• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

PÅSKESALG!

Kondisjon  Treningsapparater  Trimsykkel  Schwinn 590U Upright Bike

Schwinn 590U Upright Bike

Schwinn
Schwinn 590U Upright Bike
Beskrivelse

Beskrivelse

Forny ditt hjemmetreningsrom med Schwinn 590u treningssykkel, en imponerende kombinasjon av avanserte funksjoner og designet for å gi deg den mest effektive treningen. Her er noen av de viktigste grunnene til at denne sykkelen er det perfekte valget for deg.

Med den datastyrte Auto ECB magnetiske motstandsfunksjonen kan du enkelt tilpasse treningen til dine spesifikke behov og mål, med 25 motstandsnivåer å velge mellom. Med en imponerende maksimal brukervekt på 150 kg er denne sykkelen robust og slitesterk, og gir deg en trygg og stabil treningsopplevelse.

Den 7-tommers LCD-skjermen tilbyr et omfattende sett med målinger, inkludert tid, distanse, hastighet, intervaller, forbrente kalorier, hjertefrekvens, tråkkfrekvens, motstandsnivå, treningsprogram og forbrenningshastighet. Med 13 forhåndsinstallerte treningsprogrammer og muligheten til å bruke JRNY-appen får du nesten ubegrensede muligheter til å variere og tilpasse treningen for å unngå kjedsomhet.

Schwinn 590u er kompatibel med både treningsappene JRNY og Zwift, og gir deg en interaktiv og engasjerende treningsopplevelse. I tillegg får nye brukere 1 års gratis JRNY-medlemskap, noe som gir deg muligheten til å utforske og dra nytte av alle de flotte funksjonene uten ekstra kostnad.

For å maksimere din komfort under trening er sykkelen utstyrt med en justerbar Comfort-sadel som kan justeres i høyde og avstand, sammen med et justerbart styre. De vektede pedalene med stropper sørger for en trygg og komfortabel opplevelse gjennom hele treningen.

Til slutt, med praktiske funksjoner som nettbrettholder, flaskeholder og transporthjul, er denne treningssykkelen både brukervennlig og allsidig. Invester i din helse og velvære i dag og opplev forskjellen med denne fantastiske treningssykkelen fra Schwinn!

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerGy590U
EAN-kode708447914729
VaremerkeSchwinn
Display
TidJa
AvstandJa
HastighetJa
KcalJa
PulsJa
Antall programmer13
Mål & Vekt
Lengde122 cm
Bredde74 cm
Høyde144 cm
Vekt38 kg
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt150 kg
Funksjoner
BluetoothJa
HåndpulssensorerNei
Trådløs pulsmottakJa (pulsbelte ikke inkludert)
FlaskeholderJa
TransporthjulJa
Motor & Drivsystem
MotstandssystemDatarstyrt magnetmotstand
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen