• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

PÅSKESALG!

Styrke  Vektskiver  Vektskiver Gummi

Vektskiver Gummi

Fordelen med gummibelagte vektskiver er at de bråker mye mindre enn vekter av støpejern, samtidig som det er mindre fare for merker i gulvet. Noen av skivene har grepvennlige håndtak, disse kan også brukes som kettlebells. Vektskiver med håndtak reduserer dessuten risikoen for at du klemmer fingrene når du håndterer vektene.

Vanlige spørsmål om Vektskiver Gummi
  • Er vektplater i gummi kun for vektstenger?

    Er vektplater i gummi kun for vektstenger?

    Mange tror at vektplater kun er til å feste på vektstenger: men man trenger absolutt ikke en vektstang for å trene med vektplater. Derimot er det mange frivektsøvelser man kan utføre med enkle vektplater. Vektplater i gummi kommer ofte med hull på sidene, slik at man kan få et godt grep rundt platen mens man utfører frittstående øvelser med vekter. Vi har mange billige vektplater i gummi som vil gjøre treningsgleden enda større!

  • Hvordan vedlikeholder jeg vektplater i gummi?

    Hvordan vedlikeholder jeg vektplater i gummi?

    Hvis du bestemmer deg for å kjøpe vektplater i gummi har du et treningsredskap av høy kvalitet og god komfort, da de er myke å holde i sammenlignet med lignende vektplater i jern. Likevel vil også gummi være mer utsatt for svette, og derfor er det alltid lurt å tørke over med en fuktig klut etter bruk.

  • Hva slags vektplater passer for meg?

    Hva slags vektplater passer for meg?

    Vi har både billige vektplater i gummi, i tillegg til større sett med flere ulike skiver i variabel vekt. Disse kommer også i ulike størrelser, og vi prøver å gjøre handelen så enkel som mulig på nett med å gi deg en god oversikt og et godt utvalg. En vektplate i gummi gir deg utallige fordeler, enten du ønsker å trene frivektsøvelser eller plassere dem på en vektstang. Ved å velge vektplater i gummi vil du også få et mer stabilt grep, i tillegg til at underlaget du bruker ikke vil bli like hardt utsatt om du skulle være uheldig å miste vektplaten i gulvet.


Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen