• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

PÅSKESALG!

Styrke  Hantler  Manualsett  Finnlo Dumbbell Smartlock

Finnlo Dumbbell Smartlock

Finnlo
Finnlo Dumbbell Smartlock
Beskrivelse

Beskrivelse

Smartlock manualsett fra FINNLO gir deg uendelig mange manualøvelser å velge mellom i ro og fred hjemme. Hver manual kan stilles inn fra 2 til 20 kg eller 2 til 32 kg for å gi deg en så effektiv treningsøkt som mulig – perfekt for sterke armer, brede skuldre og en V-formet overkropp. Det intelligente Smartlock-systemet sørger for at du enkelt og raskt kan endre treningsvekten. Alt som skal til er en rask vri på håndtaket for å velge vekten du ønsker. For å oppnå ekstra komfort, justeres vekten symmetrisk på begge sider av håndtaket. Dette gjør manualene svært effektive til supersets - trening der vekten reduseres symmetrisk i raske intervaller. FINNLOs Smartlock manualer benytter seg av intelligent og vedlikeholdsfri teknologi: Når man vrir på håndtaket beveger en integrert stålstift seg utover og låser fast opp til ti plater på manualhåndtaket. Slik kan du raskt og trygt justere vekten fra 2 til 20 kg eller 2 til 32 kg. En vekt hjelper deg med å stille inn riktig vekt på begge manualer og gir deg perfekt kontroll over treningen din.

Premium Smartlock manual kommer med et plassbesparende og moderne manualstativ
av høykvalitativt riperesistent stål. Manualene sitter trygt i stativet og platene som ikke brukes kan oppbevares ordentlig og trygt mens du trener.

Håndtakene på FINNLOs Smartlock manualer kan tilby optimal treningskomfort. Med sine ”softgrip”-flater ligger manualene perfekt og komfortabelt i hendene dine. Platene er dekket av termoplast for å garantere stille og rolig trening hjemme.

Ved å tilby rask vektendring, ny teknologi og en rekke manualøvelser vil FINNLOs Smartlock manualsett hjelpe deg med å komme i toppform i en fei.

Settet inneholder:

  • 2 komplette manualer inkludert plater til 2-20 kg eller 2-32 kg vekt
  • 1 manualstativ til oppbevaring av to manualer på treningsnivå
Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerHa6772
EAN-kode-
VaremerkeFinnlo
Vekt-
LåsetypeSpinlock
MaterialeJern
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen