• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser
Meny
0
Din handlevogn

Lagerrydding på treningsapparater - Klikk her!

Annet  GPS  Garmin Garmin Drive™ 52 Europa MT-S

Garmin Garmin Drive™ 52 Europa MT-S

Garmin
Garmin Garmin Drive™ 52 Europa MT-S
Beskrivelse

Beskrivelse

5" brukervennlig navigasjonsenhet med sanntidstrafikk1

  • 5" navigasjonsenhet med detaljerte kartoppdateringer
  • Enkle skjermmenyer og klare og tydelige kart
  • Tjenester1 som sanntidsinformasjon om trafikk og parkering
  • Enheten er klar til biltur med vurderinger fra reisende via TripAdvisor® og millioner av interessepunkter (POI-er) fra Foursquare®
  • Detaljerte kjøreanvisninger i lydformat, Garmin Real Directions, landemerkeveiledning og nyttige førervarsler som oppfordrer til tryggere kjøring

Enkle menyer og tydelige kart gjør det lett å lese detaljerte kjøreanvisninger med ett blikk på Garmin Drive 52s klare 5" berøringsskjerm. Denne navigasjonsenheten gir deg forhåndslastede, detaljerte kart med sanntidstrafikk- og kartoppdateringer, i tillegg til nyttige førervarsler som oppfordrer til trygg kjøring. Den er god å ha på bilturer og den daglige pendlingen.

 

Sanntidstjenester

Unngå trafikkork med beleilige varsler som foreslår alternative ruter som hjelper deg med å styre unna veiarbeid eller ulykker foran deg. I tillegg gjør sanntidsinformasjonen at du slipper du å bruke tid på å lete etter parkeringsplass. Last ned Smartphone Link-appen, som kobler Garmin Drive til en kompatibel smarttelefon, for å se trafikkvarsler, fotobokser og oppdatert værvarsel.

TripAdvisor gjør bilturene bedre

Se vurderinger fra andre reisende via TripAdvisor av hoteller, restauranter og severdigheter langs ruten eller nær reisemålet.

Nye butikker og restauranter

Denne navigasjonsenheten har forhåndslastede data fra Foursquare, slik at det blir enklere å finne flere millioner nye og populære steder.

Førervarsler: vær oppmerksom på omgivelsene dine

Varsler til føreren oppmuntrer til sikker kjøring og øker situasjonsoppfattelsen. Du blir varslet om skarpe svinger, hastighetsendringer, fotobokser, planoverganger og mer.

Garmin Real Directions-funksjon

Detaljerte anvisningene i lydformat som er enkle å forstå, og som veileder deg ved hjelp av gatenavn, butikknavn og gjenkjennelige landemerker (f.eks., "Sving til høyre etter den røde bygningen").

Sjekk fremover

Den nyttige funksjonen viser deg hvor du kan spise, fylle drivstoff og mer, f.eks. i byer, langs ruten, uten at du må lukke kartet.

Kom deg akkurat dit du skal

Direct Access-funksjonen gjør det enklere å navigere til vanskelige destinasjoner som kjøpesentre og flyplasser. Den veileder deg til og med gjennom parkeringsplasser for å finne inngangen som er nærmest reisemålet.

Enklere å søke og raskere å finne

Et søkefelt gjør det enkelt å finne adresser og millioner av interessepunkter. Hvis du skriver feil, får du søkeresultater som ligner det du skrev inn.

Fungerer med Garmin ryggekamera

Du kan få en komplett navigeringsløsning ved å pare denne enheten med et BC 30 trådløst ryggekamera (selges separat, profesjonell installasjon anbefales). Når ryggekameraet er koblet til, kan du enkelt se kjøretøy, fotgjengere og andre hindre direkte på navigasjonsenhetens skjerm mens du rygger

Kvalitetskart

Kvaliteten på kartdataene kan utgjøre hele forskjellen mellom å finne destinasjonen og å kjøre seg vill. Navigasjonsenheten bruker HERE-kartdata av høy kvalitet for å gi deg informasjonen du trenger, når du trenger den som mest.

1 Du må laste ned Smartphone Link-appen til en kompatibel Bluetooth®- og GPS-aktivert smarttelefon (selges separat) for å kunne bruke denne funksjonen. 
2 Parkeringsinformasjon er tilgjengelig i de fleste byer. Hvis du vil se detaljer om dekningen, kan du gå til parkopedia.com

Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer010-02036-10
EAN-kode753759211790
VaremerkeGarmin
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen