Lukk
Startsida / Styrke / Power rack

Power rack

Master Fitness Master J-hooks - Par
Kort leveringstid
740 kr
Master Fitness Fällbart rack silver
Kort leveringstid
5 990 kr
Master Fitness Master Safety arms - Par
Kort leveringstid
1 060 kr

Gymstick ALPHA POWER RACK
Inkluderar en 32mm dragstång och en 50 mm bar
7 890 kr
Master Fitness Master Spotting Arms
Kort leveringstid
1 990 kr
Master Fitness Master T-bar
Kort leveringstid
555 kr

Eleiko Eleiko XF 80 Half Rack with Crossbar
Kort leveringstid
14 000 kr


1 2 Neste »

Hvordan kan jeg utvikle styrketreningen min med Power racks?

Power racks er et perfekt sted å begynne om du ønsker en mer utfordrende styrketrening. Vi har power racks som passer for så mange som mulig i sortimentet vårt. Dette er et treningsapparat som virkelig gir knallresultater, og du er ikke alene om å ville slå klørne i et slikt til hjemmebruk. Her kan du utfordre mange muskelgrupper, og det mens du er komfortabel i ditt eget hjem. Det finnes utallige øvelser du kan gjøre med en power rack.

Hvorfor burde jeg investere i en power rack?

Om du går fort lei av treningen anbefaler vi en power rack. Med en power rack får du allsidig styrketrening som holder deg motivert lenge. Om du blir lei av en treningsform bytter du bare over til en annen, og vips! Treningsgleden er tilbake. Vi anbefaler derfor å ha en power rack hjemme, det er noe som du absolutt ikke vil angre på.

Hvilken power rack burde jeg investere i?

Det er ikke noe rett eller feil svar her, det går på personlig preferanse, samt hvor stor plass du har. Du kan gjøre chin ups og pull-ups, eller du kan kjøre tradisjonell vektløft med lette eller tunge vekter. Det er rett og slett opp til deg, men vi er her for å hjelpe deg om det trengs. Bare ta kontakt med oss om du er usikker. Husk å tørke av apparatet etter bruk, samt å lese bruksanvisningen nøye. Det er viktig å sjekke over alle deler innimellom for å se at alt fungerer som det skal.