• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Vi sender samme dag!*
Meny
0
Din handlevogn

BUMPER MANIA -20%

Kondisjon  Treningsapparater  Tredemøller  FitNord FitNord Sprint 500 Touch Treadmill

FitNord FitNord Sprint 500 Touch Treadmill

FitNord
FitNord FitNord Sprint 500 Touch Treadmill
FitNord FitNord Sprint 500 Touch TreadmillFitNord FitNord Sprint 500 Touch TreadmillFitNord FitNord Sprint 500 Touch TreadmillFitNord FitNord Sprint 500 Touch TreadmillFitNord FitNord Sprint 500 Touch TreadmillFitNord FitNord Sprint 500 Touch Treadmill
Beskrivelse

Beskrivelse

FitNord Sprint 500 Touch med berøringsskjerm er en spesielt interessant tredemølle for aktive løpere, bedrifter og treningssentre som er ute etter en moderne, brukervennlig og vedlikeholdsfri tredemølle utstyrt med allsidige funksjoner for krevende hjemmebruk og lett felles bruk. Berøringsskjermen gir tilgang til interessante og motiverende kartprogrammer, som i motsetning til mange andre apparater fungerer på ekte. Fri for vedlikehold og permanent smøring i tillegg til en effektiv vekselstrømsmotor, gir FitNord Sprint 500 Touch tredemølle de beste funksjonene fra profesjonell bruk. Den sammenleggbare og flyttbare underlagsmatten og berøringsskjermen representerer de beste fordelene ved hjemmebruk. Sprint 500 Touch er en uslåelig kombinasjon av funksjoner, takket være at du får en overlegen tredemølle med et utmerket forhold mellom pris og kvalitet som tilfredsstiller den mest krevende smaken.


Hjertet i tredemølle FitNord Sprint 500 Touch er den ekstremt sterke vekselstrømsmotoren på 2,5 hestekrefter som tåler langtidsbelastninger betydelig bedre enn likestrømsmotorer. En av de viktigste fordelene med en merkbart mer verdifull vekselstrømsmotor sammenlignet med likestrømsmotorer, er at den ikke overopphetes selv ved kraftig bruk. I tillegg til motoren, skjemmer tredemøllen Sprint 500 brukeren bort med et permanent smurt belte, slik at du aldri trenger å bekymre deg for smøring og du kan bare nyte vedlikeholdsfriheten. Tredemøllens ramme er av semi-profesjonell type og tåler en brukervekt på opptil 150 kilo.


Trening på FitNord Sprint 500 Touch tredemølle minner veldig om å løpe på bane. Støtdempingen tar vare på den elastiske følelsen av løpingen, samtidig er underlagsmatten robust slik at du kan trene intervaller med fremgang. Det er spesielt trygt å løpe på Sprint 500 Touch takket være det store løpeområdet på 52 * 14 cm. En fordel med tredemøller til hjemmebruk, er at den kan foldes sammen når den ikke er i bruk. Hvis tredemøllen må flyttes, kan den enkelt håndteres ved hjelp av rullehjulene på enheten.
I tillegg til de ovennevnte førsteklasses funksjonene, inkluderer FitNord Sprint 500 Touch - som navnet antyder - en brukervennlig berøringsskjerm. Sprint 500s skjermpanel er en 10-tommers TFT-berøringsskjerm som fungerer praktisk og nøyaktig. I denne versjonen med berøringsskjermen finner du forhåndsinstallerte landskapsruter som fortsetter i takt med løpehastigheten, og Sprint 500 Touch tilbyr et bredt utvalg av ferdige treningsprogrammer å velge mellom.


Sprint 500 Touch følger samme linje som forgjengeren, Sprint 500 med et standard kontrollpanel. Med andre ord får du valuta for pengene for alle funksjonene. Her får du et konkurransedyktig alternativ som er egnet for felles bruk (bedriftsgym, osv.) takket være vedlikeholdsfrihet, brukervennlighet, langvarig vekselstrømsmotor, kompakt folding i størrelsesklassen dens og virkelig rimelig pris på Sprint 500.


FitNords tredemøllefilosofi innebærer at bruken av møllen oppleves helt sømløs og smidig. På berøringsskjermen ser du på et øyeblikk alt du trenger å vite om treningen din (tid, distanse, hastighet, vinkel, kaloriforbruk, aktuelt program). På sidene av berøringsskjermen finner du viktige snarveier for hastighet og helningsvinkel, noe som gjør løpstrening komfortabel og trygg.

FitNord Sprint 500 Touch er en utmerket kombinasjon av design, god gange-/løpefølelse, sterk motor, imponerende brukergrensesnitt og vedlikeholdsfrihet.

Hvis du leter etter en tredemølle med:

  • Kraftig og langvarig vekselstrømsmotor
  • Fleksibel, men stabil underlagsmatte
  • Vedlikeholdsfritt fra smøring av båndet
  • Moderne brukergrensesnitt med berøringsskjerm og landskapsruter
  • Uovertruffen pris med tanke på funksjonene

Dokument

Produktmanual

Husk at maskinen aldri står helt stille under bruk, noe som betyr at gulvet kan bli skadet selv omtreningsapparatet har «føtter». Mange svetter og søler vann under treningsøktene, noe som kan skade gulvet hvis det er følsomt for fuktighet. Treningsapparatet kan være følsomt for statisk elektrisitet, noe en underlagsmatte beskytter godt mot.

Vi hos Treningsmaskiner.comanbefaler derfor alle våre kunder å ha en eller annen form for gulvbeskyttelse under maskinen.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerFN102032
EAN-kode6430070952437
VaremerkeFitNord
Display
TidJa
AvstandJa
HastighetJa
KcalJa
PulsJa
Antall programmer22 st
Mål & Vekt
Lengde190 cm
Bredde94 cm
Høyde148 cm
Vekt108 kg
Løpeoverflate lengde141 cm
Løpeoverflate bredde52 cm
Høyde (gulv-løpeflate)18,8 cm
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt150 kg
Stigningsintervaller0-15%
Funksjoner
BluetoothJa
HåndpulssensorerJa
Trådløs pulsmottakJa (pulsbelte ikke inkludert)
TransporthjulJa
Motor & Drivsystem
Motor2,5 hk
AC/DC MotorAC
Laveste hastighet1 km/h
Høyeste hastighet20 km/h
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø2 år
Garantitid - Semikommersielt bruk1 år
Garantitid - Kommersielt bruk6 måneder
BruksområdeBorettslag, CF-boks, Foreninger, Firmagym, Gym, Hjemmebruk, Mindre hotell, Profesjonelt miljø, Større hotell
GarantibetingelserGarantien er gyldig fra kjøpsdatoen, den dekker ikke defekter som skyldes feil montering eller bruk eller slitasje. Tredemøllen må vedlikeholdes regelmessig, ellers bortfaller garantien. Se brukerhåndboken for vedlikeholdsinstruksjoner.
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen