• Nordens største treningsspesialist
 • Stort lager
 • Raske leveranser
Meny
0
Din handlevogn

Månedsfinale - Klikk her!

Kondisjon  Pulsklokker  Treningsklokker  Garmin Venu® 2S

Garmin Venu® 2S

Garmin
-13%
Garmin Venu® 2S
Beskrivelse

Beskrivelse

Når du lever sunt, lever du bedre. Denne slanke, lille GPS-smartklokken har avanserte helseovervåkings- og treningsfunksjoner som hjelper deg med å forstå hva som skjer i kroppen din.

 • Spor mer helsestatistikk, og ta en nærmere titt på det som foregår i kroppen din.
 • Finn nye måter å bevege kroppen på, med mer enn 25 forhåndslastede sportsapper.
 • Vil du ha litt veiledning? Følg animerte treningsøkter rett fra håndleddet.
 • Lagre musikk på klokken, slik at du kan legge igjen telefonen hjemme.
 • Betal kontaktløst når du er i butikken1. Enkelt og berøringsfritt.
 • Klar AMOLED-skjerm og opptil 10 dagers batterilevetid? Ja, takk!

ELEGANT STIL OG FLERE FARGER
En vakker AMOLED-skjerm gjør klokken levende, selv i sterkt sollys. Alltid på-modus sørger for at skjermen er synlig til enhver tid.

LAGET FOR EN AKTIV LIVSSTIL
Denne smartklokken er klar for alt, med slitesterkt Corning® Gorilla® Glass 3, elegant ramme i rustfritt stål og komfortabel silikonrem.

HEALTH SNAPSHOT™-FUNKSJON
Loggfør en 2-minuttersøkt for å registrere viktig statistikk, inkludert puls2, pulsvariasjon, pulsoksymetri3, respirasjon og stress. Deretter kan du dele denne statistikken ved å generere en rapport via Garmin Connect™-appen på enkompatibel smarttelefon.

BODY BATTERY™-ENERGIMÅLING
Spor kroppens energinivåer, slik at du kan finne de beste tidspunktene for aktivitet og hvile.

PULSOKSIMETERSENSOR
Bruk pulsoksymetrisensoren3 til å sjekke oksygenmetningen i blodet ditt på et hvilket som helst tidspunkt i løpet av dagen, eller i løpet av en del av natten mens du sover, for å finne ut av hvor godt kroppen din absorberer oksygen.

STRESSMÅLING
Finn ut om du har en rolig, balansert eller stressende dag. Påminnelser om avslapning vil be deg om å ta en kort pusteøvelse når klokken registrerer at du er stresset.

MENSTRUASJONSSPORING
Bruk Garmin Connect-appen til å spore menstruasjonssyklusen eller svangerskapet. Loggfør symptomer, få trenings- og ernæringsråd med mer. Du kan også se og loggføre detaljer på håndleddet med Women’s Health Tracking-appen.

HYDRERINGSSPORING
Loggfør det daglige væskeinntaket ditt som en påminnelse om å holde deg hydrert. Du kan til og med sette deg et automatisk hydreringsmål som justerer seg basert på hvor mye du svetter under aktiviteter.

RESPIRASJONSSPORING
Se hvordan du puster gjennom hele dagen, når du sover og under pusteøvelser og yogaaktiviteter.

SØVNPOENG OG AVANSERT SØVNOVERVÅKNING
Få poeng for søvnkvaliteten din og innsikt i hvordan du kan sove bedre. Få oversikt over de ulike søvnfasene, samt puls, stress, pulsoksymetri3 og respirasjon.

PULSMÅLING PÅ HÅNDLEDDET
Klokken måler pulsen din2 kontinuerlig og varsler deg om den er for høy eller for lav når du hviler. Den hjelper deg også med å måle innsatsen din under aktiviteter – selv når du svømmer.

PUSTETEKNIKKER
Når du vil slappe av eller fokusere, kan du starte en pusteaktivitet. Klokken sporer stress og respirasjon slik at du får en bedre forståelse av hvordan du puster.

KONDISJONSALDER
Denne funksjonen bruker kronologisk alder, ukentlig intens aktivitet, hvilepuls og BMI4 eller kroppsfettprosent til å estimere om kroppen din er yngre eller eldre enn deg. Du kan også få råd om hvordan du reduserer kondisjonsalderen din.

ANIMERTE TRENINGSØKTER PÅ SKJERMEN
Enkle, animerte treningsøkter for kondisjonstrening, styrketrening, yoga, pilates og intervalltrening med høy intensitet (HIIT) er forhåndslastet på klokken, og du kan laste ned flere fra Garmin Connect-appen.

INNEBYGDE SPORTSAPPER
Spor alle måtene du beveger deg på, med mer enn 25 forhåndslastede GPS- og innendørssportsapper, inkludert for gåturer, løping, sykling, bassengsvømming, golf og mye annet.

AVANSERT STYRKETRENING
Denne detaljerte aktivitetsprofilen gir deg de personlige rekordene dine for skalering og styrke rett på håndleddet, samt grafikk som viser hvilke muskelgrupper du har trent.

HIIT-TRENINGSØKTER
Bruk denne nye aktivitetsprofilen med ulike tidtakere til å spore HIIT-treningsøktene dine, inkludert AMRAP, EMOM, Tabata og egendefinert. Angi antall runder, trenings-/hvileintervaller og mer.

OPPRETT TRENINGSØKTER
Velg blant mer enn 1400 øvelser for å sette sammen dine egne treningsøkter i Garmin Connect-appen på enkompatibel smarttelefon. Deretter kan du laste dem ned på klokken.

GARMIN COACH
Få en gratis, personlig løpetrener på håndleddet som hjelper deg med å trene til din neste 5 km, 10 km eller halvmaraton.

INTENSITETSMINUTTER
Vi har oppdatert funksjonen for intensitetsminutter for å gi deg bedre innsikt i når på dagen og i hvilken aktivitet du oppnådde dem. Du kan til og med vise dem som et datafelt under tidsstyrte aktiviteter.

SMARTVARSLER
Motta e-poster, tekstmeldinger og varsler rett på klokken når den er parkoblet med en kompatibel smarttelefon. Hvis du har en Android™-telefon, kan du til og med svare på tekstmeldinger.

MUSIKK
Last ned sanger og spillelister fra Spotify®-, Deezer- eller Amazon Music-kontoene dine (kan kreve abonnement). Bruk trådløse hodetelefoner (selges separat) for å lytte uten telefon.

SIKKERHETS- OG SPORINGSFUNKSJONER
Når klokken og telefonen din er parkoblet, kan sanntidsposisjonen din sendes til kontaktene dine manuelt eller automatisk under utvalgte utendørsaktiviteter med innebygd hendelsesregistrering5.

DEN KONTAKTLØSE BETALINGSLØSNINGEN
Gå lekende lett forbi køer og utvalgte offentlige transportsystemer med den kontaktløse betalingsløsningen1 Garmin Pay via leverandører som deltar.

CONNECT IQ™-BUTIKK
Last ned tilpassede urskiver, legg til datafelt, og få apper fra Connect IQ-butikken.

SYNKRONISER MED GARMIN CONNECT
Se helse- og treningsinformasjon på ett sted. Garmin Connect-appen er et aktivt fellesskap på nett der folk på farten kan komme i kontakt med andre, konkurrere og dele.

BATTERILEVETID MED RASK OPPLADING
Få en uavbrutt oversikt over helsen din med opptil 10 dager i smartklokkemodus, opptil 19 timer i GPS-modus og opptil 7 timer i GPS-modus med musikk. 10-minutters lading gir opptil 1 dag batterilevetid i smartklokkemodus eller 1 time batterilevetid i GPS-modus med musikk.

MODUS FOR BATTERISPARING
Gi smartklokken enda lenger batterilevetid ved å justere innstillingene som har størst innvirkning på batterilevetiden.

VANNTETTHET
Denne klokken er vanntett ned til 5 ATM noe som gjør den perfekt til en svømmetur, i dusjen eller en spadag.

I ESKEN

 • Venu 2S
 • Lade/datakabel
 • Dokumentasjon

1 Se gjeldende støttede land, betalingsnettverk og informasjon om banken som utstedte kortet.
2 Aktivitetssporingens nøyaktighet.
3 Dette er ikke en medisinsk enhet og skal ikke brukes til å diagnostisere eller overvåke medisinske tilstander. Se Garmin.com/ataccuracy. Pulsoksimetermålinger er ikke tilgjengelig i alle land.
4 Index™ or Index S2 smart scale (sold separately) required to use body fat percentage metric for fitness age feature
5 Når parkoblet med en kompatibel telefon. Når det gjelder krav og begrensninger for sikkerhets- og sporingsfunksjoner, kan du se Garmin.com/safety.

Android™ er et varemerke for Google LLC. SPOTIFY og Spotify-logoen er blant de registrerte varemerkene for Spotify AB. Amazon Music og alle relaterte logoer er varemerker som tilhører Amazon.com Inc. eller tilhørende datterselskaper.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerGa010-02429-11
EAN-kode753759271886
VaremerkeGarmin
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen