Lukk
Startsida / Funksjonell trening / Baller / Gymball

Gymball

Casall Casall Gym ball
fra 270 kr
Nordic Fighter Pilatesboll
Finnes i to størrelser
145 kr

Titan LIFE TITAN LIFE Pilates ball 22cm
Kort leveringstid
55 kr
Casall Gym ball kit
Kort leveringstid
90 kr
Titan LIFE TITAN LIFE Gymball Air pump
Kort leveringstid
46,25 kr

Gymstick Gymstick Active Pilates Ball
Kort leveringstid
78 kr
Casall Exercise ball 18cm, 1kg
Kort leveringstid
180 kr
Pure2Improve Pure2Improve Exercise Ball
Kort leveringstid
fra 289 kr


Hvilke øvelser kan jeg gjøre med en fitness ball?

Man kan trene både store og små muskelgrupper ved hjelp av en fitness ball, i tillegg til å bygge opp super balanse og stabilitet. Det er ikke bare pilates som kan utføres på en fitness ball, men også alt fra rygghev til sit-ups. Ved hjelp av det ustødige elementet du inviterer inn til treningsøkten, vil du ha utallige muligheter til å utføre enkle øvelser med høy balansefaktor, noe som vil gjøre godt både mentalt og fysisk når du mestrer dem. Sjekk ut noen flere ting du kan bruke den til på nettet!

Er gymball bare for kvinner?

Nei - en gymball, også populært kalt fitness ball, kan brukes av alle og enhver. Selv om gymballer ofte assosieres med pilates eller gravidtrening, er for det første pilates ikke begrenser til kvinner, og gravidtrening er ikke det eneste gymballen kan brukes til. Både kvinner så vel som menn kan med fordel bruke en gymball for å trene alle muskelgrupper og opprettholde stabilitet.

Jeg har veldig liten plass. Vil gymballen ta for mye plass?

En gymball er praktisk å ha i huset, og tar ikke stor plass. Den kan til og med tømmes for luft og legges bort hvis den ikke er i bruk, eller henges opp på et stativ oppe på veggen for å ikke være i veien. Det er en av fordelene med en gymball: den er billig, tar minimalt med plass, og passer i ethvert hjem. Vi tilbyr ulike gymballer, i tillegg til kvalitetsrikt utstyr til dem, slik at du enkelt kan henge eller pumpe dem opp når du trenger det.