Lukk
Startsida / Crossfit / PowerRack / Crossfit rig Master

Crossfit rig Master

Kjæresten min vil ha meg med på crossfit, og jeg vet ikke hva det er! Hjelp?

De fleste har nok hørt om begrepet crossfit, men det er absolutt ikke alle som egentlig vet hva det innebærer. Hvis du har blitt invitert med på å trene crossfit: bra for deg! Derimot er det vanskelig å si akkurat hvilke øvelser du kommer til å møte på, da crossfit er en god blanding av ulike øvelser. Ofte ser timeplanen til crossfit-entusiaster veldig variert ut, da man i løpet av uken går gjennom ulike muskelgrupper: og som du kan se i vårt sortiment med crossfit, finnes det stor variasjon av hva slags utstyr man trenger for å kunne utføre crossfit. Sjekk på nettet etter andre eksempler!

Bør jeg være i form for å starte med crossfit?

Akkurat som med mange andre former for trening, må alle starte et sted: og mange starter med crossfit. På lik linje med f.eks. yoga, vil du absolutt ikke trenge være i form for å starte - reisen crossfit vil ta deg med på, vil derimot sørge for at du når målene du ønsker å oppnå.

Trenger jeg mye utstyr for å starte med crossfit?

Roma ble ikke bygget på en dag, og det trenger ikke alt crossfit-utstyret ditt heller å bli. Vi har et stort utvalg av utstyr til crossfit, og det er absolutt lov å starte steg for steg med å fylle opp hagen med ulikt billig utstyr til crossfit. Mange er enkle å sette opp, mens andre egner seg bedre for dem som har større uteområder å leke på.