• Nordens største treningsspesialist
 • Stort lager
 • Vi sender samme dag!*
Meny
0
Din handlevogn

BUMPER MANIA -20%

Annet  GPS  Garmin Garmin Garmin DriveAssist™ 51 LMT-D

Garmin Garmin Garmin DriveAssist™ 51 LMT-D

Garmin
Garmin Garmin Garmin DriveAssist™ 51 LMT-D
Garmin Garmin Garmin DriveAssist™ 51 LMT-DGarmin Garmin Garmin DriveAssist™ 51 LMT-DGarmin Garmin Garmin DriveAssist™ 51 LMT-DGarmin Garmin Garmin DriveAssist™ 51 LMT-DGarmin Garmin Garmin DriveAssist™ 51 LMT-D
Beskrivelse

Beskrivelse

Avansert navigasjon med innebygd dashbordkamera

 • GPS-navigasjonsenhet for bil med innebygd dashbordkamera, avanserte førervarsler, for eksempel varsling om frontkollisjon5, og en 5-tommers kapasitiv berøringsskjerm med klyp-og-zoom-funksjon
 • Forhåndslastet med livstidskart
 • Gir deg tjenester2 som sanntidsinformasjon om parkering3 og vær
 • Fri bruk av DIGITAL trafikk fra Garmin via DAB – Garmins beste trafikkløsning – klar til bruk!
 • Få sanntidsinformasjon om parkering, inkludert priser og tilgjengelighet, idet du nærmer deg destinasjonen
 • Det innebygde dashbordkameraet med valgfri lyd filmer hele kjøreturen din og lagrer automatisk filene ved kollisjon, mens GPS-enheten registrerer hvor og når hendelsen fant sted
 • Fotoboksoppdateringer i hele enhetens levetid er inkludert

Benytt deg av kameratstøtten bak rattet med Garmin DriveAssist, GPS-navigasjonsenheten med innebygd dashbordkamera. Denne navigasjonsenheten har smartfunksjoner som håndfrie telefonsamtaler via Bluetooth®4 og sanntidstjenester samt kameraassisterte førervarsler som holder et øye med omgivelsene for deg. Du finner fremtiden på Garmin-enheten. Bare se fremover og start kjøreturen.

Innebygd dashbordkamera

Med Garmin DriveAssist har du alltid et øyenvitne når du trenger det som mest, for den leveres med et kompakt, innebygd dashbordkamera som filmer hele kjøreturen, og den har mulighet for opptak av lyd. Hendelsessensoren (G-sensoren) lagrer automatisk videoopptak ved kollisjon. GPS registrerer nøyaktig når og hvor hendelsen inntraff. Et utskiftbart microSD™-kort følger med, og du kan enkelt spille av videoopptak på enheten. Du kan bruke VIRB®-gratisappen til å se opptakene senere på en kompatibel smarttelefon eller et nettbrett.

Sanntidstjenester for kjøreturen

Overlist trafikkorkene med tidsbesparende og alternative ruter, eller unngå dem helt. Og med sanntidsinformasjonen kan du bruke mindre tid på å lete etter parkeringsplass. På Garmin DriveSmart kan du få sanntidsinformasjon om parkering, oppdaterte værmeldinger og mer. Gjør parkeringen mindre stressende ved å se parkeringsavgifter og tilgjengelige parkeringsplasser når du nærmer deg destinasjonen. Med Smartphone Link -appen kan du også aktivere LiveTrack2, som gjør deg i stand til å dele posisjonen din, slik at venner kan se hvor du er, uansett om du har et ærend i byen eller drar på en lang biltur.

Kameraassisterte førervarsler

Benytt deg av innovative funksjoner for føreroppmerksomhet som kun er tilgjengelige på Garmin DriveAssist. Når du stopper opp ved et kryss eller i trafikk, får du beskjed av "Go"-varslingen når bilen foran deg begynner å bevege seg igjen. Varslingen om frontkollisjon5 gir deg beskjed om du kjører for nærme kjøretøyet foran. Hvis du kommer utenfor veibanen eller over i motgående trafikk, får du en kjørefeltsadvarsel5. Takket være Garmin Real Vision-funksjonen kan du enkelt navigere til husnumre som er vanskelige å lese. Når du nærmer deg destinasjonens adresse, bytter navigasjonsenheten til kameravisning, og en tydelig pil peker dit du skal.

Smart Connectivity, det smarte valget

Når du synkroniserer den Bluetooth-aktiverte smarttelefonen med Garmin DriveAssist, får du tilgang til en rekke nyttige funksjoner som holder deg oppdatert uten at du må ta hendene fra rattet. Benytt deg av håndfrie telefonsamtaler og motta egendefinerbare smartvarsler6 på skjermen på navigasjonsenheten. Det betyr at du ikke trenger å sjekke telefonen for å se innkommende telefonsamtaler, tekstmeldinger, kalendervarsler og mer.

Førervarsler: Vær oppmerksom på omgivelsene dine

Garmin DriveAssist gir førere varsler om skarpe svinger, hastighetsendringer, jernbaneoverganger og kryssende dyr, noe som bidrar til tryggere kjøring og økt situasjonsforståelse. Navigasjonsenheten varsler deg også hvis du kjører i feil retning i en enveiskjørt gate, og om skoler i nærheten. Bli varslet om trafikklys og fotobokser i nærheten8. Du kan til og med få tretthetsvarsler som foreslår mulige steder du kan hvile etter flere timers sammenhengende kjøring.

Hendelsesvarsler

Dine nærmeste blir umiddelbart varslet hvis det skjer noe. Bare utpek en kontaktperson, så mottar den automatisk en tekstmelding4 med mindre du avbryter den før den blir sendt. Tekstmeldingen inneholder en kartkobling til hendelsesstedet.

 • Smartklokken fra Garmin gir deg mer navigasjon

 • Oppsummer kjøreturen med Travelapse

 • Vennlig veiledning fra Garmin Real Directions

 • Fungerer med Garmin ryggekamera

 • Høykvalitetskart

I esken 

 • Garmin DriveAssist™ 51 LMT-D
 • Livstidskart1 og digital trafikk (vises med "LMT-D" etter modellnummeret på esken).
 • Sugekoppbrakett for bil
 • Strømkabel for bil / antenne for livstidstrafikk
 • USB-kabel
 • Hurtigstartveiledning
Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer010-01682-13
EAN-kode753759170172
VaremerkeGarmin
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen