Lukk

Kjøpvilkår

Forbrukerkjøp over internett reguleres hovedsakelig av avtaleloven, forbrukerkjøpsloven, markedsføringsloven, angrerettsloven og ehandelsloven, og disse lovene gir forbrukeren ufravikelige rettigheter. Vilkårene i kjøpsvilkårene skal ikke forstås som noen begrensning i de lovbestemte rettighetene. Du kan lese mer om dine rettigheter og forpliktelser som forbruker hos Forbrukerombudet.

Selskapet

Training365.no - en del av Volition, organisasjonsnummer 913 191 552.
Adresse: Stortingsgata 8, 0161 Oslo
E-post: info@training365.no

Fraktkostnad

Samtlige bestillinger over 1000 kr er fraktfrie. For bestillinger under 1000 kr tilkommer en fraktkostnad om 99 kr. Training365.no sender til hele fastlands-Norge. Kontakt oss hvis du ønsker levering til Svalbard eller Jan Mayen. Det kan være et gebyr for frakt.

Betalingsavgifter

Vi tilbyr deg å betale med helt avgiftsfri faktura hos oss. Dette innebærer at det ikke tilkommer noen kostnader utover treningsapparatet. Alle priser er inklusive merverdiavgift og oppgitt i NOK. Toll tilkommer ikke.

Betaling

Faktura
Ved betaling med faktura samarbeider vi med Svea Finans NUF. For å betale med faktura må du angi ditt  personnummer eller organisasjonsnummer, det vil da bli gjort en kredittsjekk. Forutsetningen for å betale med faktura er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger. Samtlige faktura er overdratt til Svea Finans NUF sin eiendom, og befriende betaling skal kun skje til Svea Finans NUF. Fakturaens betalingsvilkår er 14 dager. Ved for sen betaling vil det påløpe purregebyr og forsinkelsesrenter. Ved uteblivelse av betaling vil fakturaen bli overdratt til inkasso.

Delbetaling av bestillingen din opp til 120 måneder
Gjennom vårt samarbeid med Svea Finans NUF kan du tegne en kontokreditavtale og dermed delbetale ditt kjøp. Kredittiden velger du med å krysse av i det kampanjealternativet som passer for deg. Kjøpet kan alltid betales i sin helhet når som helst, innen forfall.

For å betale med delbetaling må du angi ditt personnummer, det vil da bli gjort en kredittsjekk. Forutsetningen for å ha delbetaling er blant annet at du er folkeregistrert i Norge og over 18 år. Du kan ikke ha betalingsanmerkninger.

Eksempel på effektiv rente ved kjøp på 10 000kr, varighet 12 måneder, 0% rente, etableringsgebyr 195, termingebyr 35 kr: 10,68%.
Har du spørsmål kan du ringe 73 93 06 70 for mer informasjon. Allmenne vilkår finner du her: http://www.sveawebpay.no/kontovilkar/

Les igjennom teksten over og tilpass de vilkår som gjelder din nettbutikk. For mer informasjon om netthandel vises det til: http://www.forbrukerradet.no/dine-rettigheter/netthandel

Følgende kostnader tilkommer ved Delbetaling:
295 kr i etableringsavgift samt 45 kr i fakturaavgift. 19,90 % rente.

Kortbetaling
Tillatte kort på Training365.no er VISA og MasterCard. Ingen ekstra kostnader tilkommer. Ved betalingen oppgis kortnummer, kortets gyldighetstid samt CVC-koden som finnes på baksiden av kortet. Training365.no bruker 3D-secure som er en sikkerhetsstandard utviklet av VISA og MasterCard. Betalingen skjer via Dibs som er PCI-sertifisert samt følger internasjonale sikkerhetsstandarder. All informasjon som sendes er kryptert noe som gjør at utenforstående ikke kan få tilgang til konfidensiell data gjeldene din kortbetaling.
For enkel og sikker håndtering av kostnader som kan tilkomme i etterkant (eksempelvis tillegg du kunne ønske i ettertid), lagres kortopplysningene dine for dette formålet. Training365.no har ikke tilgang til kortopplysningene da disse utelukkende håndteres av PCI-sertifiserte Nets. Bestillingens totale beløp reserveres direkte på kontoen din, men dras først ved leveranse av bestillingen din, men senest etter 3 dager.

Forskuddsbetaling
Totalsummen sette inn på kontonummer 14300901256 Swedbank (eller IBAN NO9014300901256 Swift/BIC SWEDNOKK). Når pengene har kommet inn, sendes treningsapparatet omgående. Vær oppmerksom på at bankenes håndtering kan innebærer at det kan gå et par bankdager fra betalingstidspunktet.

Leveranser

Leveransevilkår
Leveransen skjer fra leverandørens lager til den leveranseadressen som er oppgitt av deg. Våre leverandører forbeholder seg retten til å velge transportfirma for samtlige leveranser. Det er kjøperens ansvar å sikre at leveranseadressen som er oppgitt ved betalingstidspunktet er korrekt. Det er også kjøperens ansvar å være kontaktbar i sammenheng med leveransen. Ansvaret for varen går over til kunden etter at den er mottatt. Kjøperen har ansvar for å undersøke forpakningen sammen med transportøren samt å rapportere eventuelle synlige skader på fraktseddelen.

Leveransetider
På nettsiden oppgis våre preliminære leveransetider. For mer nøyaktige leveransetider for hvert produkt ber vi deg om å kontakte oss via e-postadressen info@Training365.no. Våre leveransetider er normalt innen en intervall på 2-10 dager.

Transportskader
Kjøperen har ansvar for å undersøke forpakningen sammen med transportøren og å rapportere eventuelle synlige skader på fraktseddelen.

Uavhentede varer
Følgende avgifter gjelder for uavhentede varer.
Returforsendelse + ekspedisjonsgebyr 150 NOK.
Prisene er nevnt i dette avsnittet er oppført inkludert moms.

Firmabestillinger

Ved reklamasjon av forretningsforhold, henviser vi til reglene i Kjøpsloven. Ved uenighet rundt tolkning av loven, henvises problemstillingen til en allmenn domstol.

Åpent kjøp/returer

Du har full bytte- eller returrett innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Vil du angre kjøpet, bes du kontakte oss via e-postadressen info@training365.no. Les mer om >> Lov om opplysningsplikt og angrerett ved fjernsalg og salg utenom faste forretningslokaler (angrerettloven).

Returnerte varer må være ubrukte og ligge i originalemballasjen for at tilbakebetaling skal skje. Ellers i samsvar med angrerettloven vil avskrivninger belastes. Er produktet installert/dyrket er en prisreduksjon på 20% med nedbetaling. Eventuell returfrakt betaler du som kunde.

Reservedeler returneres ikke.

Returfrakt

 • Tredemøller    900 NOK
 • Crosstrainer    900 NOK
 • Spinningsykkel    900 NOK
 • Trimsykkel    900 NOK
 • Romaskin    900 NOK
 • Skistakemaskin    900 NOK
 • Trainer    500 NOK
 • Multigym    900 NOK
 • Styrkemaskin    900 NOK
 • Crossfit rig    900 NOK
 • Power rack    900 NOK
 • Plattformer    900 NOK
 • Stenger & Vektskiver    500 NOK
 • Stativ & benker    500 NOK
 • Andre produkter    500 NOK

Informasjon

Vi forbeholder oss retten for eventuelle feil i informasjonen og bilder og video. Vi kan ikke garantere at produktbilder og miljøbilder reflektere et produkt eksakte utseende og tilstand.

Informasjon om Black Friday, Cyber mandag og Singles Day

Prisene under Black Friday, Cyber Monday og Singles Day gjelder bare i løpet av disse dagene. Normale forhold vedrørende angrerett og garantier gjelder. Oppgitte rabatter er allerede trukket fra. På grunn av økte volumer i disse dager, kan leveringstiden være lenger.

Giveaway

Hvis varer returneres, noe som i etterkant innebærer at du ikke i tilstrekkelig grad lengre oppfyller kravet for giveaways, skal tildelt giveaway returneres.

Garantier

For firmaer gjelder kun garanti for artikler som er beregnet for firmabruk. Se aktuell produktside for informasjon angående hvilken brukergruppe produktet er beregnet for. Du er naturligvis velkommen til å kontakte oss via info@training365.no for spørsmål angående hvilke produkter som er beregnet til å brukes av bedrifter.

Personupplysninger

Training365.no behandler alle personopplysninger konfidensielt og bruker dem utelukkende for kredittvurdering samt ved våre kontakter med deg som kunde.