Lukk
 • Nordens største treningsspesialist
 • Stort lager
 • Vi sender samme dag!*
Meny
0
Din handlevogn

Januarsalget er i gang!

Funksjonell trening  Annet  Vrist- og ankelvekter

Vrist- og ankelvekter

Ankelvekter er et perfekt treningsredskap for deg som vil få litt ekstra ut av treningen. Vektene kan med fordel brukes både til styrke- og kondisjonstrening. Å bruke ankelvekter er en enkel måte å øke intensiteten på når du går powerwalks. Med hjelp av ankelvektene kan du dessuten øke forbrenningen av kalorier uten at å øke tempoet. Høres det for bra ut til å være sant? Studier viser at kaloriforbruket i løpet av en gåtur med ankelvekter kan være like høyt som når du løper. Vi anbefaler at du begynner med lettere vekter og trening med lav intensitet.

Vanlige spørsmål om Vrist- og ankelvekter
 • Hvordan kan vrist- og ankelvekter forbedre treningen min?

  Hvordan kan vrist- og ankelvekter forbedre treningen min?

  Hvis du legger til litt ekstra tyngde på anklene under treningsøkten din, uavhengig av treningsform, vil du få mer motstand og bygge opp ekstra muskler i ankler og ben. Vrist- og ankelvekter gir deg det lille ekstra du savner når du trener med din egen kroppsvekt, slik at du kan styrke kroppen raskere og gi deg selv en ekstra utfordring. Prøv å sette vektene rundt anklene for å bygge opp litt ekstra vekt under aerobic, yoga eller jogging, og merk forskjellen!

 • Hvilken størrelse skal jeg velge til vrist- og ankelvekter?

  Hvilken størrelse skal jeg velge til vrist- og ankelvekter?

  Våre modeller av vrist- og ankelvekter kommer i størrelser som passer de aller fleste: med andre ord trenger du ikke bekymre deg for å kjøpe en som ikke passer deg, da de er et one-size produkt. Vi har mange billige modeller, slik at du ikke trenger investere all verden for å kunne yte litt ekstra under trening. Alle vektene for vrist og ankler i vårt sortiment justeres enkelt ved hjelp av borrelås, slik at du kan få den beste passformen for din kropp.

 • Hvordan vedlikeholder jeg vrist- og ankelvekter?

  Hvordan vedlikeholder jeg vrist- og ankelvekter?

  Under trening kan man svette mye, og derfor er vrist- og ankelvekter laget av pustende materialer som transporterer svetten bort fra kroppen og blir absorbert av vektene. Derfor er det lurt å vaske dem regelmessig for ikke å bygge opp uønskede lukter i dem. Å vaske dem for hånd er alltid lurest, da vektene de inneholder kan tære på vaskemaskinen over tid. Både i forsendelsen og på nett kan man finne gode tips om vedlikehold.


Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å fylle ut min e-postadresse godtar jeg at Training365 behandler mine personopplysninger for å kunne sende markedsføringsmateriell som er tilpasset meg i henhold til Training365s personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen