• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

LAGERRYDDING - Klikk her

Sykler  Sykkelhjelmer  Sykkelhjelmer  Lazer hjälm Chiru MIPS

Lazer hjälm Chiru MIPS

Lazer
-21%
Lazer hjälm Chiru MIPS
Beskrivelse

Beskrivelse

  • Ypperlig beskyttelse med MIPS. MIPS gir ekstra beskyttelse mot rotasjonseffekten ved å omdirigere slagkraften via et ekstra lag inne i hjelmen, det gir optimal beskyttelse ved et eventuelt støt som treffer skrått på hodet, som er den vanligste årsaken til hjerneskade.
  • Beskytter også baksiden av hodet. Hjelmen går ned litt ekstra bak og beskytter bedre hvis du slår bakhodet. Det gjjør at du kan kjøre med full selvtillit selv på vanskelige stier.
  • Komfortabel og ventilerende. 15 ventilasjonshull og polstrede puter gjør hjelmen behagelig og eliminerer irritasjon som kan være forbundet med bruk av hjelm.
  • Passer perfekt. TS + Turnfit System gjør at hjelmen sitter sikkert og komfortabelt på hodet og er enkel å justere selv når du sitter på sykkelen.
  • Lett. Chiru MIPS 'minimalistiske konstruksjon gjør den lett uten å gå på kompromiss med utseende eller beskyttelse, og den lave vekten gjør at hjelmen knapt føles på hodet.
  • Ekstra synlig. Valgfritt baklys gjør deg synlig i trafikken selv når det er mørkt.
  • Unngå blendende solstråler. En avtakbar skjerm gjør at du slipper å få solen i øynene, noe som gjør deg tryggere på sykkelen.

En god MTB-hjelm rett og slett. Den splitter nye Chiru er en nybegynnerhjelm for MTB som beskytter hodet ditt uansett hvilke stier du kjører. Fullt ventilerende og sikker passform gjør hjelmen både kul og behagelig på fantastiske skogsøkter, og med MIPS-teknologien blir den ekstra trygg ved en eventuell krasj.

Chiru MIPS er en god MTB-hjelm som passer for syklister som vil ha hjelm uten mye tull. Med et stilig utseende og støtbestandig in-mould-konstruksjon, dempes slagkraften ved et eventuelt støt.. Dette splitter nye designet går ned ekstra bak og beskytter hodet ditt hvis du faller bakover i en bratt stigning og med MIPS får du ekstra beskyttelse mot rotasjonsstøt ved en eventuell krasj. 15 ventilasjonshull trekker luft gjennom hjelmen og holder hodet svalt selv i varmt vær. Polstrede puter og TS + Turnfit System gir en sikker og behagelig passform som i kombinasjon med lav vekt gjør at hjelmen knapt føles på hodet. Hjelmen gjør deg trygg både om dagen og om kvelden takket være at du kan feste en LED-belysning bak som gjør deg synlig i mørket og skjermen foran beskytter deg mot å få solen i øynene.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerSHBLC2207888343
EAN-kode-
VaremerkeLazer
Størrelser-
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen