Lukk
Startsida / Styrke / Benker og stativer / Treningsbenker

Treningsbenker

Utvid horisonten, push grenser og ta styrketreningen til et nytt nivå. Med en god treningsbenk fra training365.no, starter du et helt nytt treningseventyr! Uansett om du har trent styrke lenge eller om du er helt fersk, vil en treningsbenk øke mulighetene for hvilke øvelser du har til rådighet. Når du kjøper en treningsbenk av god kvalitet, får du mer ut av treningen. Alle våre benker er stødige og stabile, og når du kjøper en treningsbenk av oss, kan du alltid stole på at du ikke holder deg selv tilbake.

En treningsbenk tar heller ikke mye plass i hjemmet, og er derfor et lurt sted å begynne for deg som ønsker å trene hjemme. Da frigjør du tid, samtidig som du får mer kontroll over utstyret. Samtidig, er benker et allsidig redskap som du kan kombinere med mye annet treningsutstyr, som for eksempel dumbbells eller vektstenger. Mange benker har også transporthjul, slik at det skal være lettere for deg å flytte på dem. Og hvis du har ganske lite plass og er avhengig av å kunne lagre benken et annet sted enn der du trener, har vi også sammenleggbare modeller. Hva venter du på? Gjør en investering i din egen fremtid, og kjøp en treningsbenk hos training365.no i dag!

Master Fitness Master Treningsbenk Silver I
Kort leveringstid
1 995 kr
FitNord FitNord Adjustable bench
Kort leveringstid
2 995 kr
Master Fitness Master Black Bench III - Fold
Kort leveringstid
2 587 kr
Master Fitness Master Flat Bench Silver
Kort leveringstid
1 200 kr

Hammer Sport Bermuda XT
Kort leveringstid
3 120 kr
Impulse Impulse FID bench
Kort leveringstid
3 895 kr
FitNord FitNord Flat bench
Kort leveringstid
2 180 kr
Finnlo Finnlo Ab & Back Trainer
Kort leveringstid
2 605 kr

Master Fitness Master Flat Bench Gold II
NYTT 2020
Kort leveringstid
2 717 kr
FitNord FitNord Adjustable bench PRO
Kort leveringstid
5 090 kr

LivePro Livepro Deck
Kort leveringstid
2 500 kr

Abilica Abilica Premium WeightBench
Kort leveringstid
3 000 kr
Nordic Fighter Fid Bench
Kort leveringstid
5 180 kr

FitNord FitNord Weight bench
Kort leveringstid
3 805 kr
Gymstick ALPHA WEIGHT BENCH
Justerbar träningsbänk av tungt stål
5 990 kr

Nordic Fighter NF Adjustable Abdominal Bench
Kort leveringstid
2 235 kr


1 2 3 4 Neste »

Hva kan jeg bruke en treningsbenk til?

Dersom du ønsker å gjøre ulike øvelser og bygge muskler, er treningsbenker ideelle. De tar liten plass hjemme og kan benyttes til å trene ulike muskelgrupper ved hjelp av din egen kroppsvekt, men også i kombinasjon med manualer, stenger, vekter eller stativer. Det er kun fantasien som setter grenser når du bruker en treningsbenk, da du kan gjøre alt fra situps til vektløft til uttøying på den.

Hvilken type treningsbenk er best?

Det finnes ulike typer treningsbenker - noen er en enkel benk, mens andre kan settes i ulike vinkler slik at du kan gjøre enda flere øvelser. Noen kommer også med stativ på sidene, slik at du har plass til å plassere en vektstang der. Sistnevnte er selvfølgelig best hvis du hovedsaklig trener med vektstenger, men det finnes ingen fasitsvar på hvilken type treningsbenk som er best. Den treningsbenken som passer til dine øvelser er den som er best for deg! Hvis du er i tvil, kan du alltid spørre oss om hjelp - vi hjelper deg gjerne med å finne den perfekte treningsbenken for nettopp deg.

Hvorfor bør jeg investere i en treningsbenk?

En treningsbenk er veldig anvendelig innenfor trening, og om du kun skal kjøpe ett treningsapparat til å ha hjemme, bør du virkelig vurdere å kjøpe en treningsbenk. Den tar liten plass i huset eller leiligheten din, og kan brukes til mange ulike øvelser. Vi har et stort utvalg treningsbenker til gunstige priser, som kan gi deg stor frihet til å trene hele kroppen hjemmefra, når som helst!