Lukk
Startsida / Styrke / Power rack / Power rack

Power rack

Master Fitness Master Safety arms - Par
Kort leveringstid
1 060 kr
Master Fitness Master T-bar
Kort leveringstid
555 kr

Master Fitness Master T-bar handle
Kort leveringstid
1 245 kr


Gymstick ALPHA POWER RACK
Inkluderar en 32mm dragstång och en 50 mm bar
6 240 kr

1 2 Neste »

Digger du å løfte og utvikle styrketreningen din?

Vi også! Derfor har vi funnet frem power racks som passer for så mange som mulig. Dette er et billig treningsapparat som virkelig gir knallresultater, og du er ikke alene om å ville slå klørne i et slikt til hjemmebruk. Hva med å virkelig gi jernet før middagen, eller før jobb? Her kan du utfordre mange muskelgrupper, og det mens du er komfortabel i ditt eget hjem. Mer praktisk enn det blir det ikke, spesielt ikke under stressende hverdager der man ikke har tid til å reise til treningssenteret og stå i kø for å bruke apparatet. Friheten i å ha en power rack hjemme kan ikke undervurderes!

Går du fort lei av treningsformer?

Da er du ikke alene, men med en power rack får du allsidig styrketrening som holder deg motivert lenge. Om du blir lei av en treningsform bytter du bare over til en annen, og vips er treningsgleden tilbake. Vi anbefaler derfor å ha en power rack hjemme, det er noe som du absolutt ikke vil angre på!

Hvilken power rack burde jeg investere i?

Det er ikke noe rett eller feil svar her, med et slikt apparat hjemme, eller på kontoret, får du en virkelig god treningsøkt med flotte resultater. Du kan gjøre chin ups og pull-ups, eller du kan kjøre tradisjonell vektløft med lette eller tunge vekter. Det er rett og slett opp til deg, men vi er her for å hjelpe om det trengs. Bare ta kontakt med oss på nettet om du er usikker.