• Nordens største treningsspesialist
 • Stort lager
 • Raske leveranser

LAGERRYDDING - Klikk her

Vektvest

En vektvest er meget godt egnet til crossfit eller annen form for tung kroppsvekt-trening. Når du bruker du en vektvest kan du nå nye høyder i treningen. Vektvester lurer kroppen til å tro at den veier mer – noe som fører til at graden av anstrengelser blir mye høyere og at du blir sterkere og får bedre utholdenhet. Våre vektvester kommer i forskjellige vekter og alle har smidig passform og høy komfort. Vestene kan derfor brukes både i helsestudioet, i løypa eller på en intensiv gåtur. Vektvester er en bra måte å vekke kroppen din på, hvis du føler at du ikke kommer noen vei med treningen din og hvis du vil øke utholdenhet, volum og eksplosivitet.

Vanlige spørsmål om Vektvest
 • Hva er en vektvest, og hva bruker jeg den til?

  Hva er en vektvest, og hva bruker jeg den til?

  Med en vektvest kan du gjøre alle treningsformer mer utfordrende, ved å legge til ekstra vekt på kroppen. Vektvesten har vektposer fordelt jevnt over seg, og festes tett inntil kroppen, slik at belastningen blir jevn. Du kan velge mellom ulike vektklasser og finne det som passer nettopp deg best. For nybegynnere finnes det lettere vester, og så kan man gradvis øke belastningen med tyngre vester etterhvert som man blir sterkere og raskere.

 • Hvilke øvelser og treningsformer passer en vektvest til?

  Hvilke øvelser og treningsformer passer en vektvest til?

  Her er det kun fantasien som setter grenser, men vestene er veldig populære til løpeøvelser, crossfit, hoppeøvelser og alle øvelser der du bruker egen kroppsvekt, slik som planken, knebøy, hoppetau og lignende. Kanskje du trener for å slå dine egne rekorder? La vektvesten hjelpe deg på veien!

 • Hva er fordelen med å bruke en vektvest?

  Hva er fordelen med å bruke en vektvest?

  Når du har en vest spent til kroppen som veier mer enn det du gjør, må kroppen yte ekstra. Det gjør treningsøktene hakket mer intensiv, uten at det koster skjorta. Dette gir en god og funksjonell treningsøkt, som virkelig utfordrer kroppen! Mange atleter sverger til bruk av vektvest nettopp på grunn av utfordringen, men det er opp til deg utifra hvilket mål du har med treningen din. Her er det noe for alle og enhver, og hvis du lurer på noe kan du mer enn gjerne kontakte oss for å få hjelp til å velge hva som blir riktig for nettopp deg.


Takk for flott service! Jeg er fornøyd med min tredemølle. Bestilling og levering gikk veldig bra. / John W

Abilica TM X

Meget godt fornøyd! Vår nye crosstrainer er mye brukt av hele familien. Leveranse og installasjon gikk bra. / Kim B

Abilica FC X

Veldig god service og beste pris på produktet. Jeg kommer tilbake! / Jenny G

Weider Pro 5500

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Få unike rabatter, tilbud, siste nytt, inspirasjon og mye mer!

Ved å oppgi e-postadressen min godtar jeg at Training365 behandler mine personuppgifter for å kunne sende reklame som er tilpasset meg i henhold til Training365 personvernpolicy.

Din handlevogn(0 st)

Handlevognen er tom
Totalt: 0 kr
Til kassen