• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Vi sender samme dag!*
Meny
0
Din handlevogn

BUMPER MANIA -20%

Sykler  Sykkelhjelmer  Sykkelhjelmer  Lazer Lazer hjälm Roller MIPS

Lazer Lazer hjälm Roller MIPS

Lazer
Lazer Lazer hjälm Roller MIPS
Lazer Lazer hjälm Roller MIPSLazer Lazer hjälm Roller MIPSLazer Lazer hjälm Roller MIPSLazer Lazer hjälm Roller MIPSLazer Lazer hjälm Roller MIPSLazer Lazer hjälm Roller MIPS
Beskrivelse

Beskrivelse

  • Ypperlig beskyttelse med MIPS. MIPS gir ekstra beskyttelse mot rotasjonseffekten ved å omdirigere slagkraften via et ekstra lag inne i hjelmen, det gir optimal beskyttelse ved et eventuelt støt som treffer skrått på hodet, som er den vanligste årsaken til hjerneskade.
  • Komfortabel og ventilerende. 28 ventilasjonshull og polstrede puter gir maksimal komfort og eliminerer irritasjon som kan være forbundet med bruk av hjelm.
  • Perfekt passform. TS + Turnfit System gjør at hjelmen sitter sikkert og komfortabelt på hodet og er enkel å justere selv når du sitter på sykkelen.
  • Lett. Roller MIPS minimalistiske konstruksjon gjør den lett uten å kompromisse med utseende eller beskyttelse, og den lave vekten gjør at hjelmen knapt føles på hodet.
  • Ekstra synlig. Reflekterende klistremerker og valgfritt baklys gjør deg synlig i trafikken selv når det er mørkt.

Lett og sval hjelm for alle typer sykling. Roller er en godt ventilert hjelm som passer til alle sykler. Store luftehull sammen med MIPS-teknologi gir komfortabel og trygg sykling hvor enn du kjører.

Roller MIPS er den perfekte hjelmen for deg som tar en treningsøkt gjennom skogen når du sykler hjem fra jobb. Diskret utseende med støtdempende in-mold-konstruksjon og MIPS-teknologi gjør at du får optimal beskyttelse ved et eventuelt støt som treffer skrått på hodet. 28 ventilasjonshull trekker luft gjennom hjelmen og holder hodet kaldt selv i varmt vær, og de polstrede putene sammen med den veldig lette konstruksjonen gjør at hjelmen knapt føles på hodet. TS + Turnfit System gir en sikker og behagelig passform som varer selv på lange økter og er enkel å justere med en hånd når du sykler. Valgfrie reflekterende klistremerker og LED-baklys gjør deg synlig i trafikken selv når det er mørkt.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerSHBLC2207887548
EAN-kode5420078875570
VaremerkeLazer
StørrelserL
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen