• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser
SUMMER SALE - opp til 60%
Styrke  Multigym  Multigym  Hammer Sport Hammer Ultra

Hammer Sport Hammer Ultra

Hammer Sport
-11%
Hammer Sport Hammer Ultra
Beskrivelse

Beskrivelse

Ultra - det kompakte allsidige verktøyet!

En videreutvikling av testvinneren. Vårt løfte: Omfattende trening for hele kroppen på et minimalt område gir deg alle forutsetninger for å komme i toppform! Med det nye hjemmegymmet Hammer Ultra er det enkelt å oppfylle løftene om mer trening. Det tar liten plass mens det tilbys varierte og effektive øvelser som gir deg gode muligheter for å komme i form.

Universelt justerbar for bryst- og ryggtrening

Trykkplatene kan justeres for å skyves fremover (brystpress) eller bakover (roing). Her kan du involvere nesten alle muskelgrupper, noe som vil være merkbart ved muskelbygging og fettreduksjon. Det tar ikke lang tid før du kan beundre resultatet!.

Tilpasningsdyktig for optimal bevegelsesfrihet

Ryggstøtten kan justeres i tre posisjoner mot fotputen og er enda en detalj som viser kvaliteten på hjemmegymmet Ultra. Ved å felle ut ryggstøtten helt, kan du øke bevegelsesfriheten under roing. Dette øker stimuleringen av musklene, i dette tilfellet musklene i ryggen, biceps og bakre skulderområde. Den justerbare ryggstøtten gjør det også mulig for alle å trene uavhengig av kroppslengde, slik at Ultra for eksempel kan brukes av flere familiemedlemmer.

Komfortabel polstring på ryggen for lengre treningsøkter

Den superkomfortable ryggpolstringen på Ultra tilbyr høyeste kvalitet og komfort. Takket være den komfortable, riflede polstringen kan lengre treningsøkter også utføres smertefritt. Polstringens elegante design passer perfekt inn i helhetsbildet til dette stilige hjemmegymmet.

Store innstillingshull for ekstra effektive dips-sett

De store justeringshullene i vektplatene lar deg raskt endre treningsbelastningen. På bare et øyeblikk kan du sette pinnen til et nytt vektnivå. Med dips-settet bør du gradvis redusere vektene jo høyere opp i settet du kommer - og da vil du sette større pris på de store innstillingshullene. Dips-sett øker stimuleringen av muskelen og bidrar til raskere resultater i muskelbygging. Utfordre kroppens grenser - enkelt og effektivt med Ultra hjemmegym.

Alle Hammer-produkter er dekket av to års garanti. Produktene har imidlertid deler som er såkalte slitasjedeler - disse har en garantiperiode på 6 måneder fra kjøpsdatoen. Hvilke deler som regnes som slitasjedeler, er merket i listen over manuelle reservedeler med en stjerne foran reservedelen.

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerHa9030
EAN-kode4005251903007
VaremerkeHammer Sport
Mål & Vekt
Lengde217 cm
Bredde105 cm
Høyde200 cm
Vektmagasin60 kg
Fysiske egenskaper
Maks brukervekt130 kg
Antall brukere samtidig1
Antall vektmagasiner1
Garanti
Garantitid - Bruk i hjemmemiljø2 år

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen