Lukk
Startsida / Crossfit

Crossfit Utstyr

Vi er en av de ledende aktørene i Norden innen treningsutstyr og treningsmaskiner, og uansett om du er nybegynner eller mer erfaren, finner du alltid utstyr av god kvalitet hos oss. Her finner du pakkeløsninger for deg som ønsker å komme i gang, men vi har også individuelle deler for deg som ønsker å oppgradere crossfit gym utstyret du allerede har. Vi har alt du trenger til crossfit-trening, fra vektvester, kettlebells, baller og crossfit-rigger m.m.

Crossfit er en ekstremt populær treningsform fordi den er en av de mest effektive måtene å forbedre kroppen din på, uansett om du ønsker å bli sterkere, gå ned i vekt, eller komme i bedre form generelt. Selv om det er en krevende treningsform, passer den både for nybegynnere og erfarne fordi øvelsene i en enkelt økt er varierte, og du har mulighet til å tilpasse hver enkelt øvelse slik at det passer ditt nivå.

Hva er Crossfit?

Navnet kommer av at crossfit kombinerer øvelser på tvers av forskjellige treningsformer i funksjonelle bevegelser med høy intensitet. Bevegelsene baserer seg på en filosofi om grunnleggende bevegelser som er naturlige for menneskekroppen — løfte, dra, skyve, kaste, hoppe og løpe. Her gjelder det med andre ord å trene kroppen på alle punkter! Balanse, styrke, utholdenhet, koordinasjon og presisjon, det er umulig å kjede seg i en crossfit-økt, fordi en økt sjelden likner en annen.

Crossfit er faktisk den perfekte treningsformen for hjemmetrening fordi den ikke har noen begrensninger. Alt du trenger, er litt kreativitet og litt crossfit-utstyr, så har du et fantastisk utgangspunkt for utallige treningsøkter. Dette er perfekt for deg som sliter med å finne tid til å dra fram og tilbake til treningssenteret midt i en travel hverdag. Du får full kontroll over din egen trening. Med Crossfit-utstyr fra training365.no får du maksimalt utbytte av treningen, og da er det et enkelt valg å begynne!


Master B.C Wallball
Vekter 3 - 12 kg
fra 426 kr
Master Slamball - Black
Vekt 3 - 15 kg
fra 198 kr


Phantom Training Mask Black/Grey
Treningsmask
1 198,80 kr
Assault Airbike

Crosstrainer – Bedre

13 068 kr

Concept Slammerball
Vekt 4 - 20 kg
fra 240 kr
TITAN LIFE Slammer Ball
Vekter 4 - 20 kg
fra 166,50 kr

Concept Wallball RIS
Vekt 4 - 10 kg
fra 438 kr
Reebok Delta Slam Ball
Vekt 2 - 12 kg
fra 455 kr

FITWOOD GYM RINGS
fra 1 020 kr
Exceed Slam Ball
Vekt 2 - 20 kg
fra 198 kr

TITAN LIFE Slam Ball
Vekt 7 - 20 kg
fra 413 kr
GYM RINGS KIDS
fra 900 kr

1 2 3 ... 9 Neste »