• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

PÅSKESALG!

Fitness  Yoga  Yoga matte  Samarali Moon Eclipse Yoga mat, Yoga mattor

Samarali Moon Eclipse Yoga mat, Yoga mattor

Samarali
Samarali Moon Eclipse Yoga mat, Yoga mattor
Beskrivelse

Beskrivelse

Laget av naturlig kork og gummi og lar deg holde balansen med miljøet. Med en umalt finish holder den føttene godt på bakken, og gummiunderlaget sørger for at teppet blir der det skal.

Det iøynefallende korklaget er laget av den naturlig fornybare barken fra korktreet, som høstes hvert 9. år for å gi oss et ugjennomtrengelig, vanntett topplag. Det nedre laget av yogamatten er laget av naturgummi, som har sin opprinnelse i gummitrær.

Corkyogamatten har selvrensende egenskaper, noe som betyr at den er antibakteriell, muggbestandig og håndterer perfekt svette og lukt, spesielt etter intense yogaøvelser.

Samarali er et miljøbevisst merke, noe som betyr at alle deres produkter (inkludert emballasje) har en minimal innvirkning på naturen. De bruker ikke plast til emballasje, men bare papp eller andre holdbare materialer.

SPESIFIKASJONER

  • Dimensjoner: 183 x 61 x 0,4 cm (lengde x bredde x tykkelse)
  • Materiale: Cork & amp; gummi
  • Vekt: 2,5 kg
  • Pakke: Tynn papirfolie & amp; eske
  • Tilbehør: Bomullsrem + e-bok

MILJØVENNLIG - denne yogamatten er i dobbeltlag og begge sider - kork (biologisk nedbrytbar) og gummi (resirkulerbar) - er laget av naturlige / organiske materialer, noe som gjør den til en økologisk alternativ til andre typer syntetiske tepper. I tillegg er materialet pustende, mykt og veldig behagelig for huden.

GRIP - korkyogamatten har et veldig godt grep og holder den på plass under hele treningsprosessen. I tillegg har den dempende egenskaper og absorberer trykk i stedet for å forskyve det. Dette gjør øvelsene dine enda mer behagelige og morsomme. I tillegg hjelper matten deg med å holde balansen, selv under intense yogaøvelser.

SLEEPING BELT - Bærestroppen (laget av bomull) som følger med i pakken lar deg bære yogamatten til et sted du vil uten problemer. </ p>

UNIK SENTRAL ASIANSK DESIGN - Disse yogamattene er designet i henhold til våre kjerneverdier som verdsetter vår egen arv og kultur.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerSM11111
EAN-kode5060713080039
VaremerkeSamarali
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen