• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Vi sender samme dag!*
Meny
0
Din handlevogn

Deals hele måneden!

Sykler  Sykkelhjelmer  Sykkelhjelmer  Lazer Lazer hjälm Cameleon MIPS

Lazer Lazer hjälm Cameleon MIPS

Lazer
Lazer Lazer hjälm Cameleon MIPS
Lazer Lazer hjälm Cameleon MIPSLazer Lazer hjälm Cameleon MIPSLazer Lazer hjälm Cameleon MIPSLazer Lazer hjälm Cameleon MIPSLazer Lazer hjälm Cameleon MIPS
Beskrivelse

Beskrivelse

  • Ypperlig beskyttelse med MIPS. MIPS gir ekstra beskyttelse mot rotasjonseffekten ved å omdirigere slagkraften via et ekstra lag inne i hjelmen, det gir optimal beskyttelse ved et eventuelt støt som treffer skrått på hodet, som er den vanligste årsaken til hjerneskade.
  • Komfortabel og ventilerende. Mange luftehull og sjenerøs polstring gjør hjelmen behagelig, og du blir ikke for varm og svett.
  • Passer perfekt. Advanced Rollsys System gir en behagelig, tett og sikker passform som er enkel å justere med en hånd.
  • Lett. Cameleons minimalistiske konstruksjon gjør den lett uten å kompromisse med utseende eller beskyttelse, og den lave vekten gjør at hjelmen knapt føles på hodet.
  • Ekstra synlig. Valgfritt baklys gjør deg synlig i trafikken selv når det er mørkt.
  • Fungerer også med hestehale. Det smarte justeringssystemet lar deg kjøre med en hestehale under hjelmen.
  • Unngå blendende solstråler. En integrert skjerm betyr at du unngår å få solen i øynene, noe som gjør deg tryggere i trafikken.

Smelt inn og kjør trygt. Hjelmen som får deg til å smelte inn når du sykler gjennom byen, den minimalt utformede Cameleon er enkel å ta på og har et utseende som ikke tiltrekker øyet, og med MIPS-teknologien blir den ekstra sikker ved en eventuell krasj. Så kjør trygt uten å skille deg ut, akkurat som kameleonen!

På samme måte som den smarte og iøynefallende øglen, som hjelmen er oppkalt etter, passer Cameleon MIPS inn i ethvert bymiljø med det moderne og utrolig stilige utseendet. Denne hjelmen har MIPS som gir ekstra beskyttelse mot virkningene av rotasjon i tilfelle et krasj, noe som betyr at du kan sykle tryggere gjennom byen. Hjelmen har rikelig med ventilasjonshull slik at du holder deg kjølig selv når solen brenner og sammen med polstrede puter og lav vekt kan hjelmen knapt føles på hodet. Advanced Rollsys System gir perfekt passform og justeres enkelt med den ene hånden på rattet på toppen av hjelmen, og takket være dette smarte spenningssystemet får du plass til hestehalen bak. Hjelmen gjør deg trygg både om dagen og om kvelden takket være at du kan feste en LED-belysning bak som gjør deg synlig i mørket og skjermen foran beskytter deg mot å få solen i øynene. Finnes i størrelser helt opp til XL, noe som gjør det mulig å velge en størrelse som gjør at du får plass til en tykk lue under hjelmen på dager der det er veldig kaldt ute.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerSHBLC2207888374
EAN-kode5420078883834
VaremerkeLazer
StørrelserM
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen