• Nordens største treningsspesialist
 • Stort lager
 • Vi sender samme dag!*
Meny
0
Din handlevogn

Deals hele måneden!

Sykler  Sykkelcomputer & GPS  Sykkelcomputer  Garmin Edge 1030 Plus Bundle

Garmin Edge 1030 Plus Bundle

Garmin
Garmin Edge 1030 Plus Bundle
Garmin Edge 1030 Plus Bundle
Beskrivelse

Beskrivelse

UTFORSK VERDEN OG SETT DEG NYE MÅL

NEVER STOP CYCLING. Edge® 1030 Plus er klar for alle slags sykkelturer, fra avsidesliggende grusveier til episke stigninger.

 • Synkroniser innendørs- eller utendørstreningsøkter med Edge-enheten din.
 • Edge foreslår turer og treningsøkter basert på den gjeldende treningsbelastningen din.
 • Uansett hvor langt du sykler, viser Edge deg veien tilbake til start.
 • Den har flere måter du kan holde kontakten med andre på, blant annet inReach®-kompatibilitet.
 • Motta tekstmeldinger og bruk favorittappene dine på denne tilkoblede sykkelcomputeren3.
 • Sykle lenger, lad mindre. Opptil 24 timer batteritid2.

DYNAMISK YTELSESOVERVÅKING
Få mer informasjon om hvordan kroppen reagerer på trening. Spor kondisjonsberegning, restitusjonstid, treningsbelastning, fokus for treningsbelastning og mye annet1.

TRENINGSSTATUS
Hvor effektivt trener du? Evaluer treningshistorikk og prestasjonsindikatorer automatisk for å se om du trener på en produktiv måte, for eksempel om du er på en formtopp eller om du trener for hardt1.

VARME- OG HØYDEAKKLIMATISERING
Se hvordan kroppen din klarer seg i ulike omgivelser med varme- og høydeakklimatisering1.

KOMPATIBEL MED SHIMANO STEPS EBIKE-SYSTEM
Vis et eget skjermbilde for eBike-status, datafelter og støtte for systemstatus og varselmeldinger. Se til og med assistansenivå, girposisjon, batterilevetid med mer under en tur.

SYKKELDYNAMIKK
Dra nytte av avansert sykkelstatistikk1 utformet for å gi deg informasjon om hvordan ytelsen din endrer seg basert på varierende forhold som posisjon, sykkeloppsett, turvarighet med mer.

MTB-DYNAMIKK
Spor de episke detaljene på hver tur med ny terrengsykkelstatistikk som antall hopp, hoppdistanse og tid i luften.

GRIT™ OG FLOW™
Grit vurderer turvanskeligheten ved hjelp av GPS-data, høydedata og andre data. Flow måler hvor jevnt du sykler ned en løype, slik at du får en poengsum du kan slå neste gang.

CLIMBPRO-FUNKSJON
Se automatisk gjenværende stigninger og stigningsprosenter når du klatrer og følger en rute eller løype. Dette hjelper deg med å måle innsatsen din i løypen og se hvor mye mer du må lide.

FORLENGET BATTERILEVETID
Edge 1030 Plus har opptil 24 timer batteritid5, selv med krevende bruk. Det kan dobles med den valgfrie Garmin Charge™- batteripakken (tilleggsutstyr).

DAGLIGE FORESLÅTTE TRENINGSØKTER
Hvis du vil ha treningsveiledning som tar høyde for formen din, kan du få daglige turforslag basert på den gjeldende treningsbelastningen og kondisjonsberegningen din1.

SYNKRONISER TRENINGSPROGRAM
Få treningsprogrammer for innendørs og utendørs trening fra Garmin Connect™-appen, eller synkroniser sømløst med Edge-enheten din fra andre apper, inkludert TrainingPeaks® og TrainerRoad-.

TURSPESIFIKK KARTLEGGING
Enten du sykler i terrenget, på grus eller på veien, kan du se viktig kartinformasjon basert på turtypen. Sykkelvennlige ruter som er enkle å forstå, er mer synlige, slik at du kan finne det du trenger på et øyeblikk.

GARMIN CYCLE MAP
Sykle med forhåndslastede kart som har større dekning enn noensinne, blant annet med globale MTB-løypedata fra Trailforks. Du kan også få høydedata, interessepunkter og søkbare adresser.

TRAILFORKS APPEN
Importer planlagte ruter til den forhåndsinnlastede Trailforks-appen på Edge® 1030 Plus. Disse rutene tar hensyn til løypeforhold og sykkelferdigheter for å hjelpe deg med å sette en bedre tid.

FORKSIGHT-MODUS
Når du bruker Trailforks-appen, viser denne modusen automatisk kommende kryss i løypen og gir deg sammenheng ved å vise hvor du befinner deg i et løypenettverk.

DETALJERTE ANVISNINGER
Du kommer aldri til å sykle deg vill med detaljerte retningsanvisninger og varsler om kommende svinger.

TILBAKE TIL START
Edge® 1030 Plus er også smart nok til å vise deg veien tilbake til ruten, eller tilbake til start, hvis du avviker fra den eller vil hjem igjen tidligere enn planlagt.

RUTEBEREGNING
Vær klar til å sykle raskere. Rutene våre beregnes nå raskere, slik at du kan bruke mer tid på å sykle og mindre tid på å vente.

TRENDLINE™ POPULARITETSRUTING
Ved å bruke milliarder av kilometer med turdata som syklister har lastet opp, finner Edge® 1030 Plus den beste ruten og velger de mest populære veiene (og løypene).

OPPRETT FLERE LØYPER
Opprett løyper i Garmin Connect-appen, slik at du aldri går tom for steder du kan sykle på. Du kan også planlegge dem på andre plattformer som Strava og Komoot og deretter automatisk synkronisere dem med Edge-enheten din.

ERNÆRINGS- OG HYDRERINGSVARSLER
Få informasjonen du trenger med tanke på ernæring og væskebalanse. Edge® 1030 Plus varsler deg når det er på tide å drikke eller spise.

VARIA™-KOMPATIBILITET
Parkoble Edge® 1030 Plus med Varia-sykkelradar og -lys slik at du enkelt kan se og bli sett.

HENDELSESREGISTRERING
Denne Edge-enheten sender automatisk posisjonen din til forhåndsinnlastede nødkontakter hvis den registrerer en hendelse2.

SYKKELALARM
Den PIN-beskyttede sykkelalarmen varsler deg på smarttelefonen3 hvis sykkelen flyttes mens du er inne og henter vann eller tar deg en pause.

GRUPPEMELDINGER
Hold kontakten3 med medsyklister når du blir adskilt fra dem.

LIVETRACK
Bruk LiveTrack til å la venner og familie følge sanntidsposisjonen din3 og til og med se hele den forhåndsplanlagte løypen din. Vær sikker på at dine kjære vet akkurat hvor du sykler.

GROUPTRACK
Hold et øye med turkameratene dine, selv når de er utenfor synsfeltet, og la dem holde øye med deg3. GroupTrack kan holde oversikt over opptil 50 av vennene dine samtidig. Bare se på skjermen din for å få oppdateringer.

SMARTVARSLER
Motta tekstmeldinger og varsler på Edge-enheten din når den er parkoblet med en kompatibel smarttelefon.

CONNECT IQ™
Last ned tilpassede datafelter, og skaff deg apper og widgets fra Connect IQ-butikken.

SYNKRONISER MED GARMIN CONNECT
Garmin Connect-appen huser et aktivt fellesskap på nett der folk på farten kan komme i kontakt med hverandre og konkurrere – og til og med dele triumfene sine via sosiale medier.

AUTOMATISK KONFIGURASJON
Vær klar til å sykle på et øyeblikk, i stedet for å kaste bort tid på å konfigurere innstillinger. Få forhåndsutfylte tilpassede sykkelprofiler som er basert på den forrige Edge-enheten din, turtyper eller sensorer.

FUNGERER SAMMEN MED FLERE APPER
Stadig flere av de beste trenings- og kartplattformene fungerer sammen med Edge. Så sykle slik du vil, med Strava, Komoot, TrainingPeaks og mange andre.

KOMPATIBILITET MED SYKKELRULLE
Parkoble Edge® 1030 Plus med Tacx®-sykkelrulle slik at du kan sykle når du vil og hvor du vil.

OMBEREGNING VED KURSAVVIK
Du kan sette ruteveiledning og varsler om at du er ute av kurs, på pause, dersom du ønsker å avvike fra kursen for å utforske nye steder. Når du er klar for å sykle tilbake på riktig spor igjen, viser Edge® 1030 Plus deg veien.

KOMPATIBEL MED INREACH®
Hold kontakten uansett hvor du sykler, ved å parkoble Edge-enheten med en inReach®-enhet Les og besvar meldinger, del turinformasjon og send interaktive SOS-varsler4 med et inReach-abonnement.

1 Når de er parkoblet med kompatible sensorer.
2 Når enheten er parkoblet med en kompatibel smarttelefon, kan du se krav og begrensninger for sikkerhets- og sporingsfunksjoner.
3 Ved parkobling med en kompatibel smarttelefon.
4 Du må ha et inReach®-abonnement for å kunne få tilgang til Iridium®-satellittnettverket med 100 % global dekning og aktivere funksjoner som sporing i sanntid, meldingsfunksjoner og SOS.
5 Batteritiden avhenger av bruken.

TrainingPeaks® er registrerte varemerker for Peaksware, LLC.

I ESKEN

 • Edge® 1030 Plus
 • HRM-Dual™
 • Pedalfrekvenssensor
 • Hastighetssensor
 • Braketter (standard- og frontbrakett))
 • USB-kabel
 • Festesnor
 • Brukerveiledninger

SPECIFIKASJONER

Egenskaper

Egenskaper

Artikkelnummer010-02424-11
EAN-kode2230000008289
VaremerkeGarmin
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen