• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

LAGERRYDDING - Klikk her

Sykler  Sykkeltrainers  Trainers  Tacx NEO Bike Plus

Tacx NEO Bike Plus

Tacx
Tacx NEO Bike Plus
Beskrivelse

Beskrivelse

EPISKE TURER. HJEMME.

Ta med deg utendørsturene dine innendørs med en smartsykkel som gir deg en realistisk veifølelse og simulerte stigninger fra faktiske løyper med Tacx® Training-appen1 – i tillegg til enkel tilpasning i henhold til utendørssykkelen din.

  • Sykle i favorittløypene dine – og føl at du er til stede der – med Tacx Training-appen1.
  • Tren i et hvilket som helst rom med stillegående drift.
  • Utfordre deg selv med treningsprogrammer som hjelper deg med å nå målene dine.
  • Spor turene dine med watt- og ytelsesmålinger.
  • Føl veien – inkludert brosteinen og grusen.
  • Med noen enkle justeringer kan flere i husholdningen trene på enheten.

REALISTISK VEIFØLELSE
Denne funksjonen fungerer sammen med Tacx Training-appen for å få rullen til å vibrere og simulere følelsen av å sykle på forskjellige veioverflater, for eksempel brostein og grus1.

JEVNERE GIRING
Trykk på girskifterne for å endre gir med presisjonen og følelsen til elektronisk giring. Du kan finne det riktige giret enkelt og raskt, spesielt når du gir alt du har, med girskiftere som er programmerbare for SHIMANO, SRAM eller Campagnolo.

DYNAMISK TREGHET
For å simulere en utendørstur innendørs opprettholder dynamisk treghet en følelse av bevegelse fremover basert på hastigheten og stigningsprosenten din for å gi deg en mer realistisk sykkelturfølelse.

EN SVÆRT REALISTISK OPPLEVELSE
Når du sykler, etterligner rullen til og med følelsen av at kjedet hopper over i et annet gir. Når enheten er koblet til en ekstern strømkilde, gjengir den en sykkeltur i nedoverbakke helt nøyaktig.

ANALYSE AV PEDALTRÅKK
NEO Bike Plus måler posisjonen til venstre og høyre ben for å analysere pedaltråkkingsteknikken og hjelpe deg med å utvikle et mer effektivt pedaltråkk.

NØYAKTIG OG PÅLITELIG
Få et nøyaktig bilde av ytelsen og fremgangen din med pålitelige, konsekvente målinger – akkurat som på en utendørstur. Disse målingene består blant annet av kraft, hastighet og pedalfrekvens, målt med en nøyaktighet innenfor 1 %.

SPURTKLAR
Den velbalanserte utformingen av NEO Bike Plus sikrer maksimal stabilitet, selv under de mest eksplosive spurtene på opptil 2200 watt.

KLATRE HØYERE
Bli bedre på utendørsstigninger, eller øk intensiteten på treningsøktene dine innendørs ved å trene på realistisk simulerte stigninger med en stigningsprosent på opptil 25 %.

JEVN OG STILLEGÅENDE
Kombinasjonen av NEO-smartteknologi og den innvendige utformingen av NEO Bike Plus resulterer i en av de mest stillegående sykkelrullene som er tilgjengelig.

SETESTANG
Den tynne setestangen sørger for god komfort, selv på lange turer, med enkle, justerbare høydeinnstillinger, slik at den kan tilpasses i henhold til utendørssykkelen til andre syklister i husholdningen.

KRANKLENGDE
Velg pedaler som passer til sykkelstilen din, og monter dem enkelt med fem alternative kranklengder for å få en presis, tilpasset passform.

RAMMELENGDER
Juster setestillingen og styret med millimeterpresisjon for å få helt riktig stilling og en mer behagelig passform.

ENHETSKOMPATIBILITET
Koble NEO Bike Plus til flere enheter samtidig, slik at du kan bruke Tacx Training-appen på en smarttelefon, et nettbrett eller en bærbar datamaskin og spore ytelsen din på Garmin-sykkelcomputeren samtidig.

KOBLE TIL FAVORITTAPPENE DINE
NEO Bike Plus kommuniserer via Bluetooth® Smart-teknologi og ANT+® FE-C-protokollen, så den fungerer med flere populære treningsapper, for eksempel TrainerRoad og Zwift.

KAN BRUKES I FRITTSTÅENDE MODUS
Du kan velge å bruke smartrullen i frittstående modus. Når den ikke er koblet til, simulerer den en flat vei. Jo raskere du sykler, desto mer motstand får du.

LAD SMARTENHETER OG HOLD DEG AVKJØLT
NEO Bike Plus har en skjerm på 4,5″ og USB-ladere slik at du kan lade enhetene dine. De innebygde interaktive viftene kontrolleres automatisk av kraften eller pulsen din.

TACX TRAINING-APPEN
Få tilgang til et bibliotek med mer enn 250 sanntidsvideoer av høy kvalitet1 som lar deg oppleve spenningen ved å sykle i berømte løyper over hele verden, inkludert Europa, Nord-Amerika og Asia. Du kan til og med bli med på Ride with the Pros-utfordringer med eksklusive Garmin-sponsede lagvideoer.

TACX-TRENINGSPROGRAM
Få strukturerte treningsprogram, som er tilpasset etter formen din for å hjelpe deg med å oppnå målene dine. Konkurrer mot andre, last opp GPS-data, sykle med 3D-kart og mye annet1.

FORETA ET DYPDYKK I DATAENE DINE
Alle dataene du trenger, finner du i Garmin Connect™-appen. Se kart og statistikk, eller analyser fremgangen din hvor som helst.

1 Tacx Premium- eller Premium HD-abonnement kreves
Bluetooth-navnet og -logoen er registrerte varemerker som eies av Bluetooth SIG, Inc., og Garmins bruk av disse er underlagt lisens.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerGa010-02534-61
EAN-kode753759300906
VaremerkeTacx
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen