• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

LAGERRYDDING - Klikk her

Sport & Fritid  Vannsport  SUP board  Saimaa Sup Windsup 12.6

Saimaa Sup Windsup 12.6

Saimaa Sup
Saimaa Sup Windsup 12.6
Beskrivelse

Beskrivelse

Har du vurdert å kombinere SUP og windsurfing? Vil du padle med et veldig glidende og rettet brett og nyte funksjonene til et brettseilbrett, som vil glede selv den mest erfarne brettseileren? Med Saimaa SUP Wind kan du gjøre begge deler og hele pakken får enkelt plass i ryggsekken og seilbagen som følger med en liten bil.

Saimaa SUP Windsurfing-pakken har en fantastisk oppblåsbar støttebrett 2,6 x 31 x 6 (381 x 79 x 15 cm) som er ideell for padling over lengre avstander når den er rettet og glimrende. En skarp bue bryter bølgen og en lang vannlinje gir retningsstabilitet og hastighet. Den stive karbonfiberåren forbedrer SUP-opplevelsen ytterligere.

Når vinden tar til, er det på tide å hente seilposen som rommer alt du trenger for windsurfing: en mast, en bom, et seil og en mastefot som fester masten til brettet med hurtigkobling. Hele riggen (mast, bom, seil) kan monteres på få minutter uten verktøy.

De nødvendige egenskapene til windsurfingbrettet er tatt i betraktning i brettet: brettet er laget av stiv PVC, hvor en høykvalitets 15 cm tykk dropstitch-kjerne gjør brettet stivt og brettet beholder formen selv i den sterkeste vinden. Formen på brettet er kantete, slik at du får mer kantgrep, spesielt når du kommer i motvind.

En viktig funksjon er den 42 cm dype og stive senterfinnen, som lar deg stige opp mot vinden selv i lettere vær. Den 20 cm dype torvfinnen bak gir brettet retningsstabilitet.

Brettet er tilgjengelig på 3m2 eller 5m2 seil. Det tre kvadratmeter store seilet egner seg for hardere vind, spesielt under havforhold, hvor vinden ofte er sterkere enn på sjøen. Seilet på 3m2 begynner å fungere komfortabelt når motvinden øker + 5m/s. På en innsjø hvor vindforholdene ofte er lettere, er et 5m2 seil et godt valg. Seilet på 3m2 egner seg best til trening, den sanne entusiasten får begge seilene slik at det er et passende seil for all slags vær.

Windsup Saimaa SUP Wind-pakken er perfekt for hele familien: SUP-brett av høy kvalitet passer for nybegynnere, men det er også et utmerket valg for folk som liker lengre turer. Med Saimaa SUP Wind er det enkelt å starte windsurfing når brettet er stabilt og flytende.

Innhold

  • Oppblåsbart SUP-brett av topp kvalitet
  • Karbonfiberåre
  • Rask og effektiv toveis pumpe
  • Slitesterk ryggsekk i stoff
  • Komfortabel båndstropp laget av neopren
  • Reparasjonssett

Seilbag

  • Seil (forsterket med flatt jern)
  • Bom med 120-170cm justering
  • Mast
  • Mastfot for tilkobling av mast til brettet
  • Taljer og strenger for å stramme seilet
Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerOy32802207+22802204
EAN-kode-
VaremerkeSaimaa Sup
Størrelser-
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen