• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Vi sender samme dag!*
Meny
0
Din handlevogn

BUMPER MANIA -20%

Kondisjon  Treningsapparater  Tredemøller  Adidas Adidas Treadmill T19

Adidas Adidas Treadmill T19

Adidas
Adidas Adidas Treadmill T19
Adidas Adidas Treadmill T19Adidas Adidas Treadmill T19Adidas Adidas Treadmill T19Adidas Adidas Treadmill T19Adidas Adidas Treadmill T19Adidas Adidas Treadmill T19Adidas Adidas Treadmill T19Adidas Adidas Treadmill T19Adidas Adidas Treadmill T19Adidas Adidas Treadmill T19
Beskrivelse

Beskrivelse

Adidas tredemølle T-19 Design til Være Skånom Mod Dine LED og spis med Ben og tilbedelse Cardio i Hjemme, Da Løbebundet har din UD-kontroller med NRG Tekonology som absorberer Stødene under trekkraft.

Danta Løbebåg har en Stärk-motor på 3,5 hk, som er sødig godt å tilbe for å tilbede Intervaltrækning på og Teste din Udoldenhed. Adidas tredemølle T-19 har en ektefelles hastighet på 20 km / t og 15 NIVEAUER for klatring / Heeling.

Med 24 Træningsprogrammerere og 3 kjøperprofiler, kan du lage din egen broomerdefinerende Træning. 8 LCD Skærmen Viser Pre-Station Mål og Pulse, som hjelper med bare en effektiv Tragering.

Høyden på TEPPET over Gulvet: ca. 30 cm ut av stiger. Tre skrik stiger Høyere fra Gulvoverflat.

Husk at en maskin aldri står helt når den brukes, noe som betyr at gulvet kan bli skadet, selv om treningsmaskinen har "føtter ". Mange svette og leke vann under treningen som kan skade gulvet hvis det er følsomt for fuktighet. Treningsmaskinen kan være følsom for statisk elektrisitet, som et substrat beskytter godt.

Vi på Training365. com anbefaler derfor alle våre kunder å ha Noen danner ut av gulvbeskyttelse under maskinen.

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen