• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

PÅSKESALG!

Sykler  Sykkeltrainers  Trainers  Tacx® Flow Smart Trainer

Tacx® Flow Smart Trainer

Tacx
Tacx® Flow Smart Trainer
Beskrivelse

Beskrivelse

Interaktiv smart sykkelrulle med kompatibilitet med sykkelapper

  • Wheel-on design som settes opp med to enkle klikk og låses sikkert på plass
  • Måler hastighet, kraft og pedalfrekvens
  • Nesten lydløst svinghjul lar deg sykle uten å forstyrre andre
  • Fungerer med populære treningsapper fra tredjeparter, som Zwift og Tacx®
  • Tren med realistisk simulerte bakker med opptil 6 % stigningsgrad

Hvis du vil ha trening året rundt og en fullstendig interaktiv innendørs sykkelopplevelse, har Tacx® Flow Smart Trainer alt du trenger. Wheel-on designet gjør den enkel å sette opp og oppbevare. Den kobler til favorittappene dine, for eksempel Zwift, Tacx og TrainerRoad.

Tren med selvtillit

Flow Smart er designet for å gi pålitelige, nøyaktige og konsekvente målinger av hastighet, kraft og pedalfrekvens, uten behov for eksterne sensorer.

Robust bygget

Selv om Flow Smart har et kompakt svinghjul, kan det reprodusere et treghetsmoment på 11,8 kg, slik at du får følelsen av å sykle utendørs. Den kan realistisk simulere en bakke med opptil 6 % stigningsgrad.

Laget for å vare

Uansett intensitet på treningsøkten er denne sykkelrullen stabil og bygget for å vare. Den låser sykkelen sikkert på plass med to enkle klikk, slik at du kan sykle hardt og vite at du ikke kommer til å flytte deg. Flow Smart har også en enkeltrull laget av herdet stål for å forebygge slitasje.

Jevn og stille

Flow Smart med et kompakt svinghjul på 1,6 kg og en rullkjerne med myk plast som absorberer vibrasjoner, er en av de mest stillegående sykkelrullene med svinghjul tilgjengelig.

Trådløst tilkoblet

Sykkelrullen er kompatibel med en rekke populære treningsapper. Så enten du ønsker å angripe de virtuelle verdenene i Zwift eller bruke andre plattformer, for eksempel Strava og TrainerRoad, lar denne sykkelrullen deg sykle smartere enn noensinne.

Tren på din måte

Flow Smart tar i bruk den innovative kraften til Tacx-programvare for innendørstrening. Start med å dra nytte av effektivt strukturerte treningsplaner som er tilpasset til formen din, for å hjelpe deg med å oppnå de unike målene dine. Nyt tiden i setet enda mer med et bibliotek av treningsvideoer i høy kvalitet, som gjør at du kan oppleve spenningen i å sykle nedover de bratte bakkene i Alpene eller på brosteinsveiene i Milano. Kappsykle mot levende motstandere og virtuelle treningspartnere, koble til Strava-kontoen din for å sykle på 3-D-kart, og opprett egne treningsøkter basert på stigningsgrad, kraft, puls eller FTP. Du kan også velge å bruke sykkelrullen uten programvare. Når du gjør det, følger den en trinnvis kraftkurve. Motstanden øker gradvis når du sykler raskere og simulerer sykling på en flat vei.

I ESKEN

  • Flow Smart-rulle
  • Forhjulsstøtte
  • Hurtigløser for landeveis- og terrengsykler (5 mm)
Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerGaT2240.61
EAN-kode8714895058542
VaremerkeTacx
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen