Lukk
Startsida / Funksjonell trening / Øvrig / Vrist- og ankelvekter

Vrist- og ankelvekter

Hvordan kan vrist- og ankelvekter forbedre treningen min?

Hvis du legger til litt ekstra tyngde på anklene under treningsøkten din, uavhengig av treningsform, vil du få mer motstand og bygge opp ekstra muskler i ankler og ben. Vrist- og ankelvekter gir deg det lille ekstra du savner når du trener med din egen kroppsvekt, slik at du kan styrke kroppen raskere og gi deg selv en ekstra utfordring. Prøv å sette vektene rundt anklene for å bygge opp litt ekstra vekt under aerobic, yoga eller jogging, og merk forskjellen!

Hvilken størrelse skal jeg velge til vrist- og ankelvekter?

Våre modeller av vrist- og ankelvekter kommer i størrelser som passer de aller fleste: med andre ord trenger du ikke bekymre deg for å kjøpe en som ikke passer deg, da de er et one-size produkt. Vi har mange billige modeller, slik at du ikke trenger investere all verden for å kunne yte litt ekstra under trening. Alle vektene for vrist og ankler i vårt sortiment justeres enkelt ved hjelp av borrelås, slik at du kan få den beste passformen for din kropp.

Hvordan vedlikeholder jeg vrist- og ankelvekter?

Under trening kan man svette mye, og derfor er vrist- og ankelvekter laget av pustende materialer som transporterer svetten bort fra kroppen og blir absorbert av vektene. Derfor er det lurt å vaske dem regelmessig for ikke å bygge opp uønskede lukter i dem. Å vaske dem for hånd er alltid lurest, da vektene de inneholder kan tære på vaskemaskinen over tid. Både i forsendelsen og på nett kan man finne gode tips om vedlikehold.