• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

LAGERRYDDING - Klikk her

Sykler  Sykkeltrainers  Trainers tilbehør  Wahoo ELEMNT BOLT V.2 GPS, Cykeldator

Wahoo ELEMNT BOLT V.2 GPS, Cykeldator

Wahoo
Wahoo ELEMNT BOLT V.2 GPS, Cykeldator
Beskrivelse

Beskrivelse

Den nye ELEMNT BOLT fra Wahoo Fitness - markedsledende innen sykkelcomputere, innendørstrenere og andre tilkoblede produkter - har en intens fargeskjerm og utvidede navigasjonsfunksjoner. Som alle andre Wahoo-produkter er den nye BOLT brukervennlig, har et intuitivt grensesnitt og tilkobling som gjør Wahoos ELEMNT-datamaskiner til det åpenbare valget blant verdens beste syklister og triatleter.

Den nye ELEMNT BOLT har en 64-fargeskjerm med høy kontrast som gjør det enkelt å fokusere på riktige data. 2,2 ”skjermen er laget av kraftig, ripebestandig Gorilla Glass. Med den nye Smart Navigation-funksjonen (tidligere kun tilgjengelig i ELEMNT ROAM) kan ELEMNT BOLT automatisk omdirigere syklister som avviker fra planlagt kurs, la syklister endre destinasjon, føre tilbake til start og spore rutene sine direkte i datamaskinen. Et oppdatert grensesnitt tillater tilpassede felt som kan fargekodes for å gjøre det enkelt å se spesifikke data. En lyssensor justerer automatisk skjermen slik at du alltid får de beste forholdene, enten du sykler ved daggry, midt på dagen eller om kvelden.

Den aerodynamiske, lave profilen er basert på den slanke designen fra originalen og den forrige versjonen av BOLT. Quick View-lysdioder øverst på skjermen gir sving-for-sving-direktiver, som signaliserer nye Strava Live-segmenter og andre merknader. Med 15 timers batterilevetid og innebygd minne utvidet til 16 GB, er BOLT designet for å gjøre det enkelt å utforske miles og miles av forhåndsinstallerte stier og motorveieruter tilgjengelig. Via Wahoo ELEMNT-appen kan brukeren enkelt tilpasse skjerm og felt, synkronisere ruter og analysere data. BOLT er vanntett (IPX7) og tåler de mest regnfulle pasningene.

Detaljer

  • Dimensjoner (LxBxD): 4,7 x 7,7 x 2,1 cm
  • Vekt: 68 g
  • Inkludert i pakken: Enhet, monteringssett for sykkelstyr, lader, hurtigstartguide.
Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerRL150232
EAN-kode850010131146
VaremerkeWahoo
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen