• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

PÅSKESALG!

Kondisjon  Treningsapparater  Tredemøller  Titan LIFE Treadmill Amroc AC 9.0

Titan LIFE Treadmill Amroc AC 9.0

Titan LIFE
Titan LIFE Treadmill Amroc AC 9.0
Beskrivelse

Beskrivelse

TITAN LIFE tredemølle Amroc 9.0 er en slitesterk tredemølle med vekselstrømsmotor på 2,0 HK. Tredemøllen har en størrelse på 189 x 88 x 143 cm. med en løpeflate på 145 x 54 cm. Den kan holde opptil en maksimal brukervekt på 150 kg. og kan foldes sammen og settes bort etter bruk ved hjelp av transporthjulene. Med TITAN LIFE Tredemølle Amroc er det mulighet for 3 brukerprofiler, noe som gjør at flere i familien kan bruke tredemøllen med sitt eget individuelle oppsett, slik at du slipper å registrere høyde og vekt hver gang, i rekkefølge for å få riktig kaloriberegning.

Hastigheten kan justeres opp til 22 km/t og stigningen kan justeres fra nivå 1-20, som til sammen skaper en allsidig og effektiv trening. Pulsbelte inkludert.

Tredemøllens display viser funksjonene tid, hastighet, distanse, stigning, fettprosent, pulssensorer, høyttaler og USB-port for f.eks. Mp3 spiller. Den har innebygget Bluetooth, som kan kobles til treningsapper, hvor data fra løpeturen lagres og kan sees på din mobile enhet.

Zwift

Zwift er en treningsapp som blander videospill med intensiteten til en seriøs treningsøkt for å øke hastigheten. Med Zwift har du muligheten til å tilpasse din egen treningsplan med en smart dra & slipp-løsning. Det er tilgang til mer enn 130 forskjellige treningsruter fra hele verden og mer enn 1000 treningsøkter laget av elitetrenere. Zwift kobles til via Bluetooth og lar deg se og analysere treningsøktene dine.

Fitshow

Via Bluetooth kan du med Fitshow koble deg til treningsmaskinen din, hvor du kan se et hav av treningsruter med kart og landskap, samt få tilpassede treningsprogrammer med mulighet for å sette dine egne mål. Med Fitshow er det tilgang til Kinomap og Zwift. Treningsresultatene dine lagres slik at du hele tiden kan optimere treningen og dele dem som motivasjon.

Kinomap

Få tilgang til tusenvis av tilgjengelige videoer der du kan komme deg rundt i verden på treningsmaskinen din og velge vanskelighetsgraden som passer deg. Du får tilgang til coaching, intervalltrening, FTP-tester etc., slik at du kan analysere treningen din for konstant utvikling. Del resultatene dine, oppmuntre følgerne dine og få støtte og kommentarer fra Kinomap-fellesskapet. Med Kinomap kan du utfordre vennene dine eller andre brukere ved å bruke flerspillermodus, hvor du kan konkurrere med folk fra hele verden.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerLi270-200131
EAN-kode5701000228429
VaremerkeTitan LIFE
Display
TidJa
AvstandJa
HastighetJa
KcalJa
PulsJa
Antall programmer24 st
Antall brukere3 st
Mål & Vekt
Lengde189 cm
Bredde88 cm
Høyde143 cm
Mål når slått sammen145 x 88 x 142 cm
Løpeoverflate lengde145 cm
Løpeoverflate bredde54 cm
Høyde (gulv-løpeflate)21 cm
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt150 kg
Stigningsintervaller0-20
Funksjoner
BluetoothJa
HåndpulssensorerJa
Trådløs pulsmottakJa (pulsbelte ikke inkludert)
TransporthjulJa
SammenleggbarJa
Motor & Drivsystem
Motor2 hk
AC/DC MotorAC
Laveste hastighet1 km/h
Høyeste hastighet22 km/h
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø1 år
Garantitid - Semikommersielt brukGarantien gjelder ikke
Garantitid - Kommersielt brukGarantien gjelder ikke
BruksområdeHjemmebruk
GarantibetingelserGarantien gjelder kun innendørs bruk. I tilfeller hvor produktet er brukt uforsiktig eller feil, gjelder ikke garantien for produktet. Eksempler på dette kan være Bruk utendørs, bruk i fuktige omgivelser. Bad/vaskerom er et eksempel på denne typen miljøer.
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen