Lukk

Kjøp Treningsutstyr på nett

Hos training365.no finner du alt du trenger av treningsutstyr i topp kvalitet, uansett hva du foretrekker å trene.

Du ser kanskje etter treningsutstyr slik at du kan begynne å trene hjemme, eller trenger du muligens nytt treningsutstyr til hjemmestudioet? Eller er du på jakt etter nye treningsklær som du kan bruke uansett hvor du trener? Kjøp treningsutstyr hos training365, da vel! Vi er en av Nordens ledende aktører innen treningsutstyr og treningsapparater. Alle produktene vi fører er selvsagt godt testet av eksperter, slik at du skal være trygg på at produktet du får er av topp kvalitet. Og likevel har vi et bredt utvalg til konkurransedyktige priser. Her finner du alltid de beste produktene fra de beste produsentene. Blant produktene våre finner du for eksempel kjente merker som Reebok, Kettler, Finnlo, Abilica, adidas, m.m.

Nordic Fighter NF Bumper Svart 50 mm
Vikter 0,5 - 25 kg
Kort leveringstid
fra 295 kr
FitNord FitNord Weight plate, iron 30 mm
Vikter 0,5 - 25 kg
fra 40 kr
Apiro Sport Neoprene Kettlebell
Vikter 4 - 32 kg
Kort leveringstid
fra 170 kr
Eleiko Eleiko XF Dumbbell
Vikter 1 - 40 kg
fra 125 kr

Nordic Fighter NF Skolviktskivor i Järn 25 mm
Vikter 0,5 - 25 kg
fra 30 kr
FitNord FitNord Weight plate Tri Grip 50mm
Vikter 1,25 - 25 kg
fra 105 kr
FitNord FitNord Hex (pair)
Vikter 1 - 70 kg
fra 125 kr
Titan LIFE Kettlebell Plastic
Vikter 4-12 kg
Kort leveringstid
fra 99 kr

Master Fitness Master Powerband
Kort leveringstid
fra 135 kr
Master Fitness Master Gummi / krom hex hantel
Vikter 1 - 35 kg
fra 55 kr

Mange idrettsgrener fører også til belastninger på ledd, som kan føre til skader. For oss er det viktig at sikkerheten er på topp når man trener. Det kan ofte gå litt fort i svingene, og det er spesielt lett å pådra seg en skade hvis man går i fellen med å være for ivrig etter en periode med pause fra trening. Derfor har vi også populært treningsutstyr som ankel- og knestøtter, som kan hjelpe deg med å forbedre prestasjonen og forebygge eller restituere skade.

Treningsutstyr for hjemmebruk

Selvsagt finner du også diverse treningstilbehør til deg som har hjemmestudio, slik at du skal kunne øke levetiden på treningsutstyret ditt. For deg som har treningsapparater fra før, finner du selvsagt olje og smøremiddel slik at du kan ta vare på dem. Vi har også underlagsmatter du kan plassere under tunge maskiner for å beskytte gulvet ditt.

Hos training365.no har vi et stort utvalg av utstyr til kampsport, sykling, løping, styrketrening og mye mer; uansett hvilken treningform du liker best, har vi treningsutstyr som passer for deg.