• Nordens største treningsspesialist
  • Stort lager
  • Raske leveranser

SALG FØR MAI! Opptil 60% rabatt

Kondisjon  Treningsapparater  Spinningsykkel tilbehør  Hammer Sport Upright Fit

Hammer Sport Upright Fit

Hammer Sport
Hammer Sport Upright Fit
Beskrivelse

Beskrivelse

  • Passer til Cardio Motion (varenr. ha4855)
  • Kondisjonstrening som er lett for nakken
  • Forbedret holdning
  • Høydejustering for ulike kroppsstørrelser og armlengder

Oppreist og aktiv nakkevennlig kondisjonstrening hjemme!

Farvel mobiltelefon halsen!

Med HAMMER Upright-Fit salhåndtak retter du opp overkroppen og setter deg et øyeblikk på ditt Cardio Motion BT ergometer i en behagelig rett og sunn holdning. I mange aktiviteter som vi utfører i timevis hver dag, lener vi overkroppen fremover og skuldre og nakke beveger seg mot brystet. Enten du kjører bil, ser på mobiltelefonen eller den ofte usunne holdningen ved skrivebordet – muskler forkortes, spenner seg og verker. Sadelgrepet med oppreist passform for oppreist holdning forhindrer utviklingen av en bøyd stilling og tilhørende tretthet.

Personlig trener Halleh forklarer den oppreiste passformen

Vår mangeårige, utdannede personlige trener Halleh forklarer de tekniske detaljene og viser hvilke muskler du kan jobbe med hvilke øvelser med oppreist passform.

Forbedre holdningen din aktivt!

Upright-Fit-håndtaket lar deg innta en sittestilling under kondisjonstrening, som ikke bare er et alternativ til normal treningsstilling, men som også aktivt støtter deg til å forbedre holdningen din. Du tar tak i håndtakene som er plassert på hver side av salen og trekker skulderbladene bakover og ned, og retter deg og med den ryggraden. Stretching kan lindre spenninger og dårlig holdning som forebygges i hverdagen, for eksempel ved hyppig bruk av smarttelefoner og nettbrett.

Effektiv mot spenninger

En såkalt "mobiltelefonhals" er forårsaket av permanent senking av hodet for å se på smarttelefonskjermen og fører til smerter i nakke- og skulderområdet. Hvis du hele tiden ser på mobilenheten din, er hodet ditt ofte nede i 45 grader. I dette tilfellet virker sterke krefter på ryggen din. Det er viktig å motvirke dette effektivt og å avlaste spenninger gjennom målrettet tøying. Med egnet for alle aldre, lar HAMMER Upright-Fit salhåndtak deg innta en holdning som er statisk, men også dynamisk ved å returnere skuldrene, om og om igjen under hjemmetrening kan gjentas.

Ta et dypt pust og la ny energi strømme

Effektiv bruk av Upright-Fit-salgrepet åpner brystet og lar deg puste friere. Du øker oksygentilførselen og lar derved nye energier strømme gjennom kroppen din, på samme måte som yoga. Skuldre og nakke strekkes sakte og føres tilbake. gjennom hverdagen Spenninger som har oppstått og feil holdning kan løses og forebygges. En behagelig og frigjort følelse skapes i deg.

Et perfekt par

Upright-Fit sadelhåndtak er det perfekte tillegget til Cardio Motion ergometeret, for å gjøre treningen mer variert og for å aktivere muskelgrupper som ellers cardio eller sykling ikke kan trenes på en sammenlignbar måte. Den ergonomiske utformingen av salhåndtaket gir deg enda mer variasjon gjennom mobilitet og integrer yogaøvelser i treningen. Bruk den oppreiste passformen fra nå av for helsen din og oppreist cardio og lindr nakkespenninger naturlig uten smertestillende midler!

Egenskaper

Egenskaper

ArtikkelnummerHa4857
EAN-kode4005251485701
VaremerkeHammer Sport
Karakter

Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen