Lukk
Startsida / Crossfit / PowerRack / Crossfit rig Master

Crossfit rig Master

Master Fitness Master Uprights 275 cm - Par
Kort leveringstid
3 290 kr

Master Fitness Master Step Up Platform
Kort leveringstid
1 455 kr
Master Fitness Master Long Chin Up Bar Square
Kort leveringstid
1 115 kr

Master Fitness Uprights 230 cm, Crossfit rigg
Kort leveringstid
2 790 kr
Hva er crossfit?

De fleste har nok hørt om crossfit, men det er absolutt ikke alle som egentlig vet hva det innebærer. Det er vanskelig å si akkurat hvilke øvelser du kommer til å møte på under en crossfit-økt, da crossfit er en god blanding av ulike øvelser. Ofte ser timeplanen til crossfit-entusiaster veldig variert ut, noe som gjør det ekstra spennende. Mange går gjennom ulike muskelgrupper i løpet av uken, for å utføre en variert trening. Som du kan se i sortimentet vårt på nett, finnes det stor variasjon av hva slags utstyr man kan bruke for å utføre crossfit.

Burde jeg være i form for å starte med crossfit?

Akkurat som med mange andre former for trening, må alle starte et sted: og mange starter med crossfit. På lik linje med f.eks. yoga, vil du absolutt ikke trenge være i form for å starte - reisen crossfit vil ta deg med på, vil derimot sørge for at du når målene du ønsker å oppnå. Det er en sikker og billig måte å starte treningen på!

Trenger jeg mye utstyr for å starte med crossfit?

Roma ble ikke bygget på en dag, og det trenger ikke alt crossfit-utstyret ditt heller å bli. Vi har et stort utvalg av utstyr til crossfit, og det er absolutt lov å starte steg for steg med å fylle opp hagen med ulikt billig utstyr til crossfit. Mange er enkle å sette opp, mens andre egner seg bedre for de som har større uteområder å leke på.