• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser
Meny
0
Din handlevogn

Lagerrydding på treningsapparater - Klikk her!

Kondisjon  Pulsklokker  Treningsklokker  Garmin fenix® 5S Plus

Garmin fenix® 5S Plus

Garmin
Garmin fenix® 5S Plus
Beskrivelse

Beskrivelse

Klokker i Fēnix 5 Plus-serien for idrettsutøvere og utendørs opplevelser, er det høyytelsesveien å slå gårsdagens ytelse og bære kart og musikk. Disse holdbare, førsteclasss produserte klokker har rute-trekkbare kart i farge, hjertefrekvensmåling, holder opptil 500 sanger og er forberedt på Garmin Pay , vår løsning for kontaktløs betaling.

Førsteclasss materialer, robust ytelse

Klokker i Fēnix 5 Plus-serien er laget for tøffe opplevelser og laget av virkelig førsteclasss materiale. Du kan velge mellom forskjellige overflater, for eksempel montering av rustfritt stål med PVD-belegg og i titan- og DLC-belegg. En lys, høy oppløsning, transflektiv Garmin Chroma-skjerm i fargen med LED-bakgrunnsbelysning garanterer god lesbarhet i alle omgivelsene, selv i sterkt sollys. For økt ripebestandighet har flere modeller i Fēnix 5 Plus-serien et kraftig, kuppelformet safirglass.

forbedret satellitt mottak

Hver fēnix 5 pluss klokke har i tillegg til å bevise GPS og Glonass-kompatibilitet, Galileo Satellite-mottak, for tilkobling også i de mest krevende miljøene. I tillegg til kartbasert veiledning har hver klokke også avanserte ABC-sensorer (høydemåler, barometer og kompass) for utendørs situasjoner. Den innebygde høyden gir høyde data for nøyaktig overvåking av høydeforskjeller under aktiviteter som fotturer, og den skrånende elektroniske treakselkompasset holder kurset for deg - enten du flytter eller ikke.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerGa010-01987-21
EAN-kode-
VaremerkeGarmin
Farge-
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen