• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

PÅSKESALG!

Fitness  Yoga  Yoga matte

Yoga matte

Vi har et bredt utvalg av yogamatter fra de fleste kjente varemerker i forskjellige tykkelser og materialer. Mattene beskytter godt mot kalde og glatte underlag, samtidig som de gir både demping og stabilitet. Yogamattene egner seg dessuten godt også til andre former for trening som pilates, core og stretching. En yogamatte kan du selvfølgelig ta med deg over alt, men for deg som reiser mye, har vi ekstra lette matter som tar liten plass. De fleste av våre yogamatter er laget av miljøvennlige materialer.

Vanlige spørsmål om Yoga matte
  • Er en yogamatte nødvendig for å utføre yoga?

    Er en yogamatte nødvendig for å utføre yoga?

    En yogamatte vil absolutt gjøre yogaøvelsene din mye enklere. Selv om det kanskje i teorien er fullt mulig å bruke et teppe eller et håndkle, vil en yogamatte være stabil og ikke skli, noe som vil gjøre økten mye smidigere. I tillegg vil den også gi deg tilstrekkelig beskyttelse for hele kroppen, i stedet for å benytte en hard underflate som et gulv. Ved å ha en egen yogamatte hjemme, kan du når som helst titte på yogavideoer på nett for å trene hjemmefra.

  • Hvilken yogamatte er den beste?

    Hvilken yogamatte er den beste?

    Det finnes ingen fasit på hva som er den aller beste yogamatten, da det finnes utallige typer yogastiler. Hvilken yogamatte du syns er best er kanskje ikke den som sidemannen på yogaklassen foretrekker. Allikevel, det er nesten umulig å velge ‘feil’ yogamatte: så lenge den er av god kvalitet, vil den gjøre jobben sin. Derfor kan du velge farge og materiale ut ifra egne preferanser, uten å bekymre deg! Vi har mange billige yogamatter i super kvalitet, slik at du kan starte din yogareise.

  • Hvordan vedlikeholder jeg en yogamatte?

    Hvordan vedlikeholder jeg en yogamatte?

    Det er enkelt å vedlikeholde en yogamatte. Alt du trenger å gjøre er å bruke en fuktig klut for å tørke av den, ca. hver tiende gang du bruker den. Et annet tips er å unngå fuktighetskrem på hendene før du starter treningen. Husk også at yogamatter trenger litt tid til å få en “innkjøring”. Jo mer du bruker matten, jo bedre grep får du på den.


Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen