• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

PÅSKESALG!

Annet  Outlet  Kondisjon  Hammer Sport Cardio T3

Hammer Sport Cardio T3

Hammer Sport
-17%
Hammer Sport Cardio T3
Beskrivelse

Beskrivelse

Din perfekte treningssykkel! - For moderne og komfortable treningsøkter hjemme

Vil du få bedre kondisjon eller gå ned i vekt? Leter du etter en komfortabel, stabil treningssykkel der du kan velge mellom manuell eller automatisk motstandsjustering? Vil du også at treningssykkelen din skal ha en tydelig, intuitiv og brukervennlig datamaskin? Da er HAMMER Cardio T3 treningssykkel noe for deg. En 6 kg tung svingvekt og et elektronisk magnetisk bremsesystem gir en fantastisk jevn rotasjon. Styret og sadelen kan justeres slik at alle, uansett kroppslengde, kan trene på treningssykkelen. Ved hjelp av praktiske transporthjul er det enkelt å sette opp og flytte din HAMMER Cardio T3. Praktisk for tusen: Cardio T3 fungerer uten strøm. Så du kan bruke den hvor som helst uten å måtte ta hensyn til hvis det er en stikkontakt i nærheten.

Kvalitetssikring: Kvalitet x 100.000 - Testet for ekstra lang holdbarhet

Du kan være trygg på at du kan glede deg over HAMMER Cardio T3 i lang tid fremover, siden teknologien bak treningssykkelen har bestått en utholdenhetstest på over 100.000 omdreininger. De tekniske komponentene, for eksempel elektronikk og kulelager, er av høy industriell kvalitet og er designet for intensiv og langvarig bruk.

Trening med minst mulig motstand! - Øk motstanden gradvis

Du kan starte treningen med lav motstand og deretter øke motstanden sakte. Det er spesielt relevant for eldre mennesker eller i lett mobilitetstrening etter idrettsskader. Du kan raskt og enkelt stille inn de åtte motstandsnivåene og intensiteten på treningen via en knott.

Ekstra stabil og robust - For langvarig treningsglede

Designen og de tekniske komponentene på HAMMER Cardio T3 er designet for ekstra lang levetid. Rammen er veldig stabil og designet for intensiv bruk. I tillegg garanterer de fire støttepunktene på gulvet og dobbeltsveising utmerket stabilitet ved kroppsvekt opp til 110 kg.

Test kondisjonen din! - Gjør en kondisjonstest på HAMMER Cardio T3

Datamaskinen på treningssykkelen din beregner den individuelle kondisjonen din basert på hvor raskt du kommer deg. Jo raskere pulsen synker igjen etter trening, jo mer trent er du. Dette viser HAMMER Cardio T3 BT med en rangering fra 1 til 6, som motiverer deg til å forbedre kondisjonen og ta treningen til neste nivå.

Kom i gang nå! - En brukervennlig og håndterbar datamaskin

Datamaskinen på HAMMER Cardio T3 er brukervennlig og menyene er intuitive - selv om du ikke har noen datamaskinopplevelse. Menyene er enkle å betjene takket være "rotasjons- og trykkregulering". Til slutt trenger du ikke lese kompliserte bruksanvisninger, slik at du kan komme i gang med opplæringen direkte. Den lettleste og tydelige LCD-skjermen viser deg alle viktige treningsdata.

Opplev levende avstander - Tren med BitGym

Cardio T3 er det perfekte multimediasenteret. Med BitGym-treningsappen kan du plassere treningen til fjells eller til en vakker kyststrekning! Appen lar deg velge mellom et stort antall videoer fra forskjellige sykkelruter fra hele verden som spilles av på nettbrettet eller smarttelefonen din. Du kan også se en spennende film eller lytte til favorittmusikken din. Datamaskinen har en integrert tavle- / smarttelefonholder som holder enhetene dine sikkert på plass under trening.

Utviklet for trening med høy komfort - Sitt komfortabelt uten spenning

Sadelen har en ekstra tykk komfortpolstring, som føles bra under lengre treningsøkter. Igjen har din nye HAMMER Cardio T3 en stor fordel i forhold til standardproduktene. Takket være den sportslige og ergonomiske formen på salen, unngår du også ubehagelig friksjon til lårene under treningen.

Følg alltid pulsen din - Sunn kondisjonstrening

For å nå treningsmålet ditt raskt og effektivt, må du følge med på pulsen. Enten du driver med kondisjonstrening, lett cardio eller ønsker å gå ned i vekt, er hjertefrekvensen din avgjørende! Håndtakene er utstyrt med pulsmåler, slik at du kan følge med på pulsen og oppnå treningsmålene dine raskt og trygt.

Stille for naboene - mykt løping for deg!

Det vedlikeholdsfrie elektroniske magnetiske bremsesystemet og den tunge svingvekten på 6 kg gir enestående bevegelseskvalitet og en jevn og jevn rotasjonsbevegelse. Beltedriften i premium kvalitet gir en rolig prosess slik at du kan trene uten å forstyrre naboene. Ideell for å trene foran TV-en eller på sene kvelder.

For en oppreist og ryggvennlig treningsstilling

Håndtakene på treningssykkelen HAMMER Cardio T3 kan stilles i forskjellige stillinger for en treningsøkt som enten er avslappet, hjerteorientert, sporty eller ergonomisk korrekt for ryggen. Du kan justere styret slik at du kan trene i stående stilling, noe som er ekstra skånsom mot ryggen. Komfortsetet kan justeres variabelt med en innstillingsknapp slik at folk mellom 1,55 og 1,90 m sitter komfortabelt. Høyden på sadelen, skråningen og avstanden mellom setet og styret kan endres raskt og enkelt for forskjellige familiemedlemmer.

Sikker trening og lett å bevege seg

Sklisikre pedaler med justerbar stropp for maksimal sikkerhet. Også: Pedalavstand på 21 cm som er skånsom mot skjøtene, transporthjul og justerbare føtter for stabilitet på ujevn grunn. Takket være fire støttepunkter på gulvet og doble sveisesømmer, er HAMMER Cardio T3 din ekstra stabil og stabil selv under tøffe treninger.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerHa4860
EAN-kode4005251486005
VaremerkeHammer Sport
Display
TidJa
AvstandJa
HastighetJa
RPMJa
KcalJa
WattNei
PulsJa
RegenereringJa
Body Fat TesterJa
SkanningNei
Antall programmer0 st
Mål & Vekt
Lengde90 cm
Bredde46 cm
Høyde137 cm
Vekt24 kg
Anbefalt brukerlengde155 - 200 cm
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt110 kg
Funksjoner
BluetoothNei
HåndpulssensorerJa
Trådløs pulsmottakNej
TransporthjulJa
SammenleggbarNei
Motor & Drivsystem
MotstandssystemManuell magnetmotstand
Svinghjulsvekt6 kg
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø2 år
Garantitid - Semikommersielt brukGarantien gjelder ikke
Garantitid - Kommersielt brukGarantien gjelder ikke
BruksområdeHjemmebruk
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen