• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

Cyber Monday - opptil 70%

Sykler  Sykkelhjelmer  Sykkelhjelmer  Lazer hjälm One+ Vit

Lazer hjälm One+ Vit

Lazer hjälm One+ Vit
Beskrivelse

Beskrivelse

  • Holdbar beskyttelse. EPS-skum sprer effektivt kollisjonskraften, og det sterke og støtbestandige skallet tåler all daglig slitasje du utsetter hjelmen for.
  • Komfortabel og ventilerende. 16 ventilasjonshull og polstrede puter gir maksimal komfort og eliminerer irritasjon som kan være forbundet med bruk av hjelm.
  • Perfekt passform. TS + Turnfit System gjør at hjelmen sitter sikkert og komfortabelt på hodet og er enkel å justere selv når du sitter på sykkelen.

Slitesterk hjelm for bysykling. En slitesterk, skateinspirert hjelm for urbane eventyr og BMX. Med god ventilasjon og diskret design gir One + suveren beskyttelse uansett hvor du kjører.

One + er en stilig sykkelhjelm, perfekt for deg som stopper ved skateparken når du sykler hjem fra jobb. EPS-skum med slitesterkt hardt skall gjør hjelmen motstandsdyktig mot daglig slitasje og beskytter selvsagt hodet på den beste måten ved et eventuelt krasj. 16 store ventilasjonshull og spesialformede puter minimerer ubehag som kan oppstå fra varme og gnagsår. TS + Turnfit System gir en sikker og behagelig passform som varer selv på lange økter og er enkel å justere selv når du sitter på sykkelen. Systemet betyr også at det er plass til å bruke en lue under hjelmen når det er kaldt ute.

Spesifikasjoner

  • S: 52–56 cm
  • M: 55-59 cm
  • L: 58–61 cm
Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerSHBLC2187884852
EAN-kode5420078894748
VaremerkeLazer
StørrelserS
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen