Lukk
Startsida / Crossfit / Battle ropes

Battle ropes

Hvorfor har battle ropes blitt så populære?

Det er ikke uten grunn at battle ropes har blitt populære over hele verden - de gir deg nemlig muligheten til å trene utrolig effektivt og variert, uten å belaste kroppen for unødig vekt. Dette er fordi tauene ikke veier så alt for mye, og gir alle muligheten til å utføre enkle øvelser med dem: det er kun intensiteten som øker vekten og teknikken for å yte mer.

Kan jeg trene med battle ropes utendørs?

Battle ropes er billige, kan finnes på nettet, og kan brukes både innendørs og utendørs, da alt du trenger for å utføre øvelser med dem er selve tauet og noe å henge det i. Vi har et stort utvalg for å gi deg det du trenger for å trene med battle ropes, og i sortimentet vårt vil du finne både battle ropes og ulike stativ for å henge dem opp i innendørs. Derimot er det ingenting i veien med å henge dem rundt en stolpe eller tre utendørs - battle ropes er utrolig fleksible, og kan enkelt tas med ut i skog og mark eller på den lokale fotballstadionen!

Hvilke muskler trener jeg med battle ropes?

En av grunnene til at battle ropes har tatt verden med storm, er fordi man kan trene alt fra styrke til utholdenhet. Battle ropes er med på å trene overkroppen, og da spesielt skuldre og armer, i tillegg til å være en effektiv måte å forbrenne fett på under høy intensitet. Enten du er på utkikk etter å øke muskelstyrken eller kondisjonen din, er battle ropes for deg!