• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Vi sender samme dag!*
Meny
0
Din handlevogn

Deals hele måneden!

Kondisjon  Treningsapparater  Crosstrainer  FitNord FitNord Hiker 300F Crosstrainer

FitNord FitNord Hiker 300F Crosstrainer

FitNord
FitNord FitNord Hiker 300F Crosstrainer
FitNord FitNord Hiker 300F CrosstrainerFitNord FitNord Hiker 300F CrosstrainerFitNord FitNord Hiker 300F CrosstrainerFitNord FitNord Hiker 300F CrosstrainerFitNord FitNord Hiker 300F CrosstrainerFitNord FitNord Hiker 300F CrosstrainerFitNord FitNord Hiker 300F Crosstrainer
Beskrivelse

Beskrivelse

De viktigste fordelene med Hiker 300F Crosstrainer er den spesielt lille størrelsen, den robuste rammen og den lange steglengden. Disse funksjonene gjør utvilsomt Hiker 300F ledende innen sin prisklasse når man leter etter en rimelig crosser for hjemmebruk.

Hiker 300F tar eksepsjonelt lite plass med hensyn til å være en drevet crosstrainer - den tar bare opp mindre enn 160 cm, mens en gjennomsnittlig lengde på crosstrainer er mer eller mindre to meter. Fremdeles er steglengden lengre (51 cm) enn i mange crosstrainers i høyere prisklasse. Den lange steglengden er behagelig fordi tråingen ligner mer på skiløping enn trappesteg, og det aktiverer muskler i rumpa og bakside lår effektivt.

Det er totalt 13 programmer som inneholder fire selvprogrammerbare øvelser. En eksepsjonell funksjon med hensyn til prisklasse er fire hjertefrekvensprogrammer, hvor motstanden automatisk justeres i henhold til din puls. Dette muliggjør utvikling av effektiv og stigende aerob kondisjon, og man blir ikke sittende fast på ett og samme motstandsnivå når kondisjonen blir bedre.

Hiker 300F har et permanent magnetsystem der den lille motoren flytter magneten. Med Hiker 300F får du en veldig oppreist stilling som gir en god holdning for å styrke ryggen og skulderområdet.

For stabiliteten er FitNord Hiker 300 førsteklasses. Apparatet veier enda mer enn de letteste tredemøllene, 85 kg, slik at enheten ikke lir ustabil under en større bruker. Pedalenes stabilitet er sikret med doble skinner og sikkerhetsstenger, slik at du ikke trenger å bekymre deg for at midtene kommer ut av skinnene selv under tung trening.

FitNord Hiker 300F er et passende valg for deg hvis du setter pris på:

  • Stødighet og stabilitet
  • Et treningsverktøy som tar liten plass
  • Lang og jevn stegfølelse
  • Automatisk kontrollerte programmer i henhold til puls
  • Et enkelt skjermpanel

Bestill nå en elegant, solid crosstrainer med overlegne funksjoner med hensyn til sin prisklasse - med den kan du trene effektivt uke etter uke!

Husk at maskinen aldri står helt stille under bruk, noe som betyr at gulvet kan bli skadet selv omtreningsapparatet har «føtter». Mange svetter og søler vann under treningsøktene, noe som kan skade gulvet hvis det er følsomt for fuktighet. Treningsapparatet kan være følsomt for statisk elektrisitet, noe en matte beskytter godt mot.

Vi hos Treningsmaskiner.comanbefaler derfor alle våre kunder å ha en eller annen form for gulvbeskyttelse under maskinen.

NEDLASTBARE FILER

FitNord Hiker 300F manual

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerFN102160
EAN-kode6430070952505
VaremerkeFitNord
Display
TidJa
AvstandJa
HastighetJa
RPMNei
KcalJa
WattNei
PulsJa
Antall programmer13 st
Mål & Vekt
Lengde160 cm
Bredde67 cm
Høyde178 cm
Vekt85 kg
Høyde (gulv-løpeflate)26 - 49 cm
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt135 kg
Skrittlengde51 cm
Funksjoner
BluetoothNei
HåndpulssensorerJa
Trådløs pulsmottakJa (pulsbelte ikke inkludert)
TransporthjulJa
SammenleggbarNei
Motor & Drivsystem
MotstandssystemDatarstyrt magnetmotstand
DrivningFrontdrevne
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø2 år
Garantitid - Semikommersielt brukGarantien gjelder ikke
Garantitid - Kommersielt brukGarantien gjelder ikke
BruksområdeHjemmebruk
GarantibetingelserGarantien starter fra kjøpsdatoen og dekker ikke defekter som skyldes feil montering eller bruk eller slitasje. Se brukerhåndboken for vedlikeholdsinstruksjoner.
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen