• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

PÅSKESALG!

Styrke  Benker og stativer  Vektstangstativ

Vektstangstativ

Titan LIFE Squath Stand II
4 299 kr
Delbetal fra 260 kr/mnd
-19% TITAN LIFE Squat stand
4 575 kr
5 649 kr
Delbetal fra 273 kr/mnd
Kampanje
Titan LIFE Squat Stand & chin up II
4 299 kr
Delbetal fra 260 kr/mnd
TITAN LIFE Squat stand adjustable - Full Pro
3 330 kr
Delbetal fra 216 kr/mnd

Skivestangstativ kan fås i flere typer, tilpasset den styrketreningen du vil satse på. De passer normalt sett alltid til benkpress og knebøy, men noen stativer kan også brukes som dipstilling med hjelp av håndtakene lengst opp på skivestangstativet. Når det gjelder bredden, er noen stativer faste og kan derfor ikke tilpasses. De som er tilpassingsbare når det gjelder bredden og de som er fristående, er ofte de mest fleksible. Noe som er viktig når du velger skivestangstativ Det er viktig at du forsikrer deg om at skivestangstativet du har tenkt å kjøpe dimensjonert for den vekten den skal belastes med og at den passer til treningsbenken.

Vanlige spørsmål om Vektstangstativ
  • Hva er en squat rack?

    Hva er en squat rack?

    Dette kalles også en knebøymaskin eller vektstangstativ og brukes til benkpress og knebøy, også kjent som squats. Det finnes varianter med håndtak som også kan brukes som dipsstativ. Om du er usikker på hvilken modell som passer deg kan du gjerne ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med å finne noe som passer til nettopp ditt hjemmegym og din bruk.

  • Hvorfor burde jeg investere i en squat rack?

    Hvorfor burde jeg investere i en squat rack?

    Når man er på treningssenteret legger man fort merke til at visse maskiner og utstyr er mer populære enn andre. Squat racken har vært en av favorittene i mange år, og det er fullt forståelig når man ser de knallgode resultatene den gir. Om du allerede har et hjemmegym anbefaler vi at du investerer i et skikkelig vektstativ der du gjør øvelser som er både krevende og morsomme å gjøre! Squat racks tar også liten plass, er lette å montere, og kan enkelt flyttes rundt.

  • Er squat racks lette å montere og vedlikeholde?

    Er squat racks lette å montere og vedlikeholde?

    Det finnes modeller av squat racks som kan demonteres veldig lett, noe som gjør at du kan flytte dem mellom ulike rom om det er ønskelig. Det er lett å vedlikeholde utstyret, bare pass på at du tørker over stativet før og etter hver bruk, samt at du kikker over delene en gang i blant for å se at alt står plassert som det skal. Squat racks kommer med sikkerhetsutstyr som alltid skal brukes, og det er viktig at du leser bruksanvisningen nøye før bruk.


Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen