• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser
Meny
0
Din handlevogn

Lagerrydding på treningsapparater - Klikk her!

Kondisjon  Treningsapparater  Tredemøller  FitNord Sprint 200 Treadmill

FitNord Sprint 200 Treadmill

FitNord
FitNord Sprint 200 Treadmill
Beskrivelse

Beskrivelse

EN AV DE MEST PÅLITELIGE OG MEST BERØMTE TREDEMØLLENE MED UTROLIG PRIS-KVALITETSFORHOLD!

Fitnord Sprint 200 er en brukervennlig tredemølle for jogging. Den har overlegne funksjoner når det gjelder sin prisklasse.

Denne tredemøllen for hjemmebruk når en høy toppfart på 20 km/t. Tredemøllen FitNord Sprint 200 er designet slik at den er enkel og behagelig å bruke - den kommer for eksempel med en komfortabel og fleksibel underlagsmatte og en smart snarvei for hastighets- og helningsjustering.

FitNord Sprint 200 tredemølle er en perfekt treningspartner med god komfort for jogging og lett løping. Tredemøllemotstanden drives av en motor med en kontinuerlig effekt på 1,75 hestekrefter, og en kortvarig effekt på opptil 3 hestekrefter. Tredemøllens displaypanel har seks smarte hurtigtaster for både hastighet og vinkel. Derfor vil du definitivt få de riktige innstillingene raskt med hurtigtastene. I tillegg kan du justere hastigheten og vinkelen på knappene på håndtakene.

Tredemøllens underlagsmatte har dobbel demping, noe som gir en veldig behagelig løpefølelse. Sprint 200 er sikret med en sikkerhetsnøkkel som festes til klærne, slik at båndet stopper automatisk hvis nøkkelen kommer ut av låsemekanismen. Ekstra sikkerhet kommer fra oppmerksomhetsbåndene på tredemøllen, som er lette å oppdage under løping, og takket være disse faller du ikke ved et uhell av båndet. Tredemøllen er sammenleggbar, noe som sparer plass betydelig når tredemøllen ikke er i bruk.

FitNord Sprint 200 tredemøllepanel er ekstremt enkelt å bruke, noe som gjør treningen meningsfull for alle. På et øyeblikk kan du se informasjonen du trenger på en syv-tommers LCD-flatskjerm, og du kan for eksempel bruke hurtigkommandoer til å justere løpehastighet og helning.

FitNord Sprint 200 er en utmerket kombinasjon av smart størrelse, robust løpekomfort og en behagelig brukeropplevelse. Passer godt til en hobbyløper!
Grunnleggende garanti for hjemmebruk er 24 måneder fra kjøpsdatoen.

Husk at maskinen aldri står helt stille under bruk, noe som betyr at gulvet kan bli skadet selv omtreningsapparatet har «føtter». Mange svetter og søler vann under treningsøktene, noe som kan skade gulvet hvis det er følsomt for fuktighet. Treningsapparatet kan være følsomt for statisk elektrisitet, noe en matte beskytter godt mot.

Vi hos Treningsmaskiner.comanbefaler derfor alle våre kunder å ha en eller annen form for gulvbeskyttelse under maskinen.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerFN101840
EAN-kode6430070952369
VaremerkeFitNord
Display
TidJa
AvstandJa
HastighetJa
KcalJa
PulsJa
Antall programmer18 st
Mål & Vekt
Lengde178 cm
Bredde79 cm
Høyde131 cm
Vekt70 kg
Løpeoverflate lengde138 cm
Løpeoverflate bredde46 cm
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt120 kg
Stigningsintervaller0-15%
Funksjoner
BluetoothJa
HåndpulssensorerJa
Trådløs pulsmottakJa (pulsbelte ikke inkludert)
TransporthjulJa
Motor & Drivsystem
Motor1,75 hk
AC/DC MotorDC
Laveste hastighet1 km/h
Høyeste hastighet20 km/h
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø2 år
Garantitid - Semikommersielt brukGarantien gjelder ikke
Garantitid - Kommersielt brukGarantien gjelder ikke
BruksområdeHjemmebruk
GarantibetingelserGarantien er gyldig fra kjøpsdatoen, den dekker ikke defekter som skyldes feil montering eller bruk eller slitasje. Tredemøllen må vedlikeholdes regelmessig, ellers bortfaller garantien. Se brukerhåndboken for vedlikeholdsinstruksjoner.
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen