• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Vi sender samme dag!*
Meny
0
Din handlevogn

BUMPER MANIA -20%

Rehab og helse  Ergonomi  FitNord FitNord Treadmill Desk, WalkRo

FitNord FitNord Treadmill Desk, WalkRo

FitNord
FitNord FitNord Treadmill Desk, WalkRo
FitNord FitNord Treadmill Desk, WalkRo
Beskrivelse

Beskrivelse

WalkRo-Walking tredemøller løfter helse og velvære til et helt nytt nivå. I følge flere studier elimineres ikke ulempene med stillesittende skrivebordsarbeid gjennom daglig trening, tiden sittende ved skrivebordet må rett og slett reduseres. Hvorfor tilbringe hele dagen på jobb med å sitte, når det er mulighet til å gå? WalkRo passer perfekt under skrivebordet, slik at du kan gå, stå og sitte i løpet av dagen.

Den kompakte og lette WalkRo er laget av magnesium, som er et mer holdbart og lettere materiale enn aluminium. Vekten på hele enheten er bare 21 kg, noe som gjør den enkel å flytte og bære. Dette gjør at enheten kan deles av alle på arbeidsplassen, og mange ansatte kan bruke den samme WalkRo. Når den ikke er i bruk, kan den stilles oppreist mot veggen.

Det er mulig å justere ganghastigheten med 0,1 km/t, så det finnes en passende hastighet for hver situasjon. Den langsomste ganghastigheten er 0,5 km/t, og den raskeste 6 km/t. Langsom gange (1-3 km/t) er egnet for alle typer arbeid (bortsett fra mer presist arbeid som krever bruk av en mus, for eksempel redigering av bilder), og rask gange på 4-6 km/t gjør promenaden mer som en treningsøkt.

WalkRo-turer i løpet av en arbeidsdag i totalt en time kan gi følgende fordeler:

  • Bedre konsentrasjon
  • Muskler, ledd og bein styrkes
  • Energiforbruket øker med mulighet for vekttap
  • Nakke-, skulder- og ryggsmerter reduseres eller elimineres helt.
  • Blodsirkulasjon og lymfesirkulasjon forbedres, for eksempel ved å
  • redusere hevelse i bena på grunn av stillesitting.
  • Risikoen for hjerte- og karsykdommer reduseres

WalkRos gangflate er fleksibel og har en hellingsvinkel på ca 2 grader. Du vil ikke føle en så liten vinkel når du går, men musklene i beina vil være mer aktive enn når du går på en flat overflate. En liten vinkel hjelper til med å øke leggmusklenes stretch og bevegeligheten i ankelen. Med WalkRo kan du bruke forskjellige sko og sokker, men vi anbefaler ikke høye hæler! For lengre turer er det godt å ha riktig fottøy.

Selv en times gange, enten delt på dagtid eller strekninger, er nok til å ha positive effekter på helsen din, og ingenting hindrer deg fra å gå hele dagen. Mange går i flere timer i langsom hastighet i løpet av arbeidsdagen, noe som gir kroppen en lett, naturlig bevegelse. Sakte gange trøtter ikke ut kroppen på samme måte som en raskere gange, og det er en effektiv måte å forhindre varige negative effekter fra stillesittende jobb.

WalkRo-appen er en praktisk tilleggsfunksjon som lar deg laste ned en gratis app til smarttelefonen din for å måle gange, tid og kaloriforbruk. Programmet lagrer informasjonen slik at du kan følge den positive endringen på lang sikt. I tillegg fungerer applikasjonen også som en fjernkontroll. Enheten er også utstyrt med en oppladbar USB-fjernkontroll.

MERK! Et justerbart skrivebord er nødvendig når du bruker WalkRo for å gjøre arbeidshøyden optimal. Husk å smøre WalkRo ved behov!

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerFN102057-2309
EAN-kode-
VaremerkeFitNord
Farge-
Display
TidNei
AvstandNei
HastighetNei
KcalNei
PulsNei
Antall programmerNej
Mål & Vekt
Lengde129 cm
Bredde58 cm
Høyde12,7 cm
Vekt21 kg
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt100 kg
Funksjoner
Trådløs pulsmottakNej
Motor & Drivsystem
Motor1,5 hk
AC/DC MotorDC
Laveste hastighet0,5 km/h
Høyeste hastighet6 km/h
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø2 år
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen