• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

PÅSKESALG!

Sport & Fritid  Vannsport  Kajakk  Saimaa Sup Packraft Fisher Twin

Saimaa Sup Packraft Fisher Twin

Saimaa Sup
Saimaa Sup Packraft Fisher Twin
Beskrivelse

Beskrivelse

Packraft Fisher Twin passer for fiskere eller jegere som ønsker en packraft som enkelt kan flyttes og pakkes på en liten plass (50 x 35 x 20 cm) for fotturer eller for eksempel som standardutstyr i bagasjerommet på bilen mens de venter på en passende fiskemulighet! Fisher er lett å transportere fra en innsjø til en annen eller fra dammer til elver og når dermed de beste stedene selv på lengre terrengturer, da pakkevekten kun er 3,8 kg. I motsetning til andre pakkflåter har Fisher høye benker som kan monteres på toppen av pongtongene og som det er enkelt å fiske fra.

Fisher twin egner seg også utmerket for enmannsfiske og padling, hvor det er plass til utstyr selv for en lengre tur. Bæreevnen til Fisher Twin Packraft er hele 260 kg, så en venn og/eller utstyr kan lett få plass om bord.

Materialet som brukes i pakkekraften er selvfølgelig det mest rivebestandige materialet som finnes (bunn 0,65 mm 840D, pontonger 0,45 mm 420D TPU nylon) så du trenger ikke å bekymre deg for riper forårsaket av kroker eller andre støt.

Takket være sine stropper på ytterkantene av pongtongen (10 stk.) tilbyr Fisher gode muligheter for å feste utstyr og andre individuelle løsninger.

Den lette aluminiumsåren med plastblad er 225 cm lang og veier 950 g. Padlen kan demonteres i fire deler, slik at den kan transporteres på liten plass. Padlen har tre ulike justeringsmuligheter for bladvinkel og tappeplugg på blad og skaft.

Pakken inneholder alt du trenger: to årer, to høye oppblåsbare fiskebenker (som skal installeres mellom pongtongene), to standard padleseter og ryggstøtter, en finne, en pumpepose for å fylle pakkekraften, en bæreveske for transport og reparasjon materialer. Pakkestrømmen har to års garanti.

EGENSKAPER TIL PACKRAFT FISHER TWIN:

  • Ytre mål 330 x 96 cm, indre mål 215 x 36 cm
  • Vekt 3,8 kg, bæreevne 260 kg
  • Diameteren på pontongen er 30 cm, materialet er 0,45 mm tykt 420D TPU Nylon
  • Bunn 0,65 mm tykk 840D TPU Nylon
  • To høye fiskebenker
  • Pakkevolum: 50 x 35 x 20 cm
Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerOy62802311
EAN-kode6430078480833
VaremerkeSaimaa Sup
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen