• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

LAGERRYDDING - Klikk her

Kondisjon  Pulsklokker  Treningsklokker  Garmin epix™ Sapphire (Gen 2)

Garmin epix™ Sapphire (Gen 2)

Garmin
Garmin epix™ Sapphire (Gen 2)
Beskrivelse

Beskrivelse

WEAR EPIX. BE EPIC.

  • Uansett hvilke mål du har satt deg, epix har det du behøver for å nå dem.
  • epix leveres med en fantastisk AMOLED-skjerm og velkjente smartfunksjoner.
  • Forstå kroppen din bedre med helseovervåking hele døgnet.
  • Batterilevetid på opptil 16 dager i smartklokkemodus.
  • Smartvarsler1 holder deg oppdatert på det som er viktig.
  • Tren med innebygde sportsapper på håndleddet.
  • Bedre satellittdekning for mer nøyaktig posisjonering.
  • Navigasjon med alternative TopoActive-kart på håndleddet.

FANTASTISK AMOLED-SKJERM

Den fantastiske 1,3″ AMOLED-skjermen er alltid på og gir deg et skarpt skjermbilde, selv i sterk sollys.

BERØRINGSSKJERM OG KNAPPER

Klokken har pålitelige knappekontroller som fungerer i alle omgivelser, og et responsivt nytt berøringsskjermgrensesnitt for rask tilgang til valg og kartfunksjoner.

BATTERILEVETID

Få batterilevetid på opptil 16 dager i smartklokkemodus og 42 timer i GPS-modus.

PULSOKSYMETRI

En pulsoksymetrisensor2 bruker lysstråler på håndleddet for å beregne hvor godt kroppen din tar opp oksygen, og denne beregningen brukes til høydeakklimatisering og søvnovervåking.

PULSMÅLING PÅ HÅNDLEDDET

Klokken måler pulsen din3 kontinuerlig og varsler deg om den er for høy eller for lav når du hviler. Den hjelper deg også med å måle innsatsen din under aktiviteter – selv når du svømmer.

RESPIRASJONSSPORING

Se hvordan du puster gjennom hele dagen, når du sover og under pusteøvelser og yogaaktiviteter.

HEALTH SNAPSHOT™-FUNKSJON

Loggfør en to minutter lang økt for å måle viktig statistikk som puls3, pulsvariasjon, pulsoksymetri2, respirasjon og stress. Del deretter denne statistikken ved å generere en rapport via Garmin Connect™-appen på en kompatibel smarttelefon. på din kompatibel smarttelefon.

STRESSMÅLING

Pulsvariasjon brukes til å beregne stressnivået ditt, slik at du kan se om du har en rolig, balansert eller stressende dag.

SØVNPOENG OG AVANSERT SØVNOVERVÅKNING

Få fullstendig oversikt over søvnstadiene dine – både lette, dype og REM. Se alt på en dedikert widget – inkludert søvnpoengsum og innsikt.

BODY BATTERY™-ENERGIMÅLING

Optimaliser kroppens energireserver ved hjelp av pulsvariasjoner, stress, søvn og andre data som måler når du er klar til å være aktiv, eller når du må hvile.

HYDRERINGSSPORING

Loggfør det daglige væskeinntaket ditt som en påminnelse om å holde deg hydrert. Du kan til og med sette deg et automatisk hydreringsmål som justerer seg basert på hvor mye du svetter under aktiviteter.

SPORTSAPPER

Bruk forhåndsinnlastede aktivitetsprofiler for terreng- og baneløping, svømming, løping, sykling, fotturer, roing, skisport, golf, surfing, klatring innendørs med mer.

ANIMERTE TRENINGSØKTER

Denne klokken har enkle, animerte treningsøkter for kondisjonstrening, styrketrening, yoga og pilates som du kan se på skjermen. Velg blant forhåndsinstallerte animerte treningsøkter, eller last ned flere fra Garmin Connect™ hvis klokken er parkoblet med en kompatibel enhet.

HIIT-TRENINGSØKTER

Bruk denne aktivitetsprofilen med ulike tidtakere til å spore HIIT-treningsøktene dine, inkludert AMRAP, EMOM, Tabata og egendefinert. Angi antall runder, trenings-/hvileintervaller med mer.

GARMIN COACH

Disse kostnadsfrie adaptive treningsprogrammene gir deg veiledning fra trenere og tilpasser seg deg og målene dine. Treningsøkter synkroniseres rett til klokken fra Garmin Connect.

VISUELL LØPSBEREGNING

Basert på løpshistorikken og den generelle formen din gir denne funksjonen deg et anslag over hva tempoet ditt kan være på distansen du vil løpe. Trenddata viser hvordan treningen din har innvirkning over tid.

PACEPRO™-TEKNOLOGI

PacePro-funksjonen, som er den første i sitt slag, gir deg høydejustert tempoveiledning under løpeturen.

KONDISJONSBEREGNING

Tren smartere med kondisjonsberegning en indikator på hvor godt du kan forvente å prestere. Den justerer seg for terrengløp og tar høyde for prestasjonsendringer som kan skyldes varme eller høyde.

YTELSESMÅLINGER

Vis avanserte treningsmålinger som inkluderer beregninger for løpsdynamikk, kondisjonsberegning, restitusjonsrådgiver med mer.

REAL-TIME STAMINA

Se hva du har igjen 'på tanken' (energinivået ditt). Kan vises i prosent, avstand og tid.

DAGLIGE FORESLÅTTE TRENINGSØKTER

Hvis du vil ha treningsveiledning som tar høyde for formen din, kan du få daglige løpe- og turanbefalinger basert på den gjeldende treningsbelastningen og treningsstatusen.

RESTITUSJONSRÅDGIVER

Etter hver treningsøkt gir restitusjonstid deg beskjed når du er klar for en ny, hard treningsøkt. Det tar til og med høyde for treningsintensitet og faktorer som stress, daglig aktivitet og søvn.

MTB-DYNAMIKK

Spor detaljene på hver tur med terrengsykkelstatistikk og spesialiserte Grit™- og Flow™-målinger som vurderer hvor vanskelig løypen er, og hvor godt du kjører ned, slik at du får en poengsum du kan forsøke å forbedre neste gang.

ALPINT

Hold deg oppdatert når du er ute i snøen. Denne forhåndslastede profilen hjelper til med å skille mellom skigåing og klatring. Den viser statistikk som er spesifikk for enten stigning eller nedstigning.

LANGRENNSSTATISTIKK

Når klokken er parkoblet med HRM-Pro™-pulsbelte (selges separat), kan de gi deg informasjon om langrennsøktenes faktiske treningsbelastning.

FUNKSJONER FOR SURFEREN

Denne klokken fungerer med Surfline®-widgeten for å gi deg informasjon om tidevann, bølgehøyde, vind og surfeforhold på de fem nærmeste stedene, og fungerer også med Surfline Sessions™-appen for å lage videoer av hver bølge du surfer på foran et Surfline-kamera.

MULTIBÅND-TEKNOLOGI

Få tilgang til flere globale navigasjonssatellittsystemer (GPS, GLONASS, GALILEO). Få tilgang til flere frekvenser som sendes av navigasjonssatellitter, for å få bedre posisjonsnøyaktighet i områder der GNSS-signaler reflekteres, er svake eller vanligvis ikke trenger inn.

ABC-SENSORER

Naviger rundt neste løype med ABC-sensorer, inkludert en høydemåler for høydedata, et barometer som overvåker været og et elektronisk 3-akset kompass.

AKKLIMATISERING

Denne widgeten viser gjeldende høyde, akklimatisert høyde og samsvarende pulsoksymetri2, puls3 og respirasjonsfrekvens, slik at du kan se hvordan du tilpasser deg i den gjeldende høyden.

CLIMBPRO-FUNKSJON

Bruk ClimbPro-funksjonen for å se sanntidsinformasjon om pågående og kommende klatreturer, inkludert stigning, distanse, høyde, nedstigning og flate partier.

INTERNASJONALE TOPOACTIVE-KART

Last ned TopoActive-kart fra hele verden via en Wi-Fi®-tilkobling, eller få en forhåndslastet lokal region på Sapphire-klokken, for å holde deg på riktig spor. Vis terrengkonturer, høyder, fjelltopper, parker, kystlinjer, elver, innsjøer og andre geografiske objekter.

SKIKART

Ta fatt på bakkene med forhåndslastede topografiske kart, og bruk SkiView™-kart til å vise løypenavn og vanskelighetsgrader for mer enn 2000 internasjonale skianlegg .

GOLFBANER

Få tilgang til CourseView-kart for mer enn 42 000 internasjonale golfbaner, og få berøringsmål- og PlaysLike Distance-funksjonen.

RUNDTUR-RUTING

Angi en distanse du vil reise, og få anbefalte ruter som fører deg tilbake til startpunktet. Trendline™-popularitetsrutingen hjelper deg med å finne de beste lokale rutene.

DETALJERT NAVIGASJON

Følg en rute eller en løype med detaljerte anvisninger som gir deg beskjed før neste sving kommer.

SMARTVARSLER

Motta e-poster, tekstmeldinger og varsler på klokken når den er parkoblet med en kompatibel smarttelefon.

MUSIKKAPPER

Last ned sanger og spillelister fra Spotify-, Deezer- eller Amazon Music-kontoene dine (kan kreve abonnement). Bruk trådløse hodetelefoner for å lytte uten telefonen.

KONTAKTLØSE BETALINGER MED GARMIN PAY™

Gå lekende lett forbi køer med den kontaktløse betalingsløsningen Garmin Pay via her.

SIKKERHETS- OG SPORINGSFUNKSJONER

Når klokken og telefonen din er parkoblet, kan sanntidsposisjonen din sendes til kontaktene dine manuelt eller automatisk under utvalgte utendørsaktiviteter med innebygd hendelsesregistrering4.

CONNECT IQ™-BUTIKK

Last ned tilpassede urskiver, legg til datafelt og få apper og widgeter fra Connect IQ-butikken når du parkobler klokken med en kompatibel enhet.

STRØMSTYRING

Se hvordan ulike innstillinger og sensorer påvirker batterilevetiden til klokken, slik at du kan gjøre endringer som forlenger batteritiden underveis.

I esken

  • epix (Gen 2)
  • Lade-/datakabel
  • Dokumentasjon

1 Ved parkobling med en kompatibel smarttelefon.
2 Dette er ikke en medisinsk enhet og skal ikke brukes til å diagnostisere eller overvåke medisinske tilstander. Se Garmin.com/ataccuracy. Pulsoksimetermålinger er ikke tilgjengelig i alle land.
3 Aktivitetssporingens nøyaktighet.
4 Når parkoblet med en kompatibel telefon. Når det gjelder krav og begrensninger for sikkerhets- og sporingsfunksjoner, kan du se Garmin.com/safety.

Wi-Fi er et registrert varemerke som tilhører Wi-Fi Alliance. SPOTIFY og Spotify-logoen er blant de registrerte varemerkene for Spotify AB. Amazon Music og alle relaterte logoer er varemerker som tilhører Amazon.com Inc. eller tilhørende datterselskaper.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerGa010-02582-21
EAN-kode753759281083
VaremerkeGarmin
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen