• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

PÅSKESALG!

Kondisjon  Treningsapparater  Trimsykkel  Schwinn 510U UPRIGHT BIKE

Schwinn 510U UPRIGHT BIKE

Schwinn
Schwinn 510U UPRIGHT BIKE
Beskrivelse

Beskrivelse

Kraftig og rimelig treningssykkel for alle nivåer av hjemmebrukere. Schwinn 510U er en elegant og moderne treningssykkel med alt du trenger for effektiv trening og fettforbrenning. Til tross for den lave prisen, tilbyr 510U et stort antall toppfunksjoner, noe som gjør den til en av de mest populære treningssyklene.

Schwinn 510Us magnetiske motstand av høy kvalitet er veldig stille å bruke og tilbyr 16 motstandsnivåer , noe som gjør den egnet for brukere på alle nivåer, uavhengig av kondisjon. LCD-skjermen med høy kontrast gir omfattende informasjon om treningen din. Du kan overvåke tid, avstand, hastighet, o / min, kalorier, hjertefrekvens og treningsprogrammet du bruker i sanntid. Du kan også overvåke pulsen din med integrerte pulssensorer.

Enheten er utstyrt med 13 treningsprogrammer som gjør treningen allsidig og oppmuntrende. Fra utvalget av treningsprogrammer, vil du finne det rette programmet som motiverer og tar deg mot dine mål. Prøv for eksempel det utfordrende HIIT-programmet eller 10 forskjellige grunnleggende programmer som kan tilpasses!

Maskinens justeringsmuligheter er mange, noe som gjør det mulig for brukere i alle størrelser å få en best mulig kjørestilling. Setets høyde er justerbar og vinkelen på styret kan endres til den posisjonen som passer deg best.

REVOLUSJONÆR OVERFØRINGSTEKNOLOGI
I motsetning til et marked der det er konstant konkurranse om den største svinghjulvekten, Schwinn har spesielt fokusert på den omfattende utviklingen av svinghjul og overføringsteknologi. Svinghjulets vekt forteller imidlertid ikke hele sannheten om enhetens nivå eller dets nytteverdi. Den viktigste faktoren er dens kinetiske rotasjonshastighet, som har størst effekt på følelsen så vel som på hvordan motstandene føles. Schwinn mosjonssykler har et svinghjul med tre ganger rotasjonshastigheten til andre merker av mosjonssykler. Dette er mulig med det store girforholdet 1:11 og det omkretsbrettede svinghjulet, hvor vekten plasseres på svinghjulets ytterkanter. Dette gir en naturlig og responsiv følelse selv når du trener på høyt motstandsnivå.

Takket være denne revolusjonerende teknologien har svinghjulets vekt blitt holdt lavt, noe som gjør enheten mer holdbar og mindre sliten av lagre og andre tekniske deler. Dette gjør at Schwinn-enheter kan vare lenger i aktiv bruk og tilby tyngre motstandsnivåer, og er lettere å bevege seg på grunn av sin lettere vekt uten å ofre følelse og trening. Så ikke la vekten på svinghjulet lure deg, men la teknologien snakke for seg selv!

FUNKSJONER
Schwinn 510U er utstyrt med den nyeste Bluetooth-teknologien , som gjør sykkelen enkel kan kobles til flere applikasjoner. Du kan enkelt kombinere 510U treningssykkel med flere applikasjoner som Explore the world & amp; Zwift. Med disse appene kan du nøye overvåke utviklingen av treningen din og oppnå dine mål.

Utforsk Explore the World-appen
With Explore the World-appen deg kan trene på de mest fantastiske rutene rundt om i verden. Arbeid i ditt eget tempo og nyt landskapet mens appen automatisk justerer hastigheten din. Opplev fantastiske ruter av forskjellige lengder rundt om i verden. Ruter legges til hver måned, slik at du kan nyte nytt landskap gang på gang. Merk! Explore the Worlds gratis versjon har tre tilgjengelige ruter. Hvis du vil ha flere ruter, må du velge et betalt abonnement.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerGy510U
EAN-kode708447914408
VaremerkeSchwinn
Display
TidJa
AvstandJa
HastighetJa
RPMJa
KcalJa
WattNei
PulsJa
RegenereringNei
Body Fat TesterNei
SkanningNei
Antall programmer13 st
Mål & Vekt
Lengde105 cm
Bredde54 cm
Høyde141 cm
Vekt26,5 kg
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt136 kg
Funksjoner
BluetoothJa
HåndpulssensorerJa
Trådløs pulsmottakJa (pulsbelte ikke inkludert)
TransporthjulJa
SammenleggbarNei
Motor & Drivsystem
MotstandssystemMotorstyrt magnetmotstand
Svinghjulsvekt3,5 kg
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø2 år
Garantitid - Semikommersielt brukGarantien gjelder ikke
Garantitid - Kommersielt brukGarantien gjelder ikke
BruksområdeHjemmebruk
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen