• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

LAGERRYDDING - Klikk her

Sport & Fritid  Sport  Dart  Bullet Dartsurround Tournament Set

Bullet Dartsurround Tournament Set

Bullet
Bullet Dartsurround Tournament Set
Beskrivelse

Beskrivelse

Bullet Large Darts Tournament Set har alt du trenger for å spille på proffnivå.

Bullet Darts-turneringssettet er ideelt for både profesjonelle og uformelle spillere. Dette omfattende settet inkluderer 1x Bullet Bristle Dartboard med en bevegelig nummerert ledning, 1x selvklebende kastelinje-klistremerke, 1x EVA Surround Ring, 2x sett med robuste 23g stål-messingbelagte tønnepiler, og 2x sett med sølv 100-mikron polyesterfly.

Den bevegelige nummererte ledningen forlenger darttavlens levetid ved at du kan rotere darttavlen og spre slitasjen slik at dartplaten varer enda lenger. Bristle Dartboard har en solid konstruksjon og design, som er laget av tettpakkede sisalfibre som stort sett er selvhelbredende. Tønnene på stålpilene gir et sterkt og behagelig grep, noe som sikrer en velbalansert flytur.

Hver komponent i dette settet er laget av materialer av høyeste kvalitet, som også brukes på store sportsarrangementer og turneringer, inkludert alt du trenger for et komplett oppsett i ditt eget hjem.

Inkludert i settet er et Bullet Adhesive Throwing Line-klistremerke som du kan bruke til å plassere på gulvet eller matten, for å sikre at du alltid er den offisielle avstanden fra dartskiven. Dartboard-omringningsringen er laget av et spesialutviklet EVA-materiale for dart og er 3 cm tykk, derfor tykkere enn noen darttupp som gir den beste beskyttelsen for veggen din. Bullet Tournament Set er det perfekte tillegget til stuen eller spillrommet!

KOMPLETT SETT: 1 x darttavle med nummererte ledninger, 1 x EVA Surround-ring, 1 x kastelinje-klistremerke, 2 x stål, messingbelagt dart og 100-Micron Flights

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerGyBU1900040
EAN-kode8719407032331
VaremerkeBullet
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen