Lukk
Startsida / Kondisjon / Pulsbelte

Pulsbelte

Pulsmåler er et perfekt tilbehør for mange idrettsutøvere og passer for de som har høye ambisjoner og konkrete mål - en pulsmåler kan være akkurat det du trenger for å oppnå disse. Ved hjelp av de mange funksjonene som pulsmålere tilbyr, kan du enkelt følge utviklingen din og se hvordan resultatene dine blir formet, det måler treningen din og gir en god oversikt over økten din.

Uansett om du er aktiv eller ikke, er pulsmålere et godt supplement til hverdagen for de som ønsker å kunne måle pulsen og holde rede på helsen.
Pulsmålere er kompatible med standard treningsapper og kan enkelt pares med enhetene dine via enten ANT +, Bluetooth eller begge deler.

Er du usikker på hvilken pulsmåler som passer best til din livsstil? Kontakt oss så hjelper vi deg med riktig valg:

Tlf: 239 60 603, info@training365.no eller via chatten vår nederst til venstre på skjermen.

Vanlige spørsmål

 • Hvordan kan et pulsbelte bidra til å utvikle treningen min?

  Hvordan kan et pulsbelte bidra til å utvikle treningen min?

  Mange av oss tenker på hvilke mål vi har med treningsøkta når vi trener, og mer spesifikt hva som kan måles i tall. Å følge med på pulsen gir skikkelig oversikt over treningsøkta, og med litt research kan man finne ut nøyaktig hvilken puls man bør oppnå basert på egen alder. På den måten kan du enkelt finne ut om du bør øke intensiteten på treningen din for best ytelse, eller om du bør roe ned for å unngå å overbelaste kroppen. Makspuls og hvilepuls er også interessant informasjon både for deg selv og for helsepersonell. Med et pulsbelte får du mye nyttig informasjon!

 • Hvilket pulsbelte burde jeg velge?

  Hvilket pulsbelte burde jeg velge?

  Når vi snakker om pulsbelter gjelder det i grunn bare å tenke ut hva som er viktig for deg. Det viktigste er mest sannsynlig at den kan sende informasjon over til smarttelefonen eller nettbrettet ditt, slik at du kan kikke på dataene etterpå. Sjekk derfor at nettopp ditt merke og modell er støttet. De aller fleste Android og iOS-enheter er støttet av pulsbeltemodellene.

 • Hvorfor burde jeg kjøpe et pulsbelte?

  Hvorfor burde jeg kjøpe et pulsbelte?

  Pulsmåleren er ikke bare praktisk til treningsøkta, den kan også gi god informasjon om hverdagsaktiviteter. Her er det lett å få pulsdilla, og derfor anbefaler vi å ha på pulsbeltet gjennom hele dagen slik at du får en god kjennskap til egen puls. Du trenger absolutt ikke være en aktiv person for å bruke pulsmålere, det er noe som alle kan ha nytte av. Dessuten er det morro!