• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Vi sender samme dag!*
Meny
0
Din handlevogn

BUMPER MANIA -20%

Sykler  Sykkelhjelmer  Sykkelhjelmer barn  Lazer Lazer hjälm Gekko 50-56cm

Lazer Lazer hjälm Gekko 50-56cm

Lazer
Lazer Lazer hjälm Gekko 50-56cm
Lazer Lazer hjälm Gekko 50-56cm
Beskrivelse

Beskrivelse

  • Suveren beskyttelse på sidene og bak. Hjelmen går ekstra ned bak og på sidene, noe som gir optimal beskyttelse i tilfelle et krasj.
  • Perfekt passform med en gang. Autofit Retention System tilpasser seg automatisk hodet, noe som betyr at hjelmen raskt og enkelt sitter perfekt. Systemet gjør også at det er plass til å bruke en lue under hjelmen når det er kaldt ute.
  • Lett. Gekkos minimalistiske konstruksjon gjør den lett uten å gå på kompromiss med utseendet eller beskyttelsen, og den lave vekten gjør at hjelmen knapt føles på hodet.
  • Ekstra synlig. Kjøp med et passende baklys som lyser opp syklisten i mørket og gjør det tryggere å sykle blant andre trafikanter.
  • En størrelse som passer for alle. Laget for å passe syklister fra 7-13 år og det fleksible passformsystemet utvides på en sikker måte slik at hjelmen passer selv når barnet vokser.
  • Unngå blendende solstråler. En avtakbar skjerm gjør at barnet slipper å få solen i øynene, noe som gjør sykling tryggere.

Leken hjelm for unge eventyrere. En hjelm for unge mennesker, Gekko passer alle takket være at den er lett å ta på og at den er veldig fin. Superfin og lett gjør den perfekt for både store og små eventyr.

Gekko er hjelmen for unge mennesker som sykler overalt og som gjør foreldrene sikre på at barna deres er beskyttet mot is og i tilfelle en krasj. Hjelmen er laget av førsteklasses EPS-skum som effektivt demper slagkraften, og hjelmen går også ned og dekker både baksiden av hodet og sidene på hodet, slik at du kan føle deg trygg når barnet ditt er ute på et eventyr. Når det er varmt ute, trekker de store ventilasjonshullene inn avkjølende luft i hjelmen og med polstrede puter og en veldig lett konstruksjon blir hjelmen så behagelig at den knapt kan kjennes på hodet. Autofit Retention System tilpasser seg automatisk hodet, noe som gjør at hjelmen raskt og enkelt sitter perfekt, og det stilige utseendet gjør at barnet ditt vil bruke hjelmen når det er ute og sykler med venner. Gekko kan oppdateres med en LED-belysning bak som gjør barnet ditt synlig i trafikken selv når det er mørkt ute og den avtakbare skjermen beskytter mot blendende solstråler som ellers kan forstyrre utsikten.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerSHBLC2207888183
EAN-kode-
VaremerkeLazer
Farge-
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen