Lukk
Startsida / Funksjonell trening / Baller / Gymball

Gymball

Casall Casall Gym ball
Kort leveringstid
fra 270 kr
Master Fitness Master Gymball
Kort leveringstid
148 kr
Nordic Fighter Pilatesboll
Finnes i to størrelser
fra 195 kr

Titan LIFE TITAN LIFE Pilates ball 22cm
Kort leveringstid
55 kr
Gymstick Gymstick Oval Exercise Ball
Kort leveringstid
250 kr
Casall Gym ball kit
Kort leveringstid
90 krLoumet Loumet™ Gym Ball
Vikter 1 - 10 kg
fra 395 kr
Budo-Nord Treningsball 75 cm svart
75 cm diameter
275 kr

Loumet Loumet™ Pro Ball
Diameter 55 cm - 75 cm
fra 495 kr


Budo-Nord Treningsball 65 cm lilla
65 cm diameter
250 kr

1 2 Neste »

Hvilke øvelser kan jeg gjøre med en fitness ball?

Man kan trene både store og små muskelgrupper ved hjelp av en fitness ball, i tillegg til å bygge opp super balanse og stabilitet. Det er ikke bare pilates som kan utføres på en fitness ball, men også alt fra rygghev til sit-ups. Ved hjelp av det ustødige elementet, vil du ha utallige muligheter til å utføre enkle øvelser med høy balansefaktor. Dette gjør godt for både mental og fysisk helse når du mestrer dem.

Er gymball bare for kvinner?

Nei - en gymball, også populært kalt fitness ball, kan brukes av alle og enhver. Selv om gymballer ofte assosieres med pilates eller gravidtrening, er ikke det det eneste gymballen kan brukes til. Både kvinner så vel som menn kan med fordel bruke en gymball til å trene alle muskelgrupper og opprettholde stabilitet. Vi tilbyr billige gymballer i nøytrale farger som passer for begge kjønn.

Jeg har veldig liten plass. Vil gymballen ta for mye plass?

En gymball er praktisk å ha i huset, og tar ikke stor plass. Den kan til og med tømmes for luft og legges bort hvis den ikke er i bruk, eller henges opp på et stativ oppe på veggen for å ikke være i veien. Det er en av fordelene med en gymball: den tar minimalt med plass og passer i ethvert hjem. Vi tilbyr ulike gymballer på nett slik at du kan finne den perfekte gymballen for nettopp deg, i tillegg til kvalitetsrikt utstyr til dem.