hvis du er nybegynner på vektløfting, kan det ofte lønne seg å starte med en av de mer rimelige modellene for å føle på kvaliteten og ytelsen. Vi tilbyr mange billige vektstenger, slik at dørstokkmila for å kaste seg ut i det blir litt lavere. Samtidig har vi mange vektstenger i høyeste kvalitet, for dem som ønsker det lille ekstra. Uansett hvilken prisklasse du går for, er det enkelt å handle vektstenger på nett hos oss.

  • Hvordan kan jeg få plass til hjemmetrening i en studioleilighet med en vektstang?

    Hvordan kan jeg få plass til hjemmetrening i en studioleilighet med en vektstang?

    Det geniale med en vektstang er at den tar utrolig liten plass når du stuer den bort. Den enkle stangen kan plasseres på toppen av vektskivene i et hjørne eller et skap, uansett hvor lite plass du har til rådighet. Et fleksibelt treningsapparat som ikke står og samler støv når det ikke er i bruk! Du kan enkelt finne frem vektstangen når du er klar for en treningsøkt, og unngå å tenke på den når du har andre gjøremål.

  • Er det ikke begrenset antall øvelser jeg kan utføre med en vektstang?

    Er det ikke begrenset antall øvelser jeg kan utføre med en vektstang?

    Enkelt og greit: nei. Man ser kanskje for seg de klassiske løftene: liggende eller stående, hvor man skyver vektstangen rett opp i luften. Sannheten er at en vektstang byr på mye mer. Det er mulig å utføre en treningsøkt for hele kroppen ved hjelp av en enkelt vektstang, enten du ønsker å trene rygg, mage, bein eller armer.


Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen