• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

SALG FØR MAI! Opptil 60% rabatt

Sport & Fritid  Trampolines & Bouncers  Trampoline  Hammer Sport JumpStep Pro Trampoline

Hammer Sport JumpStep Pro Trampoline

Hammer Sport
Hammer Sport JumpStep Pro Trampoline
Beskrivelse

Beskrivelse

JumpStep er verdens første trampoline for både hjem og treningsstudio som er utstyrt med en innovativ trinnsenhet. I tillegg til en klassisk trampoline, har JumpStep et fleksibelt, sklisikkert trinnbrett som er skånsomt mot skjøtene. Det gir trampolintreningen mange nye muligheter. Uendelige hoppvariasjoner gir treningsøkter med høy intensitet med mye treningsglede. Men JumpStep gir ikke bare en ekstremt høy kaloriforbrenning; trinnbrettet utfordrer baken og benmuskulaturen i mye større grad enn konvensjonelle trampolin. Det gir deg den perfekte kombinasjonen av cardio og body toning! Trampolinen lar deg både virkelig reise deg i puls og bygge muskler, slik at du kan gå ned i vekt og tone kroppen din samtidig. Etter hopptreningen kan du bruke JumpSteps forskjellige deler, f.eks. trampolinen eller håndtakene på trinnbordet, for styrkeøvelser med din egen kroppsvekt. Gjør planken, push-ups, fall eller fjellklatrer og få frem det beste i deg selv og JumpStep.

Glattere sener, muskler og leddbånd
Når du trener med JumpStep, stimuleres sener, muskler og leddbånd. Blodstrømmen i brusk, skiver og ryggraden øker, noe som forbedrer elastisiteten. Spesielt trinnbordet gir muligheten for utallige forskjellige trinnkombinasjoner, som utfordrer din evne til å koordinere og forbedrer balansen med hver treningsøkt.

Tren med og uten trinnbord
Du kan også gjøre JumpStep om til en vanlig trampoline uten trinnbord med noen få enkle grep. Trinnbrettet er enkelt å demontere, og håndtaket kan stilles i andre posisjon, slik at du også kan bruke JumpStep som en vanlig trampoline.

Enkel å justere til høyden
Det ergonomiske håndtaket kan justeres i høyden i syv posisjoner og kan dermed justeres til høyden din med noen få enkle grep. T-grepstangen med polstrede håndtak gir deg maksimal sikkerhet selv under intense treningsøkter. Takket være T-baren kan raskere eller mer avanserte øvelser utføres uten problemer. Mer avanserte brukere kan ha T-linjen som støtte i forskjellige bevegelser.

JumpStep-trampolinens ekstremt stabile konstruksjon tåler selv de mest intense hoppøvelsene. Takket være sklisikre føtter trenger du aldri å bekymre deg for at trampolinen er sikkert på plass under trening, og hvis du vil flytte produktet, er det hjul montert på den ene siden av matten for en jevn bevegelse av dette.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerHa66429
EAN-kode4005251664298
VaremerkeHammer Sport
Mål & Vekt
Lengde55 cm
Bredde134 cm
Høyde144 cm
Vekt23 kg
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt150 kg
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen