• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

SALG FØR MAI! Opptil 60% rabatt

Ursuit Easy

Ursuit
Ursuit Easy
Beskrivelse

Beskrivelse

Enkel å bruke - behagelig å ha på. Ursuit Easy er en perfekt allround tørrdrakt for fiske og båtliv.

Som navnet indikerer, er Ursuit Easy ekstremt enkel å ta av og på. Glidelåsen foran åpnes ved nakkeforseglingen, noe som sikrer enkel og rask påføring. Den tørre glidelåsen er dekket av en beskyttende klaff med trykknapper. Den høye kragen med fleecefôr er avtakbar når den ikke er nødvendig. En beskyttende hette finnes på innsiden av kragen.

Takket være de integrerte sokkene kan du velge fottøyet som passer dine behov på best mulig måte. Takket være det stilige designet er denne dressen mer som vanlige klær enn en tørrdrakt. Passformen er også optimal for kvinner takket være det justerbare midjebåndet. Vanntette brystlommer er standard. Lårlommen er utstyrt med fester for festing av en Squeeze Lock-kniv (selve kniven er valgfri). Materialet er dampgjennomtrengelig og vanntett 4-Tex®-stoff. Sømstrukturen er patentert Flat Seam-teknologi. Takket være denne teknologien kan flere lag unngås. Fremtredende refleksbånd sikrer synlighet.

Håndledds- og nakkeforseglingen er laget av elastisk neopren, noe som gjør påkledning lettere og legger til varmeisolasjonen ved håndledd og nakke. En beskyttende hette er funnet inne i kragen. Kne- og ryggforsterkninger.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerOy007915
EAN-kode-
VaremerkeUrsuit
Størrelser-
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen