• Nordens største treningsspesialist
 • Stort lager
 • Vi sender samme dag!*
Meny
0
Din handlevogn

Deals hele måneden!

Kondisjon  Pulsklokker  Treningsklokker  Garmin tactix® Delta - Solar m. ballistik

Garmin tactix® Delta - Solar m. ballistik

Garmin
Garmin tactix® Delta - Solar m. ballistik
Garmin tactix® Delta - Solar m. ballistikGarmin tactix® Delta - Solar m. ballistikGarmin tactix® Delta - Solar m. ballistikGarmin tactix® Delta - Solar m. ballistik
Beskrivelse

Beskrivelse

KLAR FOR OPPDRAG

Taktisk GPS-smartklokke med en linse for solcellelading, taktiske spesialfunksjoner og AB Elite™-programvare i tillegg til kart, musikk, avanserte treningsfunksjoner med mer.

 • Lad enheten ved hjelp av sollyset, så du kan bruke smartklokken lenger når du er i felt.
 • Robust klokke laget i henhold til militære standarder (MIL-STD-810), klar for alle type oppdrag.
 • Med AB Elite-programvaren kan du kalkulere langdistanseskyting.
 • Utfør feltoperasjoner uten å bli oppdaget med taktiske funksjoner som kompatibilitet med nattbriller.
 • Klokken er like smart som den er tøff. Med betaling, musikk og varsler på håndleddet ditt.
 • Opptil 24 dagers batterilevetid3 i smartklokkemodus.

KVALITETSDESIGN
Det robuste designet er testet i henhold til amerikanske militære standarder (MIL-STD-810) og har en skjerm på 1,4 tommer som er 36 % større enn tidligere tactix-modeller.

PREMIUM MATERIALER
Klokken leveres med et sofistikert design, en svart DLC-belagt stålramme (diamantlignende karbon) og et ripebestandig safirglass som huser teknologi for solcellelading.

AB ELITE-PROGRAMVARE
Kalkuler sikteløsninger for langdistanseskyting med en innebygd ballistikkalkulator.

KOMPATIBILITET MED NATTBRILLER
Bytt enkelt mellom dag- og kveldstidvisning med en skjerm som kan leses av med nattbriller.

STEALTH MODE
Stealth Mode stopper lagring og deling av GPS-posisjonen din og deaktiverer trådløs tilkobling og kommunikasjon – samtidig som klokken holdes operativ.

KILL SWITCH
Hvis man er bekymret for sikkerheten, kan hele enhetens brukerminne slettes med Kill Switch.

JUMPMASTER-MODUS
Denne funksjonen beregner punktet for utløsningen av fallskjermen din i henhold til militære retningslinjer og hjelper deg med å navigere til målet etter at du har hoppet.

FORMAT FOR DOBLE POSISJONER
Du kan enkelt synkronisere posisjonen din med andre ved å se både UTM (Universal Transverse Mercator) og MGRS (Military Grid Reference System) på den samme skjermen.

PROJISERTE VEIPUNKTER
Angi og lagre eksterne geoposisjoner som kan brukes senere til navigasjon.

STØTTE FOR MULTI-GNSS
Få tilgang til flere globale nettverkssatellittsystemer (GPS, GLONASS og Galileo) for å spore i mer utfordrende miljøer enn med GPS alene.

ABC-SENSORER
Naviger rundt neste løype med ABC-sensorer, inkludert en høydemåler for høydedata, et barometer som overvåker været og et 3-akset elektronisk kompass.

EKSPEDISJONSMODUS
Dra langt mellom hver nye lading. Ekspedisjonsmodusen, en GPS-referanse med svært lavt strømforbruk, varer i flere uker.

TOPOACTIVE EUROPE-KART OG SKIKART
Bruk TopoActive Europe-kart for å navigere trygt på turene dine. Vis løypenavn og vanskelighetsgrader for 2000 skianlegg over hele verden.

CLIMBPRO-FUNKSJON
Bruk ClimbPro-stigningsplanleggeren for å se sanntidsinformasjon om nåværende og kommende klatringer, inkludert stigning, distanse og høyde, i nedlastede løyper.

GOLFBANER
Få tilgang til CourseView-kart over mer enn 41 000 internasjonale golfbaner, og få knappemålretting og PlaysLike Distance-funksjonen.

DETALJERT NAVIGASJON
Følg en rute eller en løype med detaljerte anvisninger som gir deg beskjed før neste sving kommer.

RUNDTUR-RUTING
Angi en distanse du vil reise, og få anbefalte ruter som fører deg tilbake til startpunktet. Trendline™-popularitetsrutingen hjelper deg med å finne de beste lokale rutene.

BATTERI MED SOLCELLELADING
Få opptil 21 dagers batterilevetid ved normalbruk eller opptil 24 dager med solcellelading i smartklokkemodus1. I GPS-modus får du 15 timer ved normalbruk eller 16 timer med solcellelading2.

STRØMSTYRING
Se hvordan ulike innstillinger og sensorer påvirker batterilevetiden til klokken, slik at du kan gjøre endringer som forlenger batteritiden underveis.

SPORTSAPPER
Bruk forhåndsinnlastede aktivitetsprofiler for terrengløping, svømming, løping, sykling, fotturer, roing, skisport, golf, surfing, klatring innendørs med mer.

MTB-DYNAMIKK
Spor detaljene på hver tur med terrengsykkelstatistikk, samt spesialmålinger av vanskelighetsgrad og flyt som vurderer hvor vanskelig løypen er, og hvor jevnt du kommer deg ned, slik at du får en poengsum du kan forsøke å forbedre neste gang.

FUNKSJONER FOR SURFEREN
Ri på bølgen. tactix Delta – Solar Edition med Ballistics fungerer med Surfline Sessions™.

FRIKJØRINGSSKI
Preprogrammert profil som skiller mellom klatring og nedfart. Den viser statistikk automatisk, som er spesifikke for enten en stigning eller nedstigning.

ANIMERTE TRENINGSØKTER
Denne klokken har enkle, animerte treningsøkter for kondisjonstrening, styrketrening, yoga og pilates som du kan se på skjermen. Velg blant forhåndsinstallerte animerte treningsøkter, eller last ned flere fra nettsamfunnet vårt Garmin Connect™.

YTELSESMÅLINGER
Vis avanserte treningsmålinger som inkluderer løpsdynamikk, en restitusjonsrådgiver med mer1. Du kan til og med anslå din maksimale varme- og høydejusterte VO2.

PACEPRO™-TEKNOLOGI
PacePro-funksjonen, som er den første i sitt slag, gir deg høydejustert tempoveiledning under løpeturen.

AKKLIMATISERING
Denne widgeten viser gjeldende høyde, akklimatisert høyde og samsvarende pulsoksymetri2, puls1 og respirasjonsfrekvens, slik at du kan se hvordan du tilpasser deg i den gjeldende høyden.

PULSMÅLING PÅ HÅNDLEDDET
Få pulsdata1 og varsler om pulsen din er for høy eller lav når du hviler. Finn ut hvor hardt hjertet ditt jobber i løpet av aktiviteter, selv under vann.

PULSOKSYMETRISENSOR
En pulsoksymetrisensor2 brukes for å måle hvor godt kroppen din tar opp oksygen. Dette kan brukes til høydeakklimatisering og søvnovervåking.

RESPIRASJONSSPORING
Se hvordan du puster gjennom hele dagen, når du sover og under pusteøvelser og yogaaktiviteter.

BODY BATTERY™-ENERGIMÅLING
Optimaliser kroppens energireserver ved hjelp av pulsvariasjoner, stress, søvn og andre data som måler når du er klar til å være aktiv, eller når du må hvile.

SMARTVARSLER
Motta e-poster, tekstmeldinger og varsler på klokken når den er parkoblet med en kompatibel enhet.

MUSIKKAPPER
Lagre opptil 2000 sanger, eller få tilgang til strømmeapper fra kompatible tjenester som Spotify®, Deezer og Amazon Music, og lytt til dem via hodetelefoner med Bluetooth®-teknologi.

GARMIN PAY
Gå lekende lett forbi køer med den kontaktløse betalingsløsningen Garmin Pay. Finn banker som støtter betalingsløsningen her.

SIKKERHETS- OG SPORINGSFUNKSJONER
Hvis du føler deg utrygg, eller hvis klokken registrerer at det har oppstått en hendelse, sender funksjoner for assistanse og hendelsesregistrering5 posisjonen din til nødkontakter.

CONNECT IQ™-BUTIKKEN
Last ned tilpassede urskiver, legg til datafelt og få apper og widgeter fra Connect IQ-butikken.

1 Aktivitetssporingens nøyaktighet.
2 Dette er ikke en medisinsk enhet og skal ikke brukes til å diagnostisere eller overvåke medisinske tilstander. Se Garmin.com/ataccuracy. Pulsoksimetermålinger er ikke tilgjengelig i alle land.
3 Bruk hele dagen med tre timer per dag utendørs i 50 000 lux.
4 Med bruk i 50 000 lux.
5 Når parkoblet med en kompatibel telefon. Når det gjelder krav og begrensninger for sikkerhets- og sporingsfunksjoner, kan du se Garmin.com/safety.

SPOTIFY og Spotify-logoen er blant de registrerte varemerkene for Spotify AB. Amazon Music og alle relaterte logoer er varemerker som tilhører Amazon.com Inc. eller tilhørende datterselskaper. Bluetooth-navnet og -logoen er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG, Inc., og Garmins bruk av disse er underlagt lisens. VISA er et registrert varemerke som eies av Visa International Service Association.

I esken

 • tactix Delta – Solar Edition med Ballistics – svart DLC med svart taktisk nylonrem
 • Svart klokkerem i silikon
 • Lade-/datakabel
 • Documentation

Klikk her for å se specifikasjoner

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerGa010-02357-51
EAN-kode753759263515
VaremerkeGarmin
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen