• Nordens største treningsspesialist
 • Stort lager
 • Raske leveranser
Meny
0
Din handlevogn

Lagerrydding på treningsapparater - Klikk her!

Sykler  Sykkelcomputer & GPS  Sykkelcomputer  Garmin Edge 1030, Bundle

Garmin Edge 1030, Bundle

Garmin
Garmin Edge 1030, Bundle
Beskrivelse

Beskrivelse

Den ultimate GPS-sykkelcomputeren med navigasjon og smarttelefontilkobling

 • 3,5 tommers skjerm, omfattende funksjoner for navigasjon, prestasjon og sykkelsikkerhet.
 • Trendline™-popularitetsruting bruker milliarder av kilometerdata fra Garmin Connect™ for å vise de beste rutene både på veien og i terrenget.
 • Forhåndsinstallert Garmin-sykkelkart med detaljerte anvisninger og nye navigasjonsvarsler.
 • Ny rytter-til-rytter meldingsfunksjon1 gjør kan du holde kontakten med andre syklister i gruppen din.
 • Utfordre deg selv på hver tur med den nylig oppdaterte og forhåndsinstallerte Strava Live Segments-funksjonen.
 • Batteritid: opptil 20 timer2, kan forlenges til 40 timer med Garmin Charge™-batteripakke (tilleggsutstyr).

Med Edge 1030 GPS-sykkelcomputeren kan du sykle lengre og hardere og samtidig holde deg tilkoblet. Sykkelcomputeren har Trendline-popularitetsruting som bruker milliarder av kilometerdata for å vise de beste rutene både på veien og i terrenget. Enten du sykler profesjonelt, pendler eller leter etter eventyr, kan vi vise deg en bedre sykkelrute.

Samle alle verktøyene dine for sykling

Edge 1030 har de nyeste navigasjonsverktøyene og er kompatibel med serien vår med sykkeltilbehør som gjør at du kan måle viktige aspekter ved prestasjonen din. Sykkelcomputeren fungerer også med sikkerhetstillegg som kan bidra til å skape et tryggere sykkelmiljø. Du kan skape det perfekte sykkelnettverket med Garmin, og det hele starter med Edge.

Klar for sykkelturen

Hvis du oppgraderer fra en annen Edge-enhet, kan tidligere sykkelprofiler og datafelt synkroniseres på et øyeblikk, så snart du har koblet enheten sammen med Garmin Connect-appen på smarttelefonen din. Hvis du ikke gjør det, vil forhåndsutfylte sykkelprofiler basert på syklisttypen din og sensorene dine, gjøre deg klar for sykkelturen uten problemer.

Popularitetsruting vet hvor det er populært å sykle

Siden nettsamfunnet Garmin Connect™ ble opprettet, har syklister lastet opp milliarder av kilometerdata. Det er på tide å ta i bruk dataene med Trendline-popularitetsruting. Når Edge 1030 genererer en tur for deg, finner den frem til den beste ruten ut fra de mest populære veiene blant andre syklister. Du kan også bruke forbedrede Lag løype-funksjonen i Garmin Connect til å generere flere sykkelvennlige ruter basert på popularitetsdata.

Avansert navigasjon med Garmin-sykkelkart

Garmin er ledsageren din, både på og utenfor veien. Edge 1030-sykkelcomputeren har forhåndsinstallerte Garmin-sykkelkart, detaljert navigering og navigasjonsvarsler som varsler deg om skarpe svinger lenger fremme. Få informasjon om høydedata, se interessepunkter og søk etter adresser mens du sykler. Funksjonen for rundtur-ruting kan generere en hel rute for deg. Bare gi Edge 1030 en avstand og en startretning, så gir den deg valget mellom opptil tre ruter. Den er selvsagt også smart nok til å vise deg veien tilbake til ruten hvis du avviker fra den. Du kan stole på Edge 1030 når du planlegger lengre sykkelturer. Den har opptil 20 timer batteritid, og med den nye integrerte Garmin Charge-batteripakken kan Edge holde det gående like lenge som deg.

Meldinger fra rytter-til-rytter

Du trenger ikke å strekke deg etter telefonen eller tenke på andre syklister når de sykler fra deg eller sakker akterut. Med meldinger fra rytter-til-rytter kan du sende forhåndsskrevne meldinger rett fra din Edge 1030 til mottakerens Edge. Gi vennene dine beskjed om at du tar dem igjen om noen minutter, eller at de skal fortsette uten deg. Hvis du har punktert eller trenger hjelp, kan du sende en melding til andre syklister som er koblet til GroupTrack3, slik at de kan finne deg.

Smarttilkobling

Med Edge 1030 kan du holde kontakten også på andre måter. Svar på tapte anrop eller meldinger med forhåndsskrevne meldinger4, for eksempel «Snart hjemme». Ikke la venner, familie og andre syklister bekymre seg for deg – la dem følge turen din i sanntid med LiveTrack og GroupTrack. Med LiveTrack kan de til og med se hele den planlagte løypen din, slik at de vet hvor du skal. Dra nytte av automatiske opplastinger til Garmin Connect, last ned kostnadsfrie apper og widgeter fra Connect IQ™-butikken, og koble til Wi-Fi® for enkelt å oppdatere enhetsprogramvaren.

Sykle trygt og enkelt

Edge 1030 fungerer med vår nye innbyggingsbrakett som holder enheten på linje med styret og ikke over. Edge-enheten din får ikke bare en lavere profil – braketten sørger også for at det er enkelt å bytte tilleggsutstyr som Garmin Charge-batteripakken eller Varia™- sykkelprodukter. Edge 1030 er kompatibel med Varia-sykkelradar og -smartsykkellys som kan bidra til å skape et tryggere sykkelmiljø. Den har også innebygd hendelsesregistrering5 som sender posisjonen din til en nødkontakt hvis du får problemer.

Strava Live Segments motiverer deg

Garmin og Strava gir deg enda flere måter å teste grensene dine på. Du får fortsatt varsler om start og slutt for segmenter og kan konkurrere mot Strava-venner med en nyutformet sammenligning sekund for sekund. Nå kan du i tillegg se hvordan innsatsen din er sammenlignet med den personlige rekorden din, den nyligste innsatsen din eller de personlige rekordene til vennene dine. Med den nye funksjonen for segmentutforsking kan du også vise populære og ledende segmenter i nærheten av deg, direkte på Edge-enheten.

Fra plan til resultat med TrainingPeaks

Med Edge 1030 kan du sømløst synkronisere treningsprogrammer med enheten din. Den veileder deg til og med gjennom treningsøkten i sanntid, med intensitetsmål og individuelle varigheter. Etter treningsøkten kan du synkronisere med TrainingPeaks for å få en detaljert analyse og måle fremgangen mot målene dine. Opprett en kostnadsfri TrainingPeaks-konto, og kom i gang med en kostnadsfri treningsplan.

Personlig kraftplan for konkurransedagen fra Best Bike Split

Med Best Bike Split kan du se hvordan endringer i vekt, kraft og luftmotstand kan påvirke konkurransetiden din, og du kan opprette den perfekte kraftplanen for konkurransedagen. Med Best Bike Split Race Sync-appen vil kraftplanen for konkurransedagen veilede deg til de beste sykkelmellomtidene noensinne. Bare koble Best Bike Split-kontoen din til Edge 1030, så blir alle gjeldende konkurranseplaner lett tilgjengelige. Opprett en kostnadsfri Best Bike Split-konto (på engelsk) i dag, og kom i gang med å planlegge den perfekte konkurransedagstrategien.

Tilpass enheten din

Det er enkelte å tilpasse Edge 1030 med kostnadsfrie apper, widgeter og datafelter fra Connect IQ-butikken. Med apper som AccuWeather kan du finne ut når det skal slutte å regne, slik at du kan finne et passende tidspunkt for en sykkeltur. Få umiddelbar tilbakemelding med MPA and Power-appen fra Xert, så kan du se om du bruker for mye kraft. En rekke konfigurerbare datafelter viser deg favorittstatistikkene dine på den lesevennlige skjermen.

 1. Når parkoblet med en kompatibel telefon.
 2. Batteritiden avhenger av bruken.
 3. Når parkoblet med en kompatibel telefon.; GroupTrack kan spore opptil 50 ryttere.
 4. Bare tilgjengelig på Android™-enheter.
 5. Når parkoblet med en kompatibel telefon.; Primært designet for landeveisykling.

Wi-Fi® er et registrert varemerke som tilhører Wi-Fi Alliance.; Bluetooth-navnet og -logoen er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG, Inc., og Garmins bruk av disse er underlagt lisens. TrainingPeaks is a registered trademark of Peaksware, LLC. Android is a trademark of Google LLC.

Spesifikasjoner
SKJERMSTØRRELSE, B X H 58 x 114 x 19 mm, 88,9 mm diagonalt
BATTERI Oppladbart litiumion
BATTERITID Opptil 20 timer
VANNTETTHET IPX7
SKJERMOPPLØSNING, B X H 282 x 470 Piksler
FYSISKE MÅL 58 x 114 x 19 mm
VEKT 123 g
Kart og minne
LAGRINGS- OG STRØMKAPASITET Internal plus microSD™ slot
VEIPUNKTER/FAVORITTER/POSISJONER 200
BASEKART Ja
RUTER 100 løyper
MULIGHET TIL Å LEGGE TIL KART Ja
RUNDEHISTORIKK Opptil 200 timer
Funksjoner
GPS Ja
GLONASS Ja
BAROMETRISK HØYDEMÅLER Ja
AKSELERASJONSMÅLER Ja
SMARTVARSLER Ja
VIRB®-FJERNKONTROLL Ja
VÆRMELDING Ja
TILPASSBARE DATASIDER Ja
AUTO PAUSE® Ja
INTERVALLTRENING Ja
AVANSERTE TRENINGSØKTER Ja
AUTO LAP® Ja
VO2 MAX Ja
TRENINGSEFFEKT (AEROB) Ja
VIRTUAL PARTNER Ja
VIRTUAL RACER™ Ja
BLA AUTOMATISK Ja
PHYSIO TRUEUP Ja
Sykkelfunksjoner
LØYPER (KONKURRER MOT TIDLIGERE AKTIVITETER) Ja
TIDS-/AVSTANDSVARSEL (UTLØSER ALARM NÅR DU NÅR MÅLET) Ja
GARMIN-SYKKELKART (RUTBARE GATEKART TIL SYKLING) Ja
KOMPATIBEL MED VARIA™-RADAR (BAKOVERVENDT RADAR) Ja
KRAFTMÅLERKOMPATIBEL (VISER KRAFTDATA FRA KOMPATIBLE TREDJEPARTS ANT+™-AKTIVERTE KRAFTMÅLERE) Ja
Garmin Connect
GARMIN CONNECT™ Ja
AUTOMATISK SYNC Ja

Ekstra

 • Tilkobling: Wi-Fi®, ANT+™, Bluetooth®
 • Lyssensor
 • Integrert mulighet for kraftsensortilkobling
 • Strømlinjeformet oppsett via app
 • Fysiologiske målinger
 • Avanserte kraftdata
 • Segmenter: Strava
 • Funksjoner ved tilkobling til smarttelefon: opplasting, LiveTrack, vær, varsler,
 • hendelsesregistrering, GroupTrack, lydvarsler, syklist-til-syklist-meldinger
 • Tilgang til tredjepartsapper: via Connect IQ, inkludert Strava og
 • TrainingPeaks forhåndsinstallert
 • Forhåndsinstallert Garmin-sykkelkart
 • Sporing av FTP og watt/kg
 • Treningsstatus/treningsbelastning
 • Navigasjon via enheten, apper, popularitetsruting og ny beregning
 • Åpen API tilgjengelig med utvalgte partnere

I esken

Kun enhet

 • Edge 1030
 • Braketter (standard og utvidet frontfeste)
 • USB-kabel
 • Festesnor
 • Dokumentasjon

Pakke

 • Edge 1030
 • Førsteklasses pulsmåler
 • Pedalfrekvenssensor
 • Hastighetssensor
 • Braketter (standard og utvidet frontfeste)
 • USB-kabel
 • Festesnor
 • Dokumentasjon
Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerGa010-01758-11
EAN-kode753759173777
VaremerkeGarmin
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen