• Nordens største treningsspesialist
 • Stort lager
 • Raske leveranser

SUMMER SALE - opp til 60%

Kondisjon  Treningsapparater  Trappemaskin

Trappemaskin

-23% Abilica MiniStep 2.0
999 kr
1 299 kr
Delbetal fra 261 kr/mnd
Kampanje
Kort leveringstid
TITAN LIFE Mini Stepper
766 kr
Delbetal fra 222 kr/mnd
-27% Abilica CoreStep 360
1 381 kr
1 899 kr
Delbetal fra 193 kr/mnd
Kampanje
Gorilla Sports Vertical Climber 1.0
3 299 kr
Delbetal fra 166 kr/mnd
Leveringstid ikke bekreftet.
Gorilla Sports Home PRO Stepper
1 549 kr
Delbetal fra 207 kr/mnd
Leveringstid ikke bekreftet.

Å bruke en stepmaskin er en fantastisk treningsform for deg som ønsker å forbedre kondisjon og styrke i ben og lår. Du trener dessuten magemusklene og styrker ryggmusklene når du bruker en stepmaskin. Du får altså en fullstendig trening av muskler som det er viktig å ta vare på gjennom livet. Dersom du trives godt i sofaen foran TV-en, kan det derfor være lurt å bytte ut noe av sofasittingen med en økt på stepmaskinen. På den måten får du den viktige treningen samtidig som du kan få med deg favorittseriene dine. Stepmaskinen gjør det enklere å få inn en treningsøkt selv i en travel hverdag, slik at du skal kunne leve et sunnere liv. På Training365.no finner du stepmaskiner i ulike størrelser. Har du en hjemmegym eller et treningsrom vil en av de større modellene passe perfekt inn, men om du har begrenset med plass er de små, kompakte versjonene helt perfekt. Noen modeller er så små at de enkelt kan stues unna når de ikke er i bruk. Flere av modellene gir deg oversikt over kaloriforbruk, tid og antall trinn, slik at du umiddelbart kan se hvor effektiv treningsøkten din har vært.

Vanlige spørsmål om Trappemaskin
 • Hva er en stepmaskin?

  Hva er en stepmaskin?

  Med en stepmaskin trener du mange store muskelgrupper samtidig. Du tråkker i vei, og både lår- og setemuskulaturen, samt rygg og mage får en god treningsøkt. Samtidig er maskinen skånsom mot kroppens ledd. Å ha dette verktøyet hjemme gjør det lekende lett å få inn en treningsøkt i en hektisk hverdag. Det er lett å vedlikeholde maskinen.

 • Hvorfor burde jeg investere i en stepmaskin og hvilken variant bør jeg velge?

  Hvorfor burde jeg investere i en stepmaskin og hvilken variant bør jeg velge?

  Å ha en stepmaskin hjemme hjelper treningen enormt, siden den alltid er tilgjengelig for deg. Alt du trenger å gjøre er å tråkke i vei, som om du var ute på tur. Dessuten slipper du å forholde deg til dørstokkmila - alt står klart. Da spiller ikke været ute eller tid på døgnet noen som helst rolle. Om du har god plass hjemme kan det være greit å gå for en større modell, mens om du bor på færre kvadratmeter kan en mindre modell være kjekk å ha. De aller minste modellene kan du nemlig stue bort når de ikke er i bruk! Om du motiveres av tall kan det være lurt å investere i en modell som også gir deg oversikt over hvor mange minutter, kalorier, og skritt treningsøkten varte.

 • Hvordan vedlikeholder jeg den?

  Hvordan vedlikeholder jeg den?

  Det viktigste du gjør er å tørke over display, håndtak og lignende med en fuktig klut. Utover det bør du lese bruksanvisningen nøye og alltid sjekke at delene er hele og fungerer som de skal. Husk å bruke rene sko for å unngå grus og sand i maskinen.


Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen